- Konu Sahibi oykumruyam
-
​Bugun tv de kanalları degiştirirken su gibiye gözüm takıldı birgül stüdyoda selman telefonda idi yine ayrılmışlar
ya herşeye katlanırım da şu orkestradaki kızı çıkarsınlar Allah rızası için
bu nasıl bi sestir duyunca müziğe olan aşkımı yitiriyorum resmen
bu arada selmanı yolcu ettik mi acaba tamamen en son bi bayanla gittiler birbirlerine şans vermişler ama :26:
bu arada selmanı yolcu ettik mi acaba tamamen en son bi bayanla gittiler birbirlerine şans vermişler ama :26:
kutlarım senidün bende aynı şeyi düşündüm yazmamıştım evet kızın sesi ne kadar kötü.birde uğur insanlarla ne kadar alaysı konuşuyor sinir oluyorum
Dün selman kendisine gelen talibi ile nişanlandı kızlar
Dün selman kendisine gelen talibi ile nişanlandı kızlar
ama bugün kız caydı zorla tamam bugünde bi görüşün filan diyip örttüler üstünü
bakalım yarın nolacak
Bugun ayridilar arkadasim kiz yuzugu geri verdi selmana galiba emine idi adi selmanla bir sorunum yok diyor galiba selmanin annesi kiza biseyler soylemis.
aynen yaaa coşuklar..
tarkan hayranları çıkar taklidini yapar..
hele o gangnam style dansı allahım yarabbm yaa 1 gr akıl ver sunlaraa
evet canım yaa ama ben bazı abartılı hareketlerin bilinçli olduğunu düşünmeye başladımkızın sesi gerçekten korkunç... çok eğreti duruyor.. yanındaki adamı da çok beğenmiyorum şarkıları çok fazla değitiriyor söylerken.. özgün olmaya çalışıyor ama bence başarısız....
evet canım yaa ama ben bazı abartılı hareketlerin bilinçli olduğunu düşünmeye başladım
farkettiysen gelen adaylarda yada taliplerde de resmen akli dengesi yerinde olmayan tavırlar var
ama pek tuhafına giden yok açıkçası ya bilinçli yapılıyo ki bu reytingleri iyi etkiler
yada gerçekten milletçe bööle herşeyi gülen oynayan havalarda karşılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?