- Konu Sahibi umutsuz_vaka
- #1
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana geri dönse ne olacakki şeker.. Aklında unutamadığı ilk aşkı var.. Kabul edebilecekmisin? Yok ben kendime aşık ederim diyorsan, bu saate kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz. Hem sana dönerse , boşluktan dönecektir. Asla onun yedekte bekleyen tercihlerinden biri olma .. Saplantı yapma. Bırak ne hali varsa görsün. Sende önüne bak..
tatlım bence yüz yüze gelmediğinizden dolayı çabuk kopmuşsunuz onun dışında başka bir sebebi olacağını ben sanmıyorum bu hafta kesin gelir diyosun onu gördüğünde ondan birşeyler beklediğini bakışlarınla anlat ona yanına gelip konşmasını sağla eğer yanına gelirse de ki birbirimizden uzak kaldığımız için yürütemediğimizi düşünüyorum de içinden hala onunla devam etmek geliyorsa bu taktiği mutlaka uygula derim tatlım üzme kendini erkeklerin geneli aynı akışına bırak![]()
bide şöle bi durum var tatlım. biz ayrılırken ben buna msj atmıstım kendine iyi bak diye, oda ben veda etmeyecem demisti. bende sinirle dedimki ben bu zamana kadar hic geri adım atmadım su saatten sorada atmam vedamın arkasında dururum dedim. yani bi nevi daha dönmem sana dedim. oda bu senin görüsün saygı duyarım demisti. ya benle konusmaktan cekınırse ters bıse diyecegımı dusunur de bana dönmez daha derse napacam ozman![]()
ortada unutulmayan bi aşk var seni sevseydi seninle olurdu zaten onun bitmiş bence seni gördüğündede pişman olacağını sanmıyorum hiç kurcalama boşver olduğu gibi kalsın