Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam birşey sormak istiyorum ben su içemiyorum içince resmen midem ağzıma geliyor karnım ağırmaya başlıyor günde anca 1 bardak zorla içebiliyorum sizde de böyle bir sorun var mı ?
midenizde reflü varmı, yada midenizi üşütüyor olabilirmisinizKızlar selam birşey sormak istiyorum ben su içemiyorum içince resmen midem ağzıma geliyor karnım ağırmaya başlıyor günde anca 1 bardak zorla içebiliyorum sizde de böyle bir sorun var mı ?
Bende çok fazla kahve tüketiyorum arada çayda onlarda sorun yok ama su içmek ölüm geliyor resmen içtiğim an karnıma ağrılar girmeye başlıyor .Resmen beni tarif etmişsinnnnn..
Ben de içemiyorum midem bulanıyor, bu yüzden sindirim sistemim de bozuk
Bir ara zorla içiyordum, sonra alıştım ama şimdi yine aynıyım
Çay kahve çok içiyorum onunla alakalı olabilir belki diyorum ama bilmiyorum tam..
Kendimi zorlayarak 1 yudum ala ala içmeye çalışıyorum bol bol sıvı tüketiyorum birde susuz kalmayım diye ama su içmek gibi olmaz herhalde .Kabızlıktan çatlarsın mazaallah.. Cildinde erkenden kırışır bak söyleyeyim.
Reflü yok üşüttüğümü de çok sanmıyorummidenizde reflü varmı, yada midenizi üşütüyor olabilirmisiniz
Kahve,çay,meyve suyu bunlar suyun yerini tutmaz,kahvenin yanında su içmelerinin nedeni kahve vücutta su kaybettirir derler o yüzden bir fincan kahve içiyorsan yine yanında bir bardak su içmeniz gerek.Bende çok fazla kahve tüketiyorum arada çayda onlarda sorun yok ama su içmek ölüm geliyor resmen içtiğim an karnıma ağrılar girmeye başlıyor .
Saydıklarınızın birçoğu var şuan bende yeteri kadar su içmediğim için böbreklerim kanıyormuş doktor öyle demişti saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor tuvalete haftada bir çıkıyorum bazen 10 günü buluyor ve şuan diyet yapıyorum .Kendini zorlarsan zamanla alışırsın. Su içmemek bir sürü hastalığı beraberinde getirir. En başta böbreklere zarar, hormon dengen bozulur, kanın pıhtılaşmaya başlar kalp rahatsızlığına kadar gider, saçların dökülür, cildin kırışır, metabolizman yavaşlar, kilo alırsın... Su içmeyi alışkanlık haline getirmelisin, en azından 3-4 bardak.
Kahveyi çok tüketmeyin yanında mutlaka su için kahve su kaybettirir derler,o yüzden yanında su içilmesi tavsiye ediliyor.Resmen beni tarif etmişsinnnnn..
Ben de içemiyorum midem bulanıyor, bu yüzden sindirim sistemim de bozuk
Bir ara zorla içiyordum, sonra alıştım ama şimdi yine aynıyım
Çay kahve çok içiyorum onunla alakalı olabilir belki diyorum ama bilmiyorum tam..
5-6 fincan kahve tüketiyorumÇok fazla sıvı tüketiyorsan belki su içmek istemiyorsundur..Çay,kahve,meyve suyu vs. Çok içiyormusun bunları gün içinde?
Dikkat edicem teşekkürler artık zorlaya zorlaya içmem lazım 500 ml ile başlasam yine iyi zamanla alışırım umarımKahveyi çok tüketmeyin yanında mutlaka su için kahve su kaybettirir derler,o yüzden yanında su içilmesi tavsiye ediliyor.
Benim de midem bulanıyor, hiç içemiyorum zorla içiyordum bir ara alışmıştım. Tekrar başlamayı düşünüyorum.. Doktora falan gitmek lazım bence bir sorun var demek ki..Bende çok fazla kahve tüketiyorum arada çayda onlarda sorun yok ama su içmek ölüm geliyor resmen içtiğim an karnıma ağrılar girmeye başlıyor .