Su diyeti ve diyet arkadaşıı :))

[QUOdumralice71, post: 38333883, member: 475619"]1.69 boy 91 kilo 20 yasındaım :)[/QUOTE]
Hic dukan ya da karatay ya da bilindik bi diyetyaptn mi canm

[QUOdumralice71, post: 38333883, member: 475619"]1.69 boy 91 kilo 20 yasındaım :)
Hic dukan ya da karatay ya da bilindik bi diyetyaptn mi canm[/QUOTE]
karatay yaptım 4 kilo verdim hoop 1.5 kaldım bıraktım
dukan diyeti sabır bi iş bnde o sabırdan yok
neleer neleer yaptımm yaptıklarımın listesini atsam kahkaha atardım yuuuh dersn

hahahaha yok canım daha neler diyetisyenim günlük 4 lt suyu iciriodu ama hiç ters bişeyle karsılasmıyodum

Diyetisyeninin dedikleri dogru ciksaydi simdi su diyetini arastiriyor olmazdin.

Ben gunde 1.5 litreden fazla icmiyorum. Yazdan bu yana 13 kilo verdim ben. Oyle 15 gunde degil yalniz , 20 hafta gibi bir surede. Sadece ara verdigim zamanlar oldu.

Hic dukan ya da karatay ya da bilindik bi diyetyaptn mi canm
neleer neleer yaptımm yaptıklarımın listesini atsam kahkaha atardım yuuuh dersn [/QUOTE]
Sporun bi faydasi olmadi mii

Diyetisyeninin dedikleri dogru ciksaydi simdi su diyetini arastiriyor olmazdin.

Ben gunde 1.5 litreden fazla icmiyorum. Yazdan bu yana 13 kilo verdim ben. Oyle 15 gunde degil yalniz , 20 hafta gibi bir surede. Sadece ara verdigim zamanlar oldu.

oyy maşallahh cook güzelll sende azim ve sabır var masallah bende yok ama ondan

oyy maşallahh cook güzelll sende azim ve sabır var masallah bende yok ama ondan

Sabrin olmazsa kiloyu verip iki-uc katini geri alirsin. Borc para gibi dusun bunu. Kredi cekiyorsun sonra uzerine faiz biniyor ve odeyemeyip altinda kaliyorsun.

Benden soylemesi . Yeterince uyardim seni.

neleer neleer yaptımm yaptıklarımın listesini atsam kahkaha atardım yuuuh dersn
Sporun bi faydasi olmadi mii[/QUOTE]

aslında bn bu kiloları bi anda aldım yani 4 sene önce abam vefat etti ozaman kadar hiçbir sıkıntım yoktu ama haplar ilaclar vs kullanmak zorunda kaldım ve kendime dönüp baktıgımda hiç beklemedigim bi ebruyla karsılastım ve ne yapcagımı sasırmıs duruma düştüm sporun vucudumda yaptıgı tek güzellik sıkılaştırması oldu ki bnm vucudum fazla esnek ve sıkıydı zaten falanlar filanlar işte canım :)

Sporun bi faydasi olmadi mii

aslında bn bu kiloları bi anda aldım yani 4 sene önce abam vefat etti ozaman kadar hiçbir sıkıntım yoktu ama haplar ilaclar vs kullanmak zorunda kaldım ve kendime dönüp baktıgımda hiç beklemedigim bi ebruyla karsılastım ve ne yapcagımı sasırmıs duruma düştüm sporun vucudumda yaptıgı tek güzellik sıkılaştırması oldu ki bnm vucudum fazla esnek ve sıkıydı zaten falanlar filanlar işte canım :)[/QUOTE]
Canm oncelikle basin sag olsun Allah sabrini versin
Gun icinde nasil menuler uyguluyosun

Canm oncelikle basin sag olsun Allah sabrini versin
Gun icinde nasil menuler uyguluyosun[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım benim benim istahım pek fazla yok o yüzden gün içinde kahvaltımı harika yaparım sonraki ögünleri meyve ve nescafeyle geçiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…