- Konu Sahibi melankolik_24
-
Dur şimdi. Herşey kısmet nasip. Enseyi karartmiyoruz . Sen şimdi yalnızlığın tadını çıkarıyorsun. Kaç yasindasinMerhaba arkadaslar, yalniz yasiyorum ve su an kendimi cok kötü ve daha da yalniz hissediyorum. Sabah agladim bir saat. Yurtdisindayim durumlardan dolayi ailemin yanina bile gidemiyorum, zaten yolculuk yapmak dogru degil su an. Bir evlilik yaptim bosandim, ikinci kez yuva kurmayi cok istiyordum su durumlarda zaten imkansiz biriyle tanismak. Bu hastaligin üc yila kadar sürebilcegi konusuluyor, iste yok cevrede yok. Hadi su an kendimi oyaliyorum ama ne kadar böyle yasayabilirm. Cok üzülüyorum su an psikolojim cok bozuk. Esi ve cocuguyla eve kapananlar bir nebze daha mutludurlar, yalniz degiller en azindan. Benim gibi yalniz yasayan, ailesinden uzak eve kapanmis olanlariniz var mi? Neler planliyorsunuz?
Allah akıl fikir versinValla ben de bu karantina günlerinde hayatımda birinin eksikliğini hissediyorum. Gecen sene bu günlerde birlikte tavla oynadigimiz, kizartmaları yaktım diye bana dırdırlanan biriyle beraberdim.
simdiyse 24 saat annemleyim ve nefret saçan siyasi yorumlarıni duymamaya çalışmakla zaman geçiriyorum.
Gecen bir haberde gördüm, seyma subaşı'nin sevgilisi başka ülkeden gelince zorunlu karantinaya alinmislar. İşte geçen sene bu gunlerde de benim sevgilim başka ülkeden gelmişti , keske bizi de yaka paça ev karantinasina atsalardi
zor valla böyle zamanlarda yalnızlık...
Ben de hafta başından beri evde yalnızım. Elimde değil sürekli kendimi dinliyorum. Boğazım şişmeye başlayacak galiba, acaba hastaneye mi gitsem diye panik atak geçirdim birkaç saat önce. Ailemi, arkadaşlarımı, öğrencilerimi çok özledim. Ama yine de boşanmış olduğuma ve çocuğum olmadığına ekstradan seviniyorum şu an. Özellikle çocuk, mevcut kaygımızın 10 katına çıkması demek bence. Bu durum 3 sene falan tabii ki sürmez merak etmeyin.Tesekkür ederim hepinize biraz da olsa iyiyim birde regl yaklasiyor, stresten olsa gerek semptomlari siddetli. Her seye agliyorum annemleri aradim özledim sizi diyeBir an önce gecsin bu kötü günler. Dün eski Kemal Sunalin karisiyla islerini degistigi bir filmi var onu izledim adi aklima gelmedi simdi. Yemek yapiyorum, örgü örüyorum. Koca gün gecmek bilmiyor ki. Bir de bunun uzun süreli olcagini düsününce iyice depresyona girdim sagolun. Allah yardimcimiz olsun
Su an evde 3.sinifa giden çocuğumun dersleri ile bogusuyorum geri kalacak diye stresten evde sınıf kurdum neredeyse birde bebegim var yetişemiyorum yeterli olamiyorum birde bu yonden düşün
Merhaba arkadaslar, yalniz yasiyorum ve su an kendimi cok kötü ve daha da yalniz hissediyorum. Sabah agladim bir saat. Yurtdisindayim durumlardan dolayi ailemin yanina bile gidemiyorum, zaten yolculuk yapmak dogru degil su an. Bir evlilik yaptim bosandim, ikinci kez yuva kurmayi cok istiyordum su durumlarda zaten imkansiz biriyle tanismak. Bu hastaligin üc yila kadar sürebilcegi konusuluyor, iste yok cevrede yok. Hadi su an kendimi oyaliyorum ama ne kadar böyle yasayabilirm. Cok üzülüyorum su an psikolojim cok bozuk. Esi ve cocuguyla eve kapananlar bir nebze daha mutludurlar, yalniz degiller en azindan. Benim gibi yalniz yasayan, ailesinden uzak eve kapanmis olanlariniz var mi? Neler planliyorsunuz?
ben varım. kedim var gerçi, onunla konuşup duruyorum sürekli, o da "annem delirdi mi acaba" diye şaşkın şaşkın suratıma bakıyor.Yok mu benim gibi tek basina olanlar?
Merhaba arkadaslar, yalniz yasiyorum ve su an kendimi cok kötü ve daha da yalniz hissediyorum. Sabah agladim bir saat. Yurtdisindayim durumlardan dolayi ailemin yanina bile gidemiyorum, zaten yolculuk yapmak dogru degil su an. Bir evlilik yaptim bosandim, ikinci kez yuva kurmayi cok istiyordum su durumlarda zaten imkansiz biriyle tanismak. Bu hastaligin üc yila kadar sürebilcegi konusuluyor, iste yok cevrede yok. Hadi su an kendimi oyaliyorum ama ne kadar böyle yasayabilirm. Cok üzülüyorum su an psikolojim cok bozuk. Esi ve cocuguyla eve kapananlar bir nebze daha mutludurlar, yalniz degiller en azindan. Benim gibi yalniz yasayan, ailesinden uzak eve kapanmis olanlariniz var mi? Neler planliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?