çalışanlar için hiç uygun değil.bunu denersem öğrencilerimin benden istediği çiş iznini ben onlardan isterim artık.Evett yeni bir diyet listtesi buldm aslında altındaki yorumlardada tüm yapanların olumlu cevaplarını görünce başladı :) 15 günlük bir zamanda 12 kilo bnce harikaa
Neler yapmadım ne diyetler uygulamadım kii ama eger birgün verirsem kilolarımı bununla ilgili bir video hazırlayıp herkezin vermesine yardımcı olcam
20 yasındayım nedir bu kilolar yaa yeterr
yarın başlıyorum ben aslında tek başlamak istemiyorum bu konuda kararlı olan bir kişiyle diyet arkadaşlıgı kurmak istiyorumm
beraber başarmak bence harikaa
yorumlarınızı bekliyorum mutlakaa ama
Eveeet gelelimm diyet listemize
Günlük olarak 8 litre su alınması gerekir
Sabahları
1 litre suyun içine yarım limon sıkarak güne başlamalıyız. Ancak bunu yapmadan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içmeliyiz. Portakal suyunun arkasından hemen yarın bardak limon kattığımız sudan içmeliyiz ve ardından bulunduğumuz mevsime göre 5 adet çilek ya da yarım ananas yemelisiniz. Ve karnınızı tok tutması için 1 adet diyet bisküvi yemelisiniz.
Öğlenleri
3 bardak su ve bir kâse tavuk çorbası. Su yine limonlu sudan olacak ve sınırsız malzemede salata yiyorsunuz.
Akşamları
1 dilim peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 adet havuç haşlama, yarım kâse dondurma, 2 bardak limonlu su, yarım kâse yoğurt, 100 gram tavukgöğsü haşlaması yenilebilir.
evett ne diyosunuz kızlarr gayet güzel bir listee değilmii
hahaha aynen evet calışanlar için uygun olmayan bi diyet ama 15 tatil giriyo bence yapabilirsinçalışanlar için hiç uygun değil.bunu denersem öğrencilerimin benden istediği çiş iznini ben onlardan isterim artık.
yok o zaman memlekete gidiyoruz ve düğünler var.anca yaza uyar bu liste birde hafta sonları sekiz litre olmasada 3,5 litre içeb,lsem oda benim için büyük başarı olurdu açıkcası.hahaha aynen evet calışanlar için uygun olmayan bi diyet ama 15 tatil giriyo bence yapabilirsin
yok o zaman memlekete gidiyoruz ve düğünler var.anca yaza uyar bu liste birde hafta sonları sekiz litre olmasada 3,5 litre içeb,lsem oda benim için büyük başarı olurdu açıkcası.
ama ne yapıyım gerçekten artık kilodan sıkıldım ve tek çözüm bu sanırımm :))Canm bobreklerine zarar 8litre su cok cok fazla
Hayir tek cozum bu degil neden saglikli beslenmiyorsun ve spor yapmiyorsn:)ama ne yapıyım gerçekten artık kilodan sıkıldım ve tek çözüm bu sanırımm :))
Su zehirlenmesini hic duydun mu ?
