- 19 Mart 2016
- 1.640
- 2.564
- 133
- Konu Sahibi sarifrezyaa
Meslek seçimi askla yapabileceğim başka meslek seçmek isterdim. Kendi kararım yoktu fanusta gibiydim ailem şu bölümü yaz dedi yazdım okudum atandım da ama mutlu değilim..yine eş secimi insan hayatinin 2 önemli kararı..Eşim kötü biri değil ama ben mizaç olarak uygun olmadığımızı düşünüyorum.o kendi gibi birini bulsaydi diyorum bazen.. Eşim ilk sevgikimdi bir erkeğin beni seviyor ilgileniyor olması benim için büyük mutluluk sebebiydi. Kim beni nieu sevsin ki diye dusunuirdum.
Tüm bunların altında yatan mutlu çocukluk geçirmemiş olmak değersizlik ozguvensizlik sebebiyle yanlıs tercihlerde bulunmak şimdi de hayatı olduğu kadarıyla yaşıyorum. Bir kızım var onu güçlü özgüvenli kararlarını verebilen mutlu bir birey olarak yetistirmek istiyorum
Tüm bunların altında yatan mutlu çocukluk geçirmemiş olmak değersizlik ozguvensizlik sebebiyle yanlıs tercihlerde bulunmak şimdi de hayatı olduğu kadarıyla yaşıyorum. Bir kızım var onu güçlü özgüvenli kararlarını verebilen mutlu bir birey olarak yetistirmek istiyorum