Elektrikli Süpürgeler Su Filtreli Süpürge yardım

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
merhaba arkadaşlar Arnıca bora 5000 aldım.3 gündür kullanıyorum şuanda iyi çekiyor umarım böyle devam eder. benim sorum içinde kirli su kalınca koku yapıyor ya süpürge, ama kirli suyu döktükten sonra su haznesini temizleyip bir sonraki süpürme için içine temiz suyu koyup hazır etsek bi zararı olur mu? yani yere birşey dökülür bişey kırılı acil süpürgeyi açmamız gerekir onunla uğraşacağımıza içinde temiz suyu hazırda beklese makinaya zarar verirmi koku filan yaparmı bilen arkadaşlarımız varmı acaba :26:

Koktuğu zaman yıkıyorsun eğer kokusu gidiyorsa tekrar su koyup beklettıgınde sorun olmaz bildiğim kadarıyla güle güle kullan bu arada :)

Koktuğu zaman yıkıyorsun eğer kokusu gidiyorsa tekrar su koyup beklettıgınde sorun olmaz bildiğim kadarıyla güle güle kullan bu arada :)

tşkler cevap için ama benim sorum koku değil. evi süpürdükten sonra bir sonraki temizlik için su haznesinde temiz suyun beklemesinin zararı olurmuydu

tşkler cevap için ama benim sorum koku değil. evi süpürdükten sonra bir sonraki temizlik için su haznesinde temiz suyun beklemesinin zararı olurmuydu

herhangi bir nedenle süpürge ters dönerse makinayı mahveder.

ki su ne kadar temiz olursa olsun illa koku olur; çünkü onu %100 temizlemek imkansız.

Son düzenleme:
zarar vermez rahatlıkla kullanabiirsin ihlasın ürünüde bende kullanıyorum temiz suyu içinde hazırde bekletiyorum temiz su kokmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…