E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
açelya merhaba,
ben yaptıdım ve çok pişman oldum.. saçların nasıl bilmiyorum ama çok yıpranıyor saçlar, ayrıca her sabah düzeltmek jölelemek gerekiyor... hiç de öyle hayal edildiği gibi lüle lüle olmuyor... 80 li yılların permasına benziyor, kıvır kıvır... tabi dediğim gibi saçların nasıl bilmiyorum.. pırasa gibi düz saçları olan arkadaşım yaptırdı ve memnun kaldı ama ben hala çok pişmanım ve hep bağlayarak kullanıyorum...
açelya merhaba
bana soru sormuşsun ama bir süredir nete giremedim..şimdi görebildim mesajını.. çok yıpratıyor saçları.. sen ne bekliyorsun bilmiyorum su dalgasından ama ben lüle lüle bir şey olacak sanmıştım.. bi çıktı kıvır kıvır merinos koyun gibi...ne karar verdin merak ettim..
çok zaman önce de aynı bu kararsızlığa düşmüştüm,çevremdeki çoğu insanın olumsuz düşüncesi beni caydırdı fakat tekrar su dalgası benim aklımı kurcalamaya başladı eğer yaptırırsam bayrama doğru yaptırmayı düşünüyorum ki eğer yaptırmazsam da bir gün mutlaka yaptıracağımı düşünüyorum çünkü içimde kaldı ve mutlaka denemek istiyorum ama güvendiğim bir kuaförle.
canım aklına takılıyorsa yaptır gitsin... bunun en iyi çaresi yaptırıp bizzat deneyerek görmek.. yoksa insanın aklının bir köşesinde sürekli kımıldanıp duruyor bu fikir.. ama muhakkak iyi bir kuaföre git...
ben permayı çok seviyorum bir kez yaptırdım yıllar önce liseden mezun olduğumda ama o zaman saçım röfleli değildi doğaldı
şimdi röfle olduğu için yapmıyorlar yoksa yine isterim kıvır kıvr saçlarım olsun zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?