Hayir tek cozum bu degil neden saglikli beslenmiyorsun ve spor yapmiyorsn:)
tatlım bende arkadasa katiliyorum yazmadan gecemedim hem saçma sapan diyetler yapıp metabolizmayı bozduğunu soyluyorsun hemde böbreklerini iflas ettirmeyi göze aliyorsun tuvalete çıkıyorsun yani bobreklerin fazla çalışacak ayrıca vucudun mineral kaybedecek ve üstüne böbrek hastası olma ihtimali dışında kas kaybı yasayacaksin simdi bir sıkıntı olmasada ilerleyen yaslarda erkenden yaslanıp niye böyle oldum diyeceksin belki ve bir sürü hastalık pesini bırakmayacak ben seni sağlıkla ilgilenen biri olarak bilgilendireyim destek yap ister yapma sen bilirsin amacım seni rencide etmek değil sadece kendine kötülük yapmanı istemem ilerde kimse bana böyle olacağını soylememisti deme diye yaziyorum birde bilgine böyle diyetler aşırı saç dökülmesine neden olur güzel olayım derken bir sürü şeyle yüzyüze kalirsin hiç diyetisyene gittin mi senin kontrol altında kilo vermen gerek ben yazacağımı yazdım gerisi sana kalmış ıstersen yaparsın tabi sevgiler...1 sene spora gittim ve bnm yeme seklimi görsen emin ol dersinki neden böyle kilolusun :) troidlerim calısmıo hap kullanıyorum ama hiçbir faydası yok cünkü yaptıgım saçma diyetlerle metobolizmayı yerle bir ettim :)
tatlım bende arkadasa katiliyorum yazmadan gecemedim hem saçma sapan diyetler yapıp metabolizmayı bozduğunu soyluyorsun hemde böbreklerini iflas ettirmeyi göze aliyorsun tuvalete çıkıyorsun yani bobreklerin fazla çalışacak ayrıca vucudun mineral kaybedecek ve üstüne böbrek hastası olma ihtimali dışında kas kaybı yasayacaksin simdi bir sıkıntı olmasada ilerleyen yaslarda erkenden yaslanıp niye böyle oldum diyeceksin belki ve bir sürü hastalık pesini bırakmayacak ben seni sağlıkla ilgilenen biri olarak bilgilendireyim destek yap ister yapma sen bilirsin amacım seni rencide etmek değil sadece kendine kötülük yapmanı istemem ilerde kimse bana böyle olacağını soylememisti deme diye yaziyorum birde bilgine böyle diyetler aşırı saç dökülmesine neden olur güzel olayım derken bir sürü şeyle yüzyüze kalirsin hiç diyetisyene gittin mi senin kontrol altında kilo vermen gerek ben yazacağımı yazdım gerisi sana kalmış ıstersen yaparsın tabi sevgiler...
pekala sen bilirsin tabiki burda hepimiz aynı psikolojideyiz hepimizin vermek istediği kilolar var ve herkesin yöntemi kendine hayat senin hayatın sonuçta kimse karışamaz kolay gelsin o zaman...Tabikide haklısın bn diyetisyenede gittim sporada saglıklı olan hersseyi denedm ama malesef olmadı .. Bu diyeti dedigim gibi 1 haftadır geceli gündüzlü araştırıyorum ve kötü yorumlu olan bi diyet olsaydı burda insanlarla paylaşmazdım .. kilo pskolojisi cok berbat ve tüm insanlar bişey yapsın istiyorum .. protein alıyosu ki zaten etin tavugun var :)
Teşekkür ederim ..pekala sen bilirsin tabiki burda hepimiz aynı psikolojideyiz hepimizin vermek istediği kilolar var ve herkesin yöntemi kendine hayat senin hayatın sonuçta kimse karışamaz kolay gelsin o zaman...
Canm bak yorum yapan arkadas gibi ben de saglikciyim tamam su cok faydali vucudumuz icin fakat her seyde oldugu gibi fazlasi zarar evet mineralin kalmiycak kaninin rengi kirmizi bile olmiycak 8litre su icersen bak zayiflama takimlarimiz var gel birine uye ol cok ciddi kilo verenler var bir haftadir arastiriyorsun ama millet bobregi iflas ettikten sonra internete girip de yazma derdine dusmez herhalde senin iyiligin icin konusuyoruz canm yanlis anlama karar senin ama yanlis bi karar bu
4ten fazlasini icme canm :)Evet 8 lt su zaten cok fazla o kadar zaten icemem ki bn 4 lt ideal ama demi bnce iyi sayılır :)
Amerika'da fazla su icen genc bir basketbolcunun hucrelerinin iflas ettigini ve hayatini kaybettigini biliyorum. 8 litre su kesinlikle faydadan cok zarar getirir. Yemeginden kis, sporunu yap. Boyle bir diyete kalkisma. Bunun adi diyet bile degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?