Su Gibi Fox Tv

aysunun içinin kurdu yüzünde resmen ne dengesiz biri yaa çözmek mümkün değil valla..

ya herşeye katlanırım da şu orkestradaki kızı çıkarsınlar Allah rızası için
bu nasıl bi sestir duyunca müziğe olan aşkımı yitiriyorum resmen
bu arada selmanı yolcu ettik mi acaba tamamen en son bi bayanla gittiler birbirlerine şans vermişler ama :26:

kutlarım senidün bende aynı şeyi düşündüm yazmamıştım evet kızın sesi ne kadar kötü.birde uğur insanlarla ne kadar alaysı konuşuyor sinir oluyorum

ya o selmana da talıp gelıo ya ,,,pes dıorum,,

kutlarım senidün bende aynı şeyi düşündüm yazmamıştım evet kızın sesi ne kadar kötü.birde uğur insanlarla ne kadar alaysı konuşuyor sinir oluyorum

evet ya bide böle imalı imalı saçma sapan şeyleri sölüyo bi tuhaf
ben artık gülmece olsun diye izliyorum valla

dün bir magazin sitesinde su gibi haberlerine baktım.bu program daha eğlenceli geçiyor.songül karlı güzel giyiniyor ve taşıyor.kadının fiziğini ilk defa bu programda fark ettim ve ağzım açık kaldı.taş gibi maşallah.ama düzey olarak esra erol daha seviyeli gibi.dün neler okudum.dayaklar,kafama sıkarımlar,altına mı i.edinde uzadınlar.bir ara baktımda sahte diş doktoru vardı.bir diş doktoru aramıştıda öyle çıkmıştı.zaping yaparken görmüştüm adamı.tartışmada vardı.baktım.başkasına gelmişte onun tartışması vardı falan.bir tane damat adayıda 2 gelin adasyını aynı anda idare etmiş.düşünüyorumda su gibiyede bakmam lazım evde oturmaktan sıkıldım aksiyon olur.

Dün selman kendisine gelen talibi ile nişanlandı kızlar

ama bugün kız caydı zorla tamam bugünde bi görüşün filan diyip örttüler üstünü
bakalım yarın nolacak

Bugun ayridilar arkadasim kiz yuzugu geri verdi selmana galiba emine idi adi selmanla bir sorunum yok diyor galiba selmanin annesi kiza biseyler soylemis.

Bugun ayridilar arkadasim kiz yuzugu geri verdi selmana galiba emine idi adi selmanla bir sorunum yok diyor galiba selmanin annesi kiza biseyler soylemis.

evet canım baktım bugün sağol
selmanın annesi selmandan emin olamıyo diye bi olur bi olmaz demiş
kız da ona bozuk atıyo..selman gene birgülle çıkarsa hiç şaşırmıcam
neyse selmanın gitmediği iyi oldu izleyip gülüyoduk dansına filan :90:

her gelen neden saçma sapan danslar yapar burada anlamam..nasıl bir özgüven patlaması yaşıyorlarsa artık
görüntü kirliliği

bugün coştular coştular
stüdyoya motosiklet sokmalar bide binip gezmeler filan
bi yarım saatliğine dışarı çıktım geldim gene polemikler almış başını gitmiş

aynen yaaa coşuklar..
tarkan hayranları çıkar taklidini yapar..
hele o gangnam style dansı allahım yarabbm yaa 1 gr akıl ver sunlaraa

gülmek eğlenmek için ideal bir program oldu
6 senedir orda talip bekleyen hanımlar var her gelen mi kötü arkadasım yaşlanıyorlar orda haberleri yok

şimdilerde catwalk yürüyüşü yapan bir kız var cok komik manken sanıyor kendini
uğur aslan da iyi tiye alıyor bunları

kızın sesi gerçekten korkunç... çok eğreti duruyor.. yanındaki adamı da çok beğenmiyorum şarkıları çok fazla değitiriyor söylerken.. özgün olmaya çalışıyor ama bence başarısız....

evet canım yaa ama ben bazı abartılı hareketlerin bilinçli olduğunu düşünmeye başladım
farkettiysen gelen adaylarda yada taliplerde de resmen akli dengesi yerinde olmayan tavırlar var
ama pek tuhafına giden yok açıkçası ya bilinçli yapılıyo ki bu reytingleri iyi etkiler
yada gerçekten milletçe bööle herşeyi gülen oynayan havalarda karşılıyoruz

songül karlı özellikle çok karışıyor.. mesela bir bayana biri talip çıkmışsa adam da biraz mazbutsa hemen atlıyor "kızım sen bundan iyisini mi bulcan?"diye... ya da biri sürekli talibini geri çeviriyorsa o da hoş karşılanmıyor... sonuçta bu evlilik bu kadar basite indirgememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…