Su geçirmeyecek bir bot ...

En garantisi hunter gibi ama fiyatı 1000 tl ye kadar çıkabiliyor :53: Bildiğin plastik bot yahu!

Ykm de harley davidson lar indirimdeydi. ben harley kullanıyorum ve çok memnunum :52:

En garantisi hunter gibi ama fiyatı 1000 tl ye kadar çıkabiliyor :53: Bildiğin plastik bot yahu!

1000 liralık olanı bilmiyom da genelde 300-350 lira .Ben internetten indirimle 160 liraya aldım.Ancak o plastik çizmeler ayağını soğuktan korumuyor ,tabi içine çorabıyla giyince ne oluyor bilmiyorum ama karda falan giyilmez asla.

Su geçirmeyen en çok sevdiğim botlarım harley davidson kate modeli ,konçu biraz uzun galiba o yüzden de biraz ağır daha kısaları nasıl bilmiyorum ama galiba onlar da ağırmış arkadaşların dediğine göre.Yine de o botlarımı çok seviyorum ben ,modası asla geçmez.

1000 liralık olanı bilmiyom da genelde 300-350 lira .Ben internetten indirimle 160 liraya aldım.Ancak o plastik çizmeler ayağını soğuktan korumuyor ,tabi içine çorabıyla giyince ne oluyor bilmiyorum ama karda falan giyilmez asla.

Su geçirmeyen en çok sevdiğim botlarım harley davidson kate modeli ,konçu biraz uzun galiba o yüzden de biraz ağır daha kısaları nasıl bilmiyorum ama galiba onlar da ağırmış arkadaşların dediğine göre.Yine de o botlarımı çok seviyorum ben ,modası asla geçmez.

Yılan model diye arattırın. İndirimlisi 650 TL :53:

LAstik çizmeleri önerriim :))
patikle kalın çorapla gıydıgın zaman usumuyorda ınsanın ayakları ustelık suda gecmıryor
temızleme derdıde olmuyor
Okuldayken cok tercıh ederdık bız ( sureklı arazide calıstıgımız için )
Fiyatlarıda uygun.

Cat gibi bot varmı ya 10 yıldır hala taş gibi duruyor abartmıyorum :) 200 tl idi bambide ama senelerce giyebiliyorsun su geçirmez karda kaymaz çok rahat

greyder ve cat. greyder ayrıca çok sıcak tutuyo , normalde soğuktan ayak parmakları şişen ben ( - )derecelerde bildiğimiz tül çorp ya da mevsimlik çorap giyiyorum:)

Kesinlikle greyder diyorum 3 kıştır giyiyorum banamısın demedi su geçirmedi üstelik sıcak tutuyor ben 150 tl ye almıştım.. Eğer bu ayakkabıma bişey olsa tekrar alacağım kışlık bot greyder olacaktık..:)

Cat gibi bot varmı ya 10 yıldır hala taş gibi duruyor abartmıyorum :) 200 tl idi bambide ama senelerce giyebiliyorsun su geçirmez karda kaymaz çok rahat

Canım ben de Cat öneririm sana..O plastik çizmeler ben ne giyersem giyeyim sıcak tutmuyordu.. Ama Cat hem su geçirmiyor hem sıcak tutuyor:34:

Cat derim hepsini kullandım onun gibisi yok biraz pahalı ama senelerce kullandığın için ucuza bile geliyor almışken tam alıcaksın şimdi renk renk ilk çıktığı zamanlar sarısı vardı :)

Son düzenleme:
Şu an derimod da yüzde elli indirim var 100 tl ye çok güzel çizme aldım tavsiye ederim.
Dockers ın da botları çok kullanışlı ve sağlam. Floda bulabilirsin.

Ben geçen yıl bir bot aldım.Bir damla dahi su geçirmedi.2.yılı şu an.Hem de 50 liraya almıştım.İçi de yumuşacık ve sıcacık.Bende hayret ediyorum.Marka birşey de değil.

canım merrell marka bir bot var bana bu sene eşim aldı ilk başta çok kızdım ben sevmem bu tarz ayakkabı filan diye bi ton trip attım ama şuan nerdeyse kumaş pantolon etekle filan bile giyicem o derece sıcak tutuyo su geçirmiyo ve ayağını çok rahat ettiriryor ama biraz pahalı 280 lira civarında $57720_01.webp

6 yıldır eskimeyen Harley lerimden su geçirmemesi açısından çok memnunum ,ama ağır olması ciddi bir dezavantaj.

Bende bu sene Rubber duck snowjoggers almayı düşünüyorum,ama emin olamıyorum su geçirip geçirmeyeceği konusunda.

Kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba.

1-2 sene CAT kullandım hiç ayağım ıslanmadı, bu sene biraz klasik görünüme bürünmek istedim inci'den aldım bir deri bot, geçen İstanbul'a çok yağmur yağdığında karşıdan karşıya geçecektim adımımı atmamla sağ ayağım akıp giden göl gibi suya daldı ben tam bu haldeyken :53: botumun bir zerre bile su geçirmediğini farkedip :64: sırıtmaya başladım. Kısacası iki markayı da tavsiye ederim. CAT 150lira falan diye biliyorum inci'den 210liraya almıştım biraz daha bekleyip oradan da alabilirsin çok da bir fark yok sonuçta. Tarzına göre seç bence

Back
X