şu erkekleri ne yapmalı yaa:(

tatlım bence yüz yüze gelmediğinizden dolayı çabuk kopmuşsunuz onun dışında başka bir sebebi olacağını ben sanmıyorum bu hafta kesin gelir diyosun onu gördüğünde ondan birşeyler beklediğini bakışlarınla anlat ona yanına gelip konşmasını sağla eğer yanına gelirse de ki birbirimizden uzak kaldığımız için yürütemediğimizi düşünüyorum de içinden hala onunla devam etmek geliyorsa bu taktiği mutlaka uygula derim tatlım üzme kendini erkeklerin geneli aynı akışına bırak :70:

tatlım bence yüz yüze gelmediğinizden dolayı çabuk kopmuşsunuz onun dışında başka bir sebebi olacağını ben sanmıyorum bu hafta kesin gelir diyosun onu gördüğünde ondan birşeyler beklediğini bakışlarınla anlat ona yanına gelip konşmasını sağla eğer yanına gelirse de ki birbirimizden uzak kaldığımız için yürütemediğimizi düşünüyorum de içinden hala onunla devam etmek geliyorsa bu taktiği mutlaka uygula derim tatlım üzme kendini erkeklerin geneli aynı akışına bırak :70:

sana geri dönse ne olacakki şeker.. Aklında unutamadığı ilk aşkı var.. Kabul edebilecekmisin? Yok ben kendime aşık ederim diyorsan, bu saate kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz. Hem sana dönerse , boşluktan dönecektir. Asla onun yedekte bekleyen tercihlerinden biri olma .. Saplantı yapma. Bırak ne hali varsa görsün. Sende önüne bak..

sana geri dönse ne olacakki şeker.. Aklında unutamadığı ilk aşkı var.. Kabul edebilecekmisin? Yok ben kendime aşık ederim diyorsan, bu saate kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz. Hem sana dönerse , boşluktan dönecektir. Asla onun yedekte bekleyen tercihlerinden biri olma .. Saplantı yapma. Bırak ne hali varsa görsün. Sende önüne bak..

ya cok dogru sölüyosun. bu durumu kendime yediremiyorum zaten. ama ondan vazgecemıyorum ne kadar kızsamda nefret etsemde sevgım bıras daha agır basıo malesef. hani dedin ya bu saate kadar aşık olmadıysa bundan sora olmaz diye, bizi ayıran mesafelerdi bana alışamadan memleketimize döndük araya tatil girdi. beni hissedemediği veya baglanamadıgı ıcın bu durumdayız belkıde dıyorum. şimdi okulda hergün görürse belki keşkeleri olabilir belki dönmek isteyebilir. dönerse de aklımda hep soru işaretleri olur, dediğin gibi acaba yedekte mi görüyodu boslukta oldugu ıcın mı bana döndü falan diye. bi kız için zor bı durum bu ama bı andada kestirip atamıorum :(

Araya mesafe girdiği için böyle olmuştur diye dusundum ilk olarak...

Fakat sahte face açıp konuştuğunda sana ilk aşkından bahsetmiş üstelik seni silmiş ve hep veda edici şarkılar paylaşmış..

Tatlım görünce belki pişman olabilir ama dikkatli ol sen yinede..Sadece zaman geçirmek içinde olabilir bu ...Araya tatil girince böyle yapan adamdan pek hayır gelmez tahmınımce

bide şöle bi durum var tatlım. biz ayrılırken ben buna msj atmıstım kendine iyi bak diye, oda ben veda etmeyecem demisti. bende sinirle dedimki ben bu zamana kadar hic geri adım atmadım su saatten sorada atmam vedamın arkasında dururum dedim. yani bi nevi daha dönmem sana dedim. oda bu senin görüsün saygı duyarım demisti. ya benle konusmaktan cekınırse ters bıse diyecegımı dusunur de bana dönmez daha derse napacam ozman:(

ortada unutulmayan bi aşk var seni sevseydi seninle olurdu zaten onun bitmiş bence seni gördüğündede pişman olacağını sanmıyorum hiç kurcalama boşver olduğu gibi kalsın

bide şöle bi durum var tatlım. biz ayrılırken ben buna msj atmıstım kendine iyi bak diye, oda ben veda etmeyecem demisti. bende sinirle dedimki ben bu zamana kadar hic geri adım atmadım su saatten sorada atmam vedamın arkasında dururum dedim. yani bi nevi daha dönmem sana dedim. oda bu senin görüsün saygı duyarım demisti. ya benle konusmaktan cekınırse ters bıse diyecegımı dusunur de bana dönmez daha derse napacam ozman:(

herşeyi senin bakışların ve hareketlerin belirler tatlım sen ona uzaktanda olsan içten bir bakış attığın zaman bu ondan birşeyler beklediğini mutlaka anlayacaktır:34:

ortada unutulmayan bi aşk var seni sevseydi seninle olurdu zaten onun bitmiş bence seni gördüğündede pişman olacağını sanmıyorum hiç kurcalama boşver olduğu gibi kalsın

hani bi kural vardır ya ımkansızlar ulasılamayanlar sana daha cazıp gelır, bendekıde bu olabılır belkı. insan daha cok hırs yapıo ne bılım ya. okulda onu görmek baya canımı sıkıcak bide söledıgın gıbı olurda hıc pas vermesse daha cok gözüme batacak:(

ilk aşkı durumunu bir kenara at bir kere takma... kime sorsan ilk aşkını unutamamışmış. o yalandır.

bu arada pişman etmek istiyorsan onun geleceği günlerde çok güzel ol.

erkekler ikiyüzlüdür bence onlara bayağı bir şeyler yapmalı:47:

tipik erkek kompleksi..kimbilir hangi kompleks içine girdi..bu kötü.. yada senden ailesine bahsetti ailesi seni önemsemedi çocuğun aklını çeldiler..bu da kötü kendi karar
larını veremiyor demekki.. bu çok daha kötü..

ben derimki şu dünyada o senin başına gelen kadınların yüzde seksenin başına gelmiştir yüzde onu çocuk yaşta evlenmiştir yüzde onu ilk aşkıyla belki geriye istisnalar kalmıştır
istatislikler araştırmaya onları konu etmez her neyse sana diyeceğim şu kii
aşkı bi kenarı bırakmazsan derslerini bırakacaksın..ilerde çok daha iyileri çıkacak karşına bunlara güleceksin ve anlayacaksın gerçek sevgiyii..
mesleğini ele alınca yada okulu bitirince çok daha iyilerini tanıma fırsatın olacak eğerki bu ilişkiyi ilaki isitiyorum dersen ilerde tanıyacağın
sana uygun insanları kaçırdığın için geçmişinden pişman olacaksın sen derslerine kndini ver derim ben sana..

eminim bir sebebi yoktur içinden birden ayrılmak gelmiştir ayrılmıştır şimdi mesela yalvarsan dön diye dönmez seni üzmek istemem der kişiliksiz işte daha karakteri otrumamış sorumluluk almak ağır gelmiş belli..salla gitsin dert mi:75:

Back
X