- 27 Şubat 2013
- 6.205
- 14.952
- 498
Ahh keşke ben de su içebilsem hiç içemiyorumBen de elimde suyla geziyorum biberon gibi...Yine de metabolizmam yavaş, haftada bir ancak...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh keşke ben de su içebilsem hiç içemiyorumBen de elimde suyla geziyorum biberon gibi...Yine de metabolizmam yavaş, haftada bir ancak...
Suyu bende aramıyorum ama içmem gerektiği için içmeye çalışıyorum maalesef olmuyor doktora gitmiştim o zaman aşırı kahve tüketiyordum bırakmamı söylemişti ama yapamadım 5-6 fincana indirebildimşu kkda hergün bi yaşıma daha giriyorum..
su içerken midesi bulananı karnına agrı gireni ilk defa duydumbu ne zamandır böyle ? doktora falan göründünüz mü merak ettim..
bende 2 günde anca 1 bardak su içerim hiç aramam susuzluğu.. ama midem bulandığından değil aramıyorum yani..
sizin durumunuz baya tuhaf geldi![]()
Kahve içme bari. Ya da her kahve içişinde mutlaka su da iç. Zorla da olsa, miden de bulansa iç. Yoksa sonun pek hayırlı değil. Böbrek yetmezliğinin ne kadar korkunç bir hastalık olduğunu bilsen damacanaya sarılırsın.Saydıklarınızın birçoğu var şuan bende yeteri kadar su içmediğim için böbreklerim kanıyormuş doktor öyle demişti saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor tuvalete haftada bir çıkıyorum bazen 10 günü buluyor ve şuan diyet yapıyorum .
Ben de o durumdayımşu kkda hergün bi yaşıma daha giriyorum..
su içerken midesi bulananı karnına agrı gireni ilk defa duydumbu ne zamandır böyle ? doktora falan göründünüz mü merak ettim..
bende 2 günde anca 1 bardak su içerim hiç aramam susuzluğu.. ama midem bulandığından değil aramıyorum yani..
sizin durumunuz baya tuhaf geldi![]()
Sorun olduğu aşikar zaten ben 2 sene önce falan gitmiştim o zamanlar aşırı kahve tükettiğim için bırak demişti bırakamadım da azalttım biraz sadece doktorda başka birşey dememişti dediysede hatırlamıyorum bende zorlada olsa içmeye çalışıcam .Benim de midem bulanıyor, hiç içemiyorum zorla içiyordum bir ara alışmıştım. Tekrar başlamayı düşünüyorum.. Doktora falan gitmek lazım bence bir sorun var demek ki..
Evet bende de var. O yüzden susadığımda meyve suyu, kola işte ne varsa çevremde onu içerim. Suya çok mecbur olduğumuz için arada kendimi zorlayarak içerim. Yada susadığımda uzun süre bir içecek içmem ki suyu içebileyim. Kahve alışkanlığım falan da yok.. Bir sebebi var mı bende merak ettim şimdi. Nedenini sorana su sevmiyorum dedim hepKızlar selam birşey sormak istiyorum ben su içemiyorum içince resmen midem ağzıma geliyor karnım ağırmaya başlıyor günde anca 1 bardak zorla içebiliyorum sizde de böyle bir sorun var mı ?
Kahve değil de çay çok fazla, sanırım sebepleri onlar teşekkür ederim dikkat edicem bundan sonra :)Kahveyi çok tüketmeyin yanında mutlaka su için kahve su kaybettirir derler,o yüzden yanında su içilmesi tavsiye ediliyor.
Kahveyi bırakmak benim için imkansız gibi birşey ama yarın su içmeye çalışıcam en azından 500 ml.Kahve içme bari. Ya da her kahve içişinde mutlaka su da iç. Zorla da olsa, miden de bulansa iç. Yoksa sonun pek hayırlı değil. Böbrek yetmezliğinin ne kadar korkunç bir hastalık olduğunu bilsen damacanaya sarılırsın.
Asitli içecekleri çok tükettiğiniz için olabilir,eğer kahve çok içiyorsan Ondan da olabilir çünkü kahve vücuttan suyu atar,kahvenin yanında su bu yüzden ikram ediliyor.Evet bende de var. O yüzden susadığımda meyve suyu, kola işte ne varsa çevremde onu içerim. Suya çok mecbur olduğumuz için arada kendimi zorlayarak içerim. Yada susadığımda uzun süre bir içecek içmem ki suyu içebileyim. Bir sebebi var mı bende merak ettim şimdi. Nedenini sorana su sevmiyorum dedim hep![]()
Bende öyle susarsam hemen kahve en kısa zamanda doktora gidicem hangi bölüme gidilir kiEvet bende de var. O yüzden susadığımda meyve suyu, kola işte ne varsa çevremde onu içerim. Suya çok mecbur olduğumuz için arada kendimi zorlayarak içerim. Yada susadığımda uzun süre bir içecek içmem ki suyu içebileyim. Kahve alışkanlığım falan da yok.. Bir sebebi var mı bende merak ettim şimdi. Nedenini sorana su sevmiyorum dedim hep![]()
Limon sıkmıştım ben bir ara limonata gibi oldu güzel geldi öyle dene bir de..Sorun olduğu aşikar zaten ben 2 sene önce falan gitmiştim o zamanlar aşırı kahve tükettiğim için bırak demişti bırakamadım da azalttım biraz sadece doktorda başka birşey dememişti dediysede hatırlamıyorum bende zorlada olsa içmeye çalışıcam .
Su ve kahve dışında içeceklerin hepsini sıklıkla tüketiyorum. Ama kendimi bildim bileli annem bana suyu zorla içirmeye çalışır. Dediğiniz gibi birşey de olabilir tabikiAsitli içecekleri çok tükettiğiniz için olabilir,eğer kahve çok içiyorsan Ondan da olabilir çünkü kahve vücuttan suyu atar,kahvenin yanında su bu yüzden ikram ediliyor.
Hiçbir fikrim yok, gastroentoloji mi acaba, mide ile alakalıdır herhalde..Bende öyle susarsam hemen kahve en kısa zamanda doktora gidicem hangi bölüme gidilir ki
İyi fikir aslında diyet yapıyorum onada faydası olur deniyeceğim teşekkür ederim :)Limon sıkmıştım ben bir ara limonata gibi oldu güzel geldi öyle dene bir de..
Olabilir okula gittiğim de fakülteden öğrenirim artık :)Hiçbir fikrim yok, gastroentoloji mi acaba, mide ile alakalıdır herhalde..
Susuz yasayamam ben.gunde iki litre icerim rahat