Su diyeti ve diyet arkadaşıı :))

Neskafeyi cok icmemeni tavsiye ederim tatlim ic ama cok degil :)
Ekmegi nasil yiyorsun ne olcude

sabahları 3 dilim .. yok yok sadece günde 2 sefer icerim bi öglen bide akşam cünkü cok iyi oluyo demedigim zamanlarıda dengeliyo ama bnm tek problemim cikolata sanırım hergün mutlaka onu yemeden duramıorum
Cikolata evet dusmanimizi buldukk:))

75 kilo olan birisi 90 kilo birinin pskolojisini zaten anlayamaz cicim bnm hedef kilom 70 senin kilolu dedigin kiloydu o yüzden farklıyız :)

Kilo kilodur. 80 lere ciktim ee ne oldu. Daha mi iyi anlastik.

Bahane uretmeyi seven bir yapin var. Seni kendi haline birakiyorum. Yardim edilecek durumda degilsin.

15 günde 12 kilo fikri- uzaktan mantıklı mı sizce ?

Ayrıca günde 8 lt su demek tuvalette yaşamanız demek .
Böbrekleri yorar.
O bulduğunuz sitedeki yorumlara gelince, şişirme olabilir. Maalesef güven olmaz.

Seninle tanıştıgıma gerçekten cok sevindim Rabbim o güzel gönlügöre versin inşallah herşeyii
Canmm cok tesekkur ederim rabbim sana da gonlune gore versinn her zaman yazabilirsin bana canm kahvaltini duzenli yap oglen mesela kuruyemis(ceviz,findik) bir bardak sut ic ya da oglen corba salata yiyeblrsin aksami da hafif tut canm salata corba tavuk sebze yemekleri ya da izgara et yaninda salata yiyebilirsin kizartma ve hamurisinden uzak durman lazim sekeri en aza indirmen lazm diycem ama cikolata sorunumuz var henuz onu da en aza indirgemeye calisalim :) suyunu mutlaka ama mutlaka ic.. Evde yapilan bircok egzersiz var leslie yuruyusu bunlardan biri bunu deneyebilirsin:)

75 kilo olan birisi 90 kilo birinin pskolojisini zaten anlayamaz cicim bnm hedef kilom 70 senin kilolu dedigin kiloydu o yüzden farklıyız :)

Lucky7'e yazdığın bu yoruma cevap vermek istiyorum; 90 kilo 20 yaş için ne ki ?
Senin cicim dediğin Lucky7 senden yaşça büyük biri ve 30 yaşı geçince 75 kilodan bile düşmek çok zordur.
Yani büyük başarı oluyor . Bu da diyet kuralı mesela; yaş büyüdükçe kilo verme yavaşlar.

Dahası ben 104 kiloydum. İnsülin direncim vardı vs . Ve diyetle 32 kilo verdim, 21 yaşımda. hem de 6-7 ayda.
Çünkü yaşım küçüktü .
Sen suyu diyetini boşver.
Öyle tembellik yok, kısa sürede istenilen kilo filan.
Bir şeyi istiyorsan gerçekten isteyeceksin.

Gerçekten istemedigimi nerden biliosun ? verebilirisnde burada kimseye yaptıgım yoruma karısma hakkın yok.

Kesinlikle bundan sonra sıkk sık yazcam sana cünkü gerçekten cok iyi geldin bana enerjin harikaaa ötesii :))

Kesinlikle bundan sonra sıkk sık yazcam sana cünkü gerçekten cok iyi geldin bana enerjin harikaaa ötesii :))
Ozelden de yazabilirsin konunu takibe aldim burdan da yazsan ben gorurum canm bn de kilo verme seruvenindeyim cunku daha dogru sıkılaşma diyelim yanindaym her zaman

Gerçekten istemedigimi nerden biliosun ? verebilirisnde burada kimseye yaptıgım yoruma karısma hakkın yok.

İstesen böyle su diyeti, yok şu kadar günde şu kadar gibi iddalı , sözde şaşalı diyetlerle uğraşmazdın.
Doktora gideceksin, hormon sıkıntılarını kontrol altına aldıracaksın. Sonra da porsiyon küçültüp spor yapacaksın.
Günde 8 lt gibi bir saçmalığa nasıl inanabiliyorsun ?
Yaptığın yoruma da karışırım . Çünkü bir şey bildiğin yok.
Bilip bilmeden gelişigüzel bir cümle kurdun.
Sen 90 kg yu çok kilo sanıyorsun ama senin kilona her gün çabalayarak inmeye çalışanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…