4ten fazlasini icme canm :)
Rica ederm tatlim sagligindan olma :)Yok canım icemem zaten 4dede biraz kararsızım onuda ben ayarlıcam artık :)) bu arada tesekkr ederim ilgin için
Boyunu kilonu yasini yaz bakalim
Evet 8 lt su zararlı yukarda yazdıgım giibi bu kadar fazla zaten icemem en fazla icersem 4 lt ki bnm zaten su alışkanlıgım yok onuda icersem kökten ölür giderim heralde
Hahaha4 litre de fazla .En fazla 2.5 litre o da guzel hatirin icin.
4 litre de fazla .En fazla 2.5 litre o da guzel hatirin icin.
Hic dukan ya da karatay ya da bilindik bi diyetyaptn mi canm[/QUOTE][QUOdumralice71, post: 38333883, member: 475619"]1.69 boy 91 kilo 20 yasındaım :)
hahahaha yok canım daha neler diyetisyenim günlük 4 lt suyu iciriodu ama hiç ters bişeyle karsılasmıyodum
karatay yaptım 4 kilo verdim hoop 1.5 kaldım bıraktımHic dukan ya da karatay ya da bilindik bi diyetyaptn mi canm
Diyetisyeninin dedikleri dogru ciksaydi simdi su diyetini arastiriyor olmazdin.
Ben gunde 1.5 litreden fazla icmiyorum. Yazdan bu yana 13 kilo verdim ben. Oyle 15 gunde degil yalniz , 20 hafta gibi bir surede. Sadece ara verdigim zamanlar oldu.
oyy maşallahh cook güzelll sende azim ve sabır var masallah bende yok ama ondan
Sporun bi faydasi olmadi miikaratay yaptım 4 kilo verdim hoop 1.5 kaldım bıraktım
dukan diyeti sabır bi iş bnde o sabırdan yok
neleer neleer yaptımm yaptıklarımın listesini atsam kahkaha atardım yuuuh dersn
Sabrin olmazsa kiloyu verip iki-uc katini geri alirsin. Borc para gibi dusun bunu. Kredi cekiyorsun sonra uzerine faiz biniyor ve odeyemeyip altinda kaliyorsun.
Benden soylemesi . Yeterince uyardim seni.
15 gün sonra ölmezsem yazcam sana
15 gun sonra olursen asil o zaman yaz sen bana. emalimi veriyorum.
Sporun bi faydasi olmadi mii
Olurr olurr dier taraftan hersekilde ulaşırım sanaa belki bulurum ordada bi diyet listesi fln hahaha
Canm oncelikle basin sag olsun Allah sabrini versinaslında bn bu kiloları bi anda aldım yani 4 sene önce abam vefat etti ozaman kadar hiçbir sıkıntım yoktu ama haplar ilaclar vs kullanmak zorunda kaldım ve kendime dönüp baktıgımda hiç beklemedigim bi ebruyla karsılastım ve ne yapcagımı sasırmıs duruma düştüm sporun vucudumda yaptıgı tek güzellik sıkılaştırması oldu ki bnm vucudum fazla esnek ve sıkıydı zaten falanlar filanlar işte canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?