- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Asıl cocuklular daha bunalımdaMerhaba arkadaslar, yalniz yasiyorum ve su an kendimi cok kötü ve daha da yalniz hissediyorum. Sabah agladim bir saat. Yurtdisindayim durumlardan dolayi ailemin yanina bile gidemiyorum, zaten yolculuk yapmak dogru degil su an. Bir evlilik yaptim bosandim, ikinci kez yuva kurmayi cok istiyordum su durumlarda zaten imkansiz biriyle tanismak. Bu hastaligin üc yila kadar sürebilcegi konusuluyor, iste yok cevrede yok. Hadi su an kendimi oyaliyorum ama ne kadar böyle yasayabilirm. Cok üzülüyorum su an psikolojim cok bozuk. Esi ve cocuguyla eve kapananlar bir nebze daha mutludurlar, yalniz degiller en azindan. Benim gibi yalniz yasayan, ailesinden uzak eve kapanmis olanlariniz var mi? Neler planliyorsunuz?
Haklisiniz. Böyle günlerde yapayalniz olmakta cok cok kötü. Iyi degilim..Asıl cocuklular daha bunalımda
3.5 sene ugras sonucu kavustugum cocugum
7 ayda deprem,savaslar,salgın hastalık hepsini gördü
Kendi kendime dogurcak zamanı bulmusum diyip bi tur aglıyorm hergün
Cünkü bisey olsa arkada canın var bıraktıgın
Insallah kisa sürede son bulur. Yoksa psikolojilerimiz iyice cökcek. Keske daha tam baslamadiginda ailemin yanima gitseymisim diyorum. Insan bilemiyor kiBurada önemli olan sağlık. Yalnız kalın ama sizin de ailenizin de sağlığı yerinde olsun. Yalnız kalan var mı diyorsunuz tabii ki var. Sağlıkçı arkadaşlarımın birçoğu ev ayırdı. Birçoğu çocuğunu evden gönderdi. Ben sağlıkçı olsaydım ben de aynı şeyi yapardım. Bu dönem normal bir dönem değil. Herkes üstüne düşeni yapmak zorunda. Zor evet kolay değil ama ne yapalım? İlla ki bunun da bir sonu gelecek. Ne sonsuza kadar devam ediyor ki bu etsin?
bu hastalik 3 yıl sürse dünyada insan kalmazMerhaba arkadaslar, yalniz yasiyorum ve su an kendimi cok kötü ve daha da yalniz hissediyorum. Sabah agladim bir saat. Yurtdisindayim durumlardan dolayi ailemin yanina bile gidemiyorum, zaten yolculuk yapmak dogru degil su an. Bir evlilik yaptim bosandim, ikinci kez yuva kurmayi cok istiyordum su durumlarda zaten imkansiz biriyle tanismak. Bu hastaligin üc yila kadar sürebilcegi konusuluyor, iste yok cevrede yok. Hadi su an kendimi oyaliyorum ama ne kadar böyle yasayabilirm. Cok üzülüyorum su an psikolojim cok bozuk. Esi ve cocuguyla eve kapananlar bir nebze daha mutludurlar, yalniz degiller en azindan. Benim gibi yalniz yasayan, ailesinden uzak eve kapanmis olanlariniz var mi? Neler planliyorsunuz?
Slm hangi ülkedesinYok mu benim gibi tek basina olanlar?
Karamsarlık yokHaklisiniz. Böyle günlerde yapayalniz olmakta cok cok kötü. Iyi degilim..
Dizi film kitap ne bilim ya da oyun indirsen şu bagimlilik yapan var ya p.. ondan normalde tasvip etmiyorum ama yalnizmissin kafani dağıtırsın hic olmazsa .. cocuklu olmak şu durumda biraz daha zor 2 haftadir evdeyiz cocuklar cildirdi zapdetmek ne mümkün.. her seyin bir zorlugu var inanin evli cocuklu olmak da zor tek basina olmak daYok mu benim gibi tek basina olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?