- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi oykumruyam
-
nefes darlığı var ,fazla iş yapamıyormuş, ya dün resmen babasına meydan okudu eve gelmiycem sen benim mutlu olmamı istemiyorsun falan dedi
evlerden ırakadam da nasıl sabırlı
gelen talibi de hiç gerçekçi değil ağzını açıpta kendini savunamıyor tüm iddiaları kabul etmiş oluyor..
Gelen talibini bende pek begenmedim aslında babası haklı bu konuda yanılmıyorsam bir kere birisi gelmişti adı fatihmiydi ne o iyi birisine benziyordu aslında stüdyodakinler falan hep begenmişti
netten birgüle baktım da baykuş birgül dıye cıkıyor tövbe yarabbim ya.))
selmanla birgül gene birleşmişler şaka gibi......
evet ya bende tesadüfen gördüm,resmen komedi:))
birde haticeye 50 yaşında bir adam geldi izlediniz mi? kız sigara içiyor asla olmaz,sabancının oğlu olsa kabul etmem diye adamı azarladı sinir oldum.sabancının oğlu olsun bakim hangisi hayır der:)))üstüne atlarlar bence.
valla ya ben su gibiye bakmıyorum fazla.tesadufen gördum bu songul karlı ile ugur arslan işi iicie bunlar uzerınde reytınge döktuler..
çok sıkcıı bir program zaten bu sezon baslamıcaktı...ugur aslan sıkılmış programda degısıklık yapacaz gıtme flan dmeısler öyle kalmıs.esra erol çok tatlı ben arada ona bakıyorum.orda ki kızların erkeklerın rezıllıklerıde ayrı tabi..kendine hiç bakmayıp da milletı begenmıyorlar mı deli oluyorm...
uğur arslan da çıktığı kovuğu beğenmiyo heralde ilk günkü halleri dün gibi aklımızda yani..bi benzemez kimse sanayla kendini ön plana koydu diye ne bu afralar tafralar seviyodum onuda biraz ama düştü gözümden
bu arada selman vb tiplrle iyi gidiyo program ben neşeeneyim diye açıyorum aslında çıkanların üstüne gülüyorumama ali ekberin sonunda birini bulmasına sevindim ne yalan sölim inş bu sefer tutar :90:
aynen senin yazdıklarına katılıyorum uğur arslan ilk deniz fenerinde çıkıyordu yardım topluyorlardı evlere gidiyorlardı ihtiyacı olanlara sonra bi havalara girdi şiir kaseti filan çıkardı birde takma saç takıyor galiba o değilmi?songülde seda sayanı taklit ediyor ben su gibiyi izlemem sadece şu selmanla birgülün kavgalarını gördüm tesadüf onlarda son durum ne acaba??
nilgün müydü neydi..zaten programlar arası transferlere hayranım..esradaki bocar adlı zenci kardeşimizde bugünlerde malinin programında boy gösteriyor hey yarabbimkızlar su gibide bir kız çıkıyor adını hatırlayamadım şiir filan okuyor o daha önce esrada çıkmıyormuydu?hatta başını tülbentle bağlıyordu
valla ben izliyorum ne yalan sölim ama gerçekliğine inanmadığım için öölesine bakıyorum işte..zaten okan bayülgen kendi programında songül karlı için seda sayanın kızı diyorduaynen senin yazdıklarına katılıyorum uğur arslan ilk deniz fenerinde çıkıyordu yardım topluyorlardı evlere gidiyorlardı ihtiyacı olanlara sonra bi havalara girdi şiir kaseti filan çıkardı birde takma saç takıyor galiba o değilmi?songülde seda sayanı taklit ediyor ben su gibiyi izlemem sadece şu selmanla birgülün kavgalarını gördüm tesadüf onlarda son durum ne acaba??
haha cnm valla bu ara ben sırf onlar ıcın bakıyorum yıne barıştılar kopamıyolarmış bırbırlerınden unutamıyolarmış bakalım kac gun surcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?