Anket su dalgası mı, perma mı, hiçbiri mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saçınıza hangisini yaptırırsınız?

• Su dalgası

OY: 94 66,2%
  • Perma

OY: 9 6,3%
  • Hiçbiri

OY: 39 27,5%

• Ankete Katılan
    142
mesela ne var zorluk olarak perma da? bilmiyorum da ondan soruyorum..

tatlım kesinlikle su dalgası diyorum saçlarım boyalı olmasına 4 senedir rağmen yaptırıyorum hiç bir kötülüğünü görmedim:) kesinlikle yaptırmalısın güzel kullandıktan sonra hiç bir sorun çıkartmaz emin ol yaptırmalısın permayıda denedim kendi halinede bıraktım ve su dalgası vazgeçilmezim oldu sonunda dediğim gibi bakımını yaptıktan sonra hiç sorun çıkmıycak..emin ol kuaför olsaydım bu kadar çeneyle çok müşteri toplardım. :92:

ben perma yaptırmıştım ve gören insanlar doğal saçom sanıyordu.
Çok beğenmiştim tekrardan yaptırmayı düşünüyorum.
Yalnız saçı çok yıpratıyor ve döküyor.
İnan belki 1 kilo saçım vardı yaptırdığımdan beri 600 gr ı gitmiştir.
Tekrar dökülecek diye korkuyorum ama yaptırmakta istiyorum.

su dalgası güzel duruyo ama çabuk bozuluyomuş 2aya bir yaptırmak gerekiyormuş

kesinlikle su dalgası değil
çok çabuk açılıyo. açılıp da düzleşse bari
elektrik çarpmış gibi arada bişey oldu kaldı saçlarım 3. ayda
bi daha yaptıramama çok yıprandı
tek çare kestire kestire kurtulmak
çok pişmanım çok

perma yaptırdım ama çok anlamsız durdu:6:
tamamen su dalgasına katılıyorum
eğer kadına yakışıyorsa kadını çok çekici kılıyor:21:

bende su dalgası diyorum....:12:

hiçbiri. bi kere su dalgası yaptırayım dedim bildiğin koyun kıvırcığı oldum. aman uzak olsun benden :19:

Su dalgası ama ince uçlu maşa ile yapanlar nasıl beceriyorlar bi türlü tutturamadm. :41:

dümdüz saçlarımdan bunalmıştım bukle bukle olsun istiyordum ama her seferinde maşayla uğraşmasıda zor geliyordu.su dalgası yaptırmak istedim permayla çıktım kuaförü öldürmek geldi içimden rezalet bişeydi..1.5 yıl oldu yaptıralı kıvırcıklığı kalmadı ama eski hallinden eser yok saçlarımın.dümdüz ve parlaktı yumuşaktı..şimdi 5 parmak kadar yeri keçe gibi tüleriyor işlem gördüğü için.düzleşmeylede adam olmuyor..bazen erkek gibi kestiresim geliyor..uçları kötü olduğu için uzamakta bilmiyor..bir an önce permanın etkisinden kurtulup kendi saçlarıma kavuşmak istiyorum.küt kestircem galiba bob modeli gibi.

bu tür işlemlerden sonra kimse hayalındekı gıbı dalgaya ulaşamıyor.genelde de yaptıran arkadaslarımın sacları yandı.bence maşa da deılde bigudi daha iyi olur eger sacların dumduz ıse.maşa da yıpratıyor

Back
X