Anket su dalgası mı, perma mı, hiçbiri mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saçınıza hangisini yaptırırsınız?

• Su dalgası

OY: 94 66,2%
  • Perma

OY: 9 6,3%
  • Hiçbiri

OY: 39 27,5%

• Ankete Katılan
    142
E

EU2

Ziyaretçi
Ben saçlarıma su dalgası yaptırmak istiyorum,bununla ilgili topikleri inceledim fakat bir de anket üzerinde sonuçları görmek istedim. Evet arkadaşlar su dalgası mı sizce göze daha hoş geliyor yoksa perma mı? Ya da ben bir ton kimyasalı saçıma sürüp boşu boşuna neden yıpratayım bir de onun o kadar bakımıyla mı uğraşacağım,kendi doğal haline bırakır ya da geçici şeylerle değişiklik yaparım diyenlerden misiniz? Seçeneklerden birini işaretlediğinizde beğenilerinizi,beğenmemenizi,kullanadığınız bakım kremlerini ve bakım maskelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

açelya merhaba,
ben yaptıdım ve çok pişman oldum.. saçların nasıl bilmiyorum ama çok yıpranıyor saçlar, ayrıca her sabah düzeltmek jölelemek gerekiyor... hiç de öyle hayal edildiği gibi lüle lüle olmuyor... 80 li yılların permasına benziyor, kıvır kıvır... tabi dediğim gibi saçların nasıl bilmiyorum.. pırasa gibi düz saçları olan arkadaşım yaptırdı ve memnun kaldı ama ben hala çok pişmanım ve hep bağlayarak kullanıyorum...

merhaba kahvelokum
benim saçlarım düz ama asi değil kolay şekil alır mesela kuzenimin saçı da düz ama onun ki 1 kutu spreyi boşalt yaptırdığı kıvırcık saç bi kaç saat gidiyor, benim öyle değil. Her sabah mı jölelemek gerekiyor yoksa saçlarını yıkadıktan sonra mı? Peki memnun kalan arkadaşına nasıl uygulama yapmışlar, belki ona kullanılan ilaçlar ithaldir, kuaförünüzden kaynaklan bir sorun olabilir mi acaba ve saçınız boyalı mı çünkü boyalı saç da yıpranma yapıyormuş,çok soru sordum farkındayım ama çok yaptırmak istiyorum ama saçımı da yıpratmak istemiyorum.
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun,şıklardan birini seçin lütfen

canım benim, bırak ikisini de saçı çok yıpratıyor,zamanında ben de çok denedim,sonrada saçlarımı kurtarmak için çabaladım durdum.ben de hiçbiri diye oy kullandım.

bence hiçbiri zamanında bende su dalgası yaptırmıştım saçım düz olduğu için tutmamıştı 3 gun sonra tekrar gittiğimde perma yaptılar ve ben hayatımın hatasını yaptım şimdi maşayla fln yapıorum çok rahat bence kesinlikle uğraşma derim

canım ikisine de gerek yok sanki.
su dalgası hele çok yapay geliyor bana.
kendin maşa ile sar farklı şekiller ver çok istiyorsan ama onun dışında uzun sürelide gereksiz bence..

bencede hiçbiri istediğin zaman dalgalı yapabilirsin artık herşeyın kolay yolu var

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

açelya merhaba
bana soru sormuşsun ama bir süredir nete giremedim..şimdi görebildim mesajını.. çok yıpratıyor saçları.. sen ne bekliyorsun bilmiyorum su dalgasından ama ben lüle lüle bir şey olacak sanmıştım.. bi çıktı kıvır kıvır merinos koyun gibi...ne karar verdin merak ettim..

çok zaman önce de aynı bu kararsızlığa düşmüştüm,çevremdeki çoğu insanın olumsuz düşüncesi beni caydırdı fakat tekrar su dalgası benim aklımı kurcalamaya başladı eğer yaptırırsam bayrama doğru yaptırmayı düşünüyorum ki eğer yaptırmazsam da bir gün mutlaka yaptıracağımı düşünüyorum çünkü içimde kaldı ve mutlaka denemek istiyorum ama güvendiğim bir kuaförle.

canım aklına takılıyorsa yaptır gitsin... bunun en iyi çaresi yaptırıp bizzat deneyerek görmek.. yoksa insanın aklının bir köşesinde sürekli kımıldanıp duruyor bu fikir.. ama muhakkak iyi bir kuaföre git...

Çünkü taa ne zaman yaptırmak istiyordum vazgeçtim şimdi aklıma yine vurdu,du bakalım bayrama doğru yaptırdım yaptırdım yoksa bi daha ki bahara artık:) yine ertelerim büyük ihtimal

bence hiçbiri lmaz:
en iyisi doğallık
arada maşayla, bigudiyle ya da diğer saç şekillendiricilerle değişiklik olur elbette
a.s
ama perma ve su dalgası saçı yıpratıcak şeyler :1no2:
o nedenle sıcak bakmam hiç
eğer su dalgası ile perma arasında seçim yapacak olursam su dalgası ama.. yerimseniben

mademki mutlaka denemek istiyorsun; su dalgası ile perma arasında seçim yapacak olursam benimde tercihim su dalgası olur..

Son düzenleme:
ben permayı çok seviyorum bir kez yaptırdım yıllar önce liseden mezun olduğumda ama o zaman saçım röfleli değildi doğaldı
şimdi röfle olduğu için yapmıyorlar yoksa yine isterim kıvır kıvr saçlarım olsun zemuszemus

Demek memnun kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…