• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su İçemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxx1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxx1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
320
77
123
Kızlar selam birşey sormak istiyorum ben su içemiyorum içince resmen midem ağzıma geliyor karnım ağırmaya başlıyor günde anca 1 bardak zorla içebiliyorum sizde de böyle bir sorun var mı ?

Resmen beni tarif etmişsinnnnn..
Ben de içemiyorum midem bulanıyor, bu yüzden sindirim sistemim de bozuk
Bir ara zorla içiyordum, sonra alıştım ama şimdi yine aynıyım :(
Çay kahve çok içiyorum onunla alakalı olabilir belki diyorum ama bilmiyorum tam..

Kızlar selam birşey sormak istiyorum ben su içemiyorum içince resmen midem ağzıma geliyor karnım ağırmaya başlıyor günde anca 1 bardak zorla içebiliyorum sizde de böyle bir sorun var mı ?

Kabızlıktan çatlarsın mazaallah.. Cildinde erkenden kırışır bak söyleyeyim.

Çok fazla sıvı tüketiyorsan belki su içmek istemiyorsundur..Çay,kahve,meyve suyu vs. Çok içiyormusun bunları gün içinde?

Tat alamıyosan karanfil katabilirsin. Belki o zaman içebilirsin. Susuz kalma.

midenizde reflü varmı, yada midenizi üşütüyor olabilirmisiniz

Bir ara zorla içiyordum, sonra alıştım ama şimdi yine aynıyım :KK43:
Çay kahve çok içiyorum onunla alakalı olabilir belki diyorum ama bilmiyorum tam..
Bende çok fazla kahve tüketiyorum arada çayda onlarda sorun yok ama su içmek ölüm geliyor resmen içtiğim an karnıma ağrılar girmeye başlıyor .

Kabızlıktan çatlarsın mazaallah.. Cildinde erkenden kırışır bak söyleyeyim.
Kendimi zorlayarak 1 yudum ala ala içmeye çalışıyorum bol bol sıvı tüketiyorum birde susuz kalmayım diye ama su içmek gibi olmaz herhalde .

limon sıkıp iç cnm tadı değişir belki içeblrsn o zmn

Kendini zorlarsan zamanla alışırsın. Su içmemek bir sürü hastalığı beraberinde getirir. En başta böbreklere zarar, hormon dengen bozulur, kanın pıhtılaşmaya başlar kalp rahatsızlığına kadar gider, saçların dökülür, cildin kırışır, metabolizman yavaşlar, kilo alırsın... Su içmeyi alışkanlık haline getirmelisin, en azından 3-4 bardak.

Bende çok fazla kahve tüketiyorum arada çayda onlarda sorun yok ama su içmek ölüm geliyor resmen içtiğim an karnıma ağrılar girmeye başlıyor .
Kahve,çay,meyve suyu bunlar suyun yerini tutmaz,kahvenin yanında su içmelerinin nedeni kahve vücutta su kaybettirir derler o yüzden bir fincan kahve içiyorsan yine yanında bir bardak su içmeniz gerek.

Çay hkahve çok içenlere de ufak bir bilgi ve tavsiye. Çay, kahve, kola, meyve suyu türevi şeyler özellikle içinde kafein olanlar diüretiktir. Yani vücudunuzdaki suyu dışarı atarlar. Hem su içmeyip hem çay kahve içerseniz metabolizmanızın canına okursunuz. Kurur kalırsınız valla.

Kendini zorlarsan zamanla alışırsın. Su içmemek bir sürü hastalığı beraberinde getirir. En başta böbreklere zarar, hormon dengen bozulur, kanın pıhtılaşmaya başlar kalp rahatsızlığına kadar gider, saçların dökülür, cildin kırışır, metabolizman yavaşlar, kilo alırsın... Su içmeyi alışkanlık haline getirmelisin, en azından 3-4 bardak.
Saydıklarınızın birçoğu var şuan bende yeteri kadar su içmediğim için böbreklerim kanıyormuş doktor öyle demişti saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor tuvalete haftada bir çıkıyorum bazen 10 günü buluyor ve şuan diyet yapıyorum .

Bir ara zorla içiyordum, sonra alıştım ama şimdi yine aynıyım :KK43:
Kahveyi çok tüketmeyin yanında mutlaka su için kahve su kaybettirir derler,o yüzden yanında su içilmesi tavsiye ediliyor.

Kahveyi çok tüketmeyin yanında mutlaka su için kahve su kaybettirir derler,o yüzden yanında su içilmesi tavsiye ediliyor.
Dikkat edicem teşekkürler artık zorlaya zorlaya içmem lazım 500 ml ile başlasam yine iyi zamanla alışırım umarım

şu kkda hergün bi yaşıma daha giriyorum..
su içerken midesi bulananı karnına agrı gireni ilk defa duydum :KK51: bu ne zamandır böyle ? doktora falan göründünüz mü merak ettim..
bende 2 günde anca 1 bardak su içerim hiç aramam susuzluğu.. ama midem bulandığından değil aramıyorum yani..
sizin durumunuz baya tuhaf geldi :KK14:

Ben de elimde suyla geziyorum biberon gibi...
Br de çay susuzluğu alır derler ama beni inanılmaz susatıyor ve çaydan sonra bir kaç bardak su içiyorum. Kahvaltının yarısında ssuzluktan kuruduğumu hissedip su içiyorum...Yine de metabolizmam yavaş, haftada bir ancak...

Benim de midem bulanıyor, hiç içemiyorum zorla içiyordum bir ara alışmıştım. Tekrar başlamayı düşünüyorum.. Doktora falan gitmek lazım bence bir sorun var demek ki..

Back
X