Su Gibi Fox Tv

nefes darlığı var ,fazla iş yapamıyormuş, ya dün resmen babasına meydan okudu eve gelmiycem sen benim mutlu olmamı istemiyorsun falan dedi
evlerden ırak adam da nasıl sabırlı
gelen talibi de hiç gerçekçi değil ağzını açıpta kendini savunamıyor tüm iddiaları kabul etmiş oluyor..

Gelen talibini bende pek begenmedim aslında babası haklı bu konuda yanılmıyorsam bir kere birisi gelmişti adı fatihmiydi ne o iyi birisine benziyordu aslında stüdyodakinler falan hep begenmişti

çok sıkcıı bir program zaten bu sezon baslamıcaktı...ugur aslan sıkılmış programda degısıklık yapacaz gıtme flan dmeısler öyle kalmıs.esra erol çok tatlı ben arada ona bakıyorum.orda ki kızların erkeklerın rezıllıklerıde ayrı tabi..kendine hiç bakmayıp da milletı begenmıyorlar mı deli oluyorm...

Gelen talibini bende pek begenmedim aslında babası haklı bu konuda yanılmıyorsam bir kere birisi gelmişti adı fatihmiydi ne o iyi birisine benziyordu aslında stüdyodakinler falan hep begenmişti

düzgün biri ama birgüle uygun değil, zaten birgüle talip olacak kişi netten ufak bir araştırma yapsa neler çıkıcak
aklı olan gelmez yani,fatih locada su an taliplerini arıyor bildiğim kadarıyla..

selmanın tipe bak yaaaaaa allahım ya sırf kzın parası için..inşallah kıızn babası beş kuruş vermez....

selmanla birgül gene birleşmişler şaka gibi......

evet ya bende tesadüfen gördüm,resmen komedi:))

birde haticeye 50 yaşında bir adam geldi izlediniz mi? kız sigara içiyor asla olmaz,sabancının oğlu olsa kabul etmem diye adamı azarladı sinir oldum.sabancının oğlu olsun bakim hangisi hayır der:)))üstüne atlarlar bence.

valla ya ben su gibiye bakmıyorum fazla.tesadufen gördum bu songul karlı ile ugur arslan işi iicie bunlar uzerınde reytınge döktuler..

valla ya ben su gibiye bakmıyorum fazla.tesadufen gördum bu songul karlı ile ugur arslan işi iicie bunlar uzerınde reytınge döktuler..

bende öğle arası eve yemeğe geldiğimde açıyorum yarım saat bakıyorum bazen çok komik tipler çikıyor,dediğin gibi ordakilerden reyting yapıyorlar ama programın amacı bu zaten mecburen yapmak zorundalar:)
akşamda esraya bakıyorum biraz ama esra kendi kendinin reklamını yapıyor,ordaki taleplilere çok fırsat bırakmıyor,bir şey olduğunda bilmişlik taslıyor 1 saat nutuk atıyor,ağlıyor falan...ayy sıkıldım onun tavırlarından,çok bilmiş esra:)

uğur arslan da çıktığı kovuğu beğenmiyo heralde ilk günkü halleri dün gibi aklımızda yani..bi benzemez kimse sanayla kendini ön plana koydu diye ne bu afralar tafralar seviyodum onuda biraz ama düştü gözümden
bu arada selman vb tiplrle iyi gidiyo program ben neşeeneyim diye açıyorum aslında çıkanların üstüne gülüyorum ama ali ekberin sonunda birini bulmasına sevindim ne yalan sölim inş bu sefer tutar :90:

kızlar su gibide bir kız çıkıyor adını hatırlayamadım şiir filan okuyor o daha önce esrada çıkmıyormuydu?hatta başını tülbentle bağlıyordu

aynen senin yazdıklarına katılıyorum uğur arslan ilk deniz fenerinde çıkıyordu yardım topluyorlardı evlere gidiyorlardı ihtiyacı olanlara sonra bi havalara girdi şiir kaseti filan çıkardı birde takma saç takıyor galiba o değilmi?songülde seda sayanı taklit ediyor ben su gibiyi izlemem sadece şu selmanla birgülün kavgalarını gördüm tesadüf onlarda son durum ne acaba??

haha cnm valla bu ara ben sırf onlar ıcın bakıyorum yıne barıştılar kopamıyolarmış bırbırlerınden unutamıyolarmış bakalım kac gun surcek

kızlar su gibide bir kız çıkıyor adını hatırlayamadım şiir filan okuyor o daha önce esrada çıkmıyormuydu?hatta başını tülbentle bağlıyordu
nilgün müydü neydi..zaten programlar arası transferlere hayranım..esradaki bocar adlı zenci kardeşimizde bugünlerde malinin programında boy gösteriyor hey yarabbim
valla ben izliyorum ne yalan sölim ama gerçekliğine inanmadığım için öölesine bakıyorum işte..zaten okan bayülgen kendi programında songül karlı için seda sayanın kızı diyordu selmanla birgülde gene barıştılar da boştur onlarınki

haha cnm valla bu ara ben sırf onlar ıcın bakıyorum yıne barıştılar kopamıyolarmış bırbırlerınden unutamıyolarmış bakalım kac gun surcek

yinemi barıştılar en son izledigimde selman gülaydı sanırım ona talip olmuştu :) oda esradan gelme heralde

ANLAMIYORUM......bir insan neden televizyonlardakı şow proqramlarında evlensinki zaten .hangi akla hizmet ediyorlar .flort yok birbirini tanıma süresi yok herkese rezil oluyorlar zaten o başka bi konu .. neden yani kurbanlık koyun gbi diziliyorlar artislikleri bitaraftan biri dans ediyor biri şarkı sölüyör biri şiiir okuyor ...utanıyorum valla onların yerine .

​Bugun tv de kanalları degiştirirken su gibiye gözüm takıldı birgül stüdyoda selman telefonda idi yine ayrılmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…