Sen bu kafayla gidersen sende hic bir diyet listesi ise yaramaz.Diyet listesi cozum degil, saglikli beslenmek cozum. Sabir diyette en buyuk erdemdir.
Neskafeyi cok icmemeni tavsiye ederim tatlim ic ama cok degil :)
Ekmegi nasil yiyorsun ne olcude
Cikolata evet dusmanimizi buldukk:))sabahları 3 dilim .. yok yok sadece günde 2 sefer icerim bi öglen bide akşam cünkü cok iyi oluyo demedigim zamanlarıda dengeliyo ama bnm tek problemim cikolata sanırım hergün mutlaka onu yemeden duramıorum
Cikolata evet dusmanimizi buldukk:))
Azaltmayi denedin mi hic ya da tatli istegini bastiricak baska seyler ?? Mesela tarcinli sut..Aynenn :))
Azaltmayi denedin mi hic ya da tatli istegini bastiricak baska seyler ?? Mesela tarcinli sut..
E bu da bi gelisme :)tarcından nefret ederim ama smdi o istegi nescafeyle kapamaya calısıyorum ne kadar oluyo bilmiyorum ama en aazından hergünden düştü 2 günüe :))
E bu da bi gelisme :)
cok merak ettim diyete aşladıgındaki kilon kaçtı smdiki kilon kaç
Ben 75 kiloydum , en son 62.200 kiloydum. Daha tartilmadim 61 de cikabilirim.
75 kilo olan birisi 90 kilo birinin pskolojisini zaten anlayamaz cicim bnm hedef kilom 70 senin kilolu dedigin kiloydu o yüzden farklıyız :)
Canmm cok tesekkur ederim rabbim sana da gonlune gore versinn her zaman yazabilirsin bana canm kahvaltini duzenli yap oglen mesela kuruyemis(ceviz,findik) bir bardak sut ic ya da oglen corba salata yiyeblrsin aksami da hafif tut canm salata corba tavuk sebze yemekleri ya da izgara et yaninda salata yiyebilirsin kizartma ve hamurisinden uzak durman lazim sekeri en aza indirmen lazm diycem ama cikolata sorunumuz var henuz onu da en aza indirgemeye calisalim :) suyunu mutlaka ama mutlaka ic.. Evde yapilan bircok egzersiz var leslie yuruyusu bunlardan biri bunu deneyebilirsin:)Seninle tanıştıgıma gerçekten cok sevindim Rabbim o güzel gönlügöre versin inşallah herşeyii
75 kilo olan birisi 90 kilo birinin pskolojisini zaten anlayamaz cicim bnm hedef kilom 70 senin kilolu dedigin kiloydu o yüzden farklıyız :)
Kilo kilodur. 80 lere ciktim ee ne oldu. Daha mi iyi anlastik.
Bahane uretmeyi seven bir yapin var. Seni kendi haline birakiyorum. Yardim edilecek durumda degilsin.
Lucky7'e yazdığın bu yoruma cevap vermek istiyorum; 90 kilo 20 yaş için ne ki ?
Senin cicim dediğin Lucky7 senden yaşça büyük biri ve 30 yaşı geçince 75 kilodan bile düşmek çok zordur.
Yani büyük başarı oluyor . Bu da diyet kuralı mesela; yaş büyüdükçe kilo verme yavaşlar.
Dahası ben 104 kiloydum. İnsülin direncim vardı vs . Ve diyetle 32 kilo verdim, 21 yaşımda. hem de 6-7 ayda.
Çünkü yaşım küçüktü .
Sen suyu diyetini boşver.
Öyle tembellik yok, kısa sürede istenilen kilo filan.
Bir şeyi istiyorsan gerçekten isteyeceksin.
Canmm cok tesekkur ederim rabbim sana da gonlune gore versinn her zaman yazabilirsin bana canm kahvaltini duzenli yap oglen mesela kuruyemis(ceviz,findik) bir bardak sut ic ya da oglen corba salata yiyeblrsin aksami da hafif tut canm salata corba tavuk sebze yemekleri ya da izgara et yaninda salata yiyebilirsin kizartma ve hamurisinden uzak durman lazim sekeri en aza indirmen lazm diycem ama cikolata sorunumuz var henuz onu da en aza indirgemeye calisalim :) suyunu mutlaka ama mutlaka ic.. Evde yapilan bircok egzersiz var leslie yuruyusu bunlardan biri bunu deneyebilirsin:)
Ozelden de yazabilirsin konunu takibe aldim burdan da yazsan ben gorurum canm bn de kilo verme seruvenindeyim cunku daha dogru sıkılaşma diyelim yanindaym her zamanKesinlikle bundan sonra sıkk sık yazcam sana cünkü gerçekten cok iyi geldin bana enerjin harikaaa ötesii :))
Gerçekten istemedigimi nerden biliosun ? verebilirisnde burada kimseye yaptıgım yoruma karısma hakkın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?