Şu hayatta ciddi anlamda istediğiniz bir şey gerçekleşti mi ???

zaten olduğunda da sevinçten ağlamıştım..annem de yanımdaydu hatta o sırada.
şimdi ne zaman bşyin olmasını istediğimi söylesem annem bile " aman sen sakın birlşeyi çok isteme, sonu iyi olmuyor" diyor..:1no2:ne kötü..sanki lanetli insanlar gibi.senağlama

2,5 sene flört edip evlenme arifesine gelince bir sürü problem cıkmıştı dualarım kabul oldu ve evlendim asık olduğum adamla hep esmer bi eşim olsun isterdim o da oldu bide ona benzeyen bi evlat nasip eder inşallah allahım

böyle düşünme.sadece bi şeyi isterken hayırlısınıda istemeyi unutma.

gerçekten üzüldüm.umarım dilediğin şeyler gerçekleşir.sabret sabrın sonu selamettir unutma...elbette bir zaman sonra bazı şeyler yoluna girer

Evet, hayatta gerek küçük çapta, gerekse çok büyük istediğim şeylerin hepside oldu Allaha binlerce şükürler olsun. Küçük şeylerle mutlu olmasını hep bildim, insan yeterki yüreğini ve düşüncelerini temiz tutsun, istediği herşey ayağına geliyor.

bu soruyu bir yıl önce yanıtlıyor olsaydım "hayır hayatta ne istediysem olmadı" derdim.ama son bir yılda çok istediğim iki büyük olay gerçekleşti.bunlardan biri bir evlattı şimdi 8 aylık hamileyim:CüvCüv:bir diğeri bende kalsın.ama Allah'a binlerce kez şükürler olsun.hayatta bazı şeylerin iyiye de gidebileceğini görmeye o kadar ihtiyacım vardı ki.ondan önceki iki yılım çok kötü geçmişti çünkü.şükürler olsun Rabbime :Saruboceq:

ne güzel...inşallah birgün ben de bunları söylerim hayatımla ilgili:Saruboceq:

istediğim üniversitede istediğim mesleğin eğitimini alıyorum. istanbulda okumayı da çok çok istemiştim bir zamanlar en büyük hayalimdi. şimdi oradayım ama hayal ettiğim gibi bir hayatım olmadı tabi. şu an en büyük hayalim mezun olunca istediğim alanda bir iş bulup ailemden para almadan kendi ayaklarım üzerinde durabilmek.bilmiyorumkismile

bir de küçükkene evli cindy çok istemiştim ya her allahın günü oyuncakçının vitrinine baka baka ömrüm çürüdüydü. kasap önünde bekleyen kediler gibiydim. gelen geçen gülüyordur bana kesin. tabi ailemin öyle bir şeye verebilecek parası yoktu ama ilkokul 2 de bir sınava girmiştim. anne bana ne alcan ilk 50 ye girersem evli cindy alcan mııı diyip durduğumu hatırlıyorum annem de ilk 100e bile girsen alırım kızım demişti. sonra ben 5. olmuştum o sınavda annem şok oldu. tabi evli cindy deli paraydı alamadı annem ama hayatımın ilk ve tek gerçek cindy sini o zaman almışlardı. pembe elbisesi vardı güzeldi be. üniversiteyi kazanınca bile o kadar sevinmemişimdir herhalde.sempatiksalakcinni

ay canım ya duygulandım valla :sinifsinif: çocukluk işte olmayınca değere biniyor,annen alsa belki iki günde kırıp atacaktın.annenin de içinde kalmıştır eminim.neyse sen de yakında evlenir kendin evli cindy olursun.cindy gibi güzel bir gelin ol inşallah.a.s.

Son düzenleme:
valla neyi çok istediysem tam tersi olmuştur hep. hayırlısı böyleymiş diyip geçtim bende. arada psikolijim bozuldu isyanda ettim Allah affetsin.

-sağlığım giderek bozuldumafoldumben:gitme:
-ses tellerimde gitti,oysa billur gibi sesim vardı
-evleneym dedim o da olmadı.nerde bi öküz orda benkaydirigubbakcemile3
-babam bir kez yanımda olsn,arkamda dursun,barışsak kızım desin dedim,olmadı,olamadı,olmasn artık istemem:mymeka:
-kilo alaym dedim iyice verdim
-okul bisin dedim olmadı uzzadı,uzarda bu kafamla
-tatile gideym diyorum ohooo bu hiç olmuyo
-paramda bitmek üzere
-25 inde yaşlandm.85 yaşında gibiym
-öyle mutsuzum ki

herşey bi yana koşmak isterdim,yürümek deli gibi,eskisi gibi :sinifsinif: olr mu bilemem mafoldumben:sinifsinif:

galiba çok şey istedim hayattan.hiç mi bi şey olmaz,yolunda gitmez ya? gitmiyo gitmesini,iyi bi şeyler olmasını isterdm

habi de irfan değirmenci :asigim: modelinde biriyle (o olsa yok demem de kaydirigubbakcemile3) evlenmek isterdimmsempatiksalakcinni

Son düzenleme:

canıııım bende cok duygulandım ya :a015:

okulmlu dusun hersey guzel olsun cnm bnm cok karamsarlıga ıtmıssın kendnı guzel dusun relaxxxx bayanssulusmile

elektraya güzel dileklerin için teşekkürler. içinde herifim olmasa da evim var benim. kira ama olsun eşyalar benim.kaydirigubbakcemile3 cindy gibi gelin olmak da çoook uzak geliyo şu an aday bile yok of anam allah evde kaldım. bikaç sene sonra böyle başlık okursam ''koca isteeyooom ama bulameyooom'' yazcam galibasempatiksalakcinni

:roflol:herşey gönlünce olsunn...

bende de sıfır a sıfır elde var sıfır durumuu....bi tanesi olsa bariiiiisempatiksalakcinni

:roflol:herşey gönlünce olsunn...

bende de sıfır a sıfır elde var sıfır durumuu....bi tanesi olsa bariiiiisempatiksalakcinni

bu sitede bütün kızlar evde mi kalmış anam valla ben dert etmiyodum burda 5 yıl sonraki halimi göre göre dert etmeye başladım. hımmevet evlenmek lazım diyorum artıkohaoldumsmile

arkadaş isteyip de elde ettiklerimizi sormuş ama herkes elde edemediklerini yazmış. umutsuz ev kadınları gibiyiz. ağlanacaak halimize gülüyoruz bi de:teytey:

okulmlu dusun hersey guzel olsun cnm bnm cok karamsarlıga ıtmıssın kendnı guzel dusun relaxxxx bayanssulusmile

sen bitanesn:1hug:

iyi ki bu siteye üye olmuşum :hulya: aynen valla gülüyoruz sempatiksalakcinni ağla ağla bi hal oldm zaten kaydirigubbakcemile3

M

Mutsuzluğa ve darlığa düştüğümüzde dualara sığınmak tek çare... Bedenimizin ve ruhumuzun gıdası dualarmış (ibadet en güzeli ama...hepimiz düzenli yapamıyoruz malesef. sıkıntı ve huzursuzluğumuzun en önemli sebebide bu eksiklik kanatindeyim) bunu biliyorum...

bende aşık olmak isterim ama sonu mutlu bitecek bir aşk...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…