evet olduu... hem istedim hem kaybettim hem de tekrar kavuştum..:)
hep şişkoo kara kafa espirili hayvansever deli dolu bir eş istersdim hayattan. derken köpeklerimiz sayesinde tanıştık. onu çoook sevmeme rağmen beni kızdırdı şak diye ayrıldık bitti dedim. içim gitsede sözümü yiyip barışamadım tam 15 ay inat ettim. o bizim kapının önüne çekerdi arabasını arabada yatardı geceleri her fırsatta önümü keserdi :) barıştık.... ve şak diye evlenmeye karar verdik. istediğim gibi evlendik. herşey dilediğim gibi oldu. :) hatta kayınvalidem bile:)))
birşeyi çok içten kalpten istersen olur buna inanıyorum:) birazcık da mücadale
peki ya sen neyi çok istiyorsun?
ben buna bayıldım ama :)) benim istediğim şey sevdiğimin yanında olabilmek şartlar mesafe vs vs .. 2 yıldır bi engel gibi önümüzde duruyor.tek istediğim onunla olabilmek insanlar bir şeyi yürekten istersen olur diyo ama ben birde sizlerin düşüncelerini almak istedim ...
mücadela konusuna gelince elimden geleni yapmaya çalışıyorum hatta fazlasını ... ha birde sabretmek gerektğini söylüyolar 2 yıldır büyük bi sabırla bekliyorum umarım Rabbim yardım eder ...
git sen yerleş yanına olmuyor mu?
ben eşimle tekrar barışıp evlenmeye karar verdik önce sözlendik ve beraber yaşamaya başladık:) sözden 4 ay sonra sevgililer günnüde nikah 4 ay sonrada düğün yaptık:)) ama biz birbirimize kavuşunca yapışık ikiz gibi hiç ayrılmadık:) 15 ay ikimizde çok üzülmüştük:)
hiç bir zaman hayattan çok büyük beklentilerim olmadı.ufak tefek olaylardan mutlu oldm.allaha şükür iyi bir eşim,sağlıklı yakışıklı 2 oğlum var.tek üzüntüm kızım olmayışı ama inşallah 2 gelinim olacak.elimde olanlarla mutluyum allaha şükür:Saruboceq:
çok istedim. sahip olanlara imrendim, çabaladım...harfiyen oldu..
ama gel gör ki; burnıdan fitil fitil geldi...bambaşka şeyler sebep oldu.aklıma hayalime gelmeyecek hem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?