Şu gelinin yaptigina bakar misiniz?

farkindaysaniz yuzsuz size kavgavederek kuserek bir sey yapmaya alistirmis kusunce de hemen geri gelip ozur diliyor ciddi ciddi kaedesiniz kizsin hadi kizim sen yoluna ben yoluma naparsan yap cocugu desin bak nasil mum gibi olur

Daha anlattiklarim az bile. Nisan bohçasında ve alışverişinde herseyini aldık. Yani yanlış anlaşılmasın. İç çamaşırı bile yoktu. Herşeyi burada gördü. Sukredecegi yerde kufrediyor resmen
Ne yani 2 parça bir şey aldınız diye koşulsuz itaat mi bekliyorsunuz?

O nazlı falan ama, siz de az ezik görmüyorsunuz kızı hani. Belli hakkaten bebeği olmasa basarsınız tekmeyi

Böyle lerine ne alışverişi yapıp simartiyorsunuz ki

içimden alın biletini aldırın cocuğu yollayın anasının yanına demek geçiyo da karnındakinin ne suçu var onu yapan adam bunu baştan düşüncekti diycem ama

herşeyin hayırlısı ne diyim kader.
KARDEŞİM DEDİ ZATEN.ABLA ŞU YAPTİGİNA BAK.İSTEMİYORUM. BEN BU KADAR NAZ ÇEKEMEM. YETER ARTIK DEDİ. OLUR BÖYLE ŞEYLER ABLAM BOŞVER KÜÇÜK DAHA DEDİM. AMA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM KARDEŞİMİN HALİNE

Hadi gittinizi kiz normal elbise istemis siz hamile elbisesi demissiniz,yok kilodu yoktu bizden gordu falan heee donsuz geziyodu medeniyeti siz getirdiniz kiza.Cocuk yapmislar alincak kiyafeti magazayimi bulamazlar yapmayin siz gorumcelige gitmissiniz.

Amaaan bune ya sizden yüz bulmuş kardeşinizden çok yüz bulmuş. Ne buldum delisi olmuş derler ya o hesap. Bence bundan sonra siz hiç bişeye karışmayın bakalım ne yapıyor kardeşiniz de anlamıyo sa bişeden mecbur sizden yardım isticek belki normal davranmayı becerir

valla bizde üzüldük halinize ne diyim bacım

birincisi gelinin fakirligi - cehaleti - yetimligi sizi ilgilendirmez; abiniz - kardesiniz munasip gormus, Allah da yakistirmis ki abinizin - kardesinizin esi olmus. siz begenmiyorsaniz yengeniz olmaz, aileniz begenmiyorsa gelinleri olmaz. ama kabullenin ki abinizin - kardesinizin esidir.

ote yandan simdi sizin alisverisinizi konusuyor olsak, neden gorumcem geliyor diye dert yaniyor olurdunuz, bir cogumuzun sorun edecegi gibi. dolayisiyla bir nebze de o kizla empati kurun ki hamile ayrica, kolay degil.

Bence o evlilik fazla sürmez bi anlık hevesi aşk sanıp sevgi sanıp birlikte oluyorlar üstüne bide çocuk yapıyorlar alın manzara ortada
Yazık olan doğacak bebişe olacak

Ne yani 2 parça bir şey aldınız diye koşulsuz itaat mi bekliyorsunuz?

O nazlı falan ama, siz de az ezik görmüyorsunuz kızı hani. Belli hakkaten bebeği olmasa basarsınız tekmeyi
Koşulsuz itaat beklemek ne haddimize.küssün Kardeşime vursun sokak ortasında. Magazalarda bağırsin.biz de böyle gelin istiyorduk ya..adımiz görümce ya. Yaranilmaz sizin gibilere.
Birde ezik görmüşuz öyle mi. Ne yapsaydik. Siz bi tarif edin bakalım.ezik görmemek nasıl oluyormuş

Ben bilmediğim bi ülkede neden görümcem geliyor diyecek kadar dusuncesiz olmazdım herhalde.

Gereksiz ve abartili naza karsi alerjisi olan biri olarak konuyu bogularak okudum. Allah kolaylik versin.

Burada birine kizacaksaniz erkek kardesinize kizin. 20 yasindaki citir korpe genc gizi es diye alip gonlunu eglendirip bi de hamile birakmayi biliyodu ama. Ceksin simdi gebe kizin nazini. Az bile yapmis ben olsam tum ailenin burnundan dokerim.
Ailesi fakir, koyde buyumus? Siz prenses diana'nin akrabalarisiniz sanirim....

Ben bilmediğim bi ülkede neden görümcem geliyor diyecek kadar dusuncesiz olmazdım herhalde.

elifsu hanim, bilmedigi bir ulkede kocasi ile alisverise gidiyor bu kadin. kaldi ki evet hos davranmiyor, bunu burada tartisip, yarinlardaki tutumunuz icin istisare yapabiliiz. ancak kisiyi asagilamak yahut zaten zor bir konumdayken bir kadin olarak daha da horlamak hos degil.

Şımarık olmuş gelin hanım olmadığından fazlasını bulunca ne oldum delisi gibi birşeyler olmuş çok düşmeyin üzerinede aklı yerine yani kafasına dönsün biran önce yoksa aklı fırıldak gibi başka abuk sabuklukları alışkanlık edebilir . Kendisine zarar etrafına zarar ,..?

Onun fakirligi cehaleti ilgilendirir hanımefendi. Çünkü biz ona el uzattık.yemin ediyorum kardeşim ilk anlattiginda ablacim sevaba girersin.kiymet bilir dedim. Birisini kötü hı hayattan kurtarmış olursun dedim. Asla karşı çıkmadım. Destekledim. Ama kardeşimin mutsuzluguna üzülüyorum elbet
Kız Besmele cekmeyi bilmiyor gusul bilmiyor diyor. Ve biz Herseyiyle kabul ediyoruz. Ogretirsin ablam dedim. Öğrenir herseyi dedim.ama adım görümce ya art niyetliyim tabi

Hamilelikte değişen hormonların etkisi ile bu kadar hırçın davranıyor olamaz mı?

Yav ne kızmıs aman allahım düsmanıma vermesin, kimi kimsesi var mı bari
Kardesiniz ne mezunu
Ya kusura bakmayın da bula bula bunu mu bulmus kardesiniz
Resmen bela hem de püsküllü bela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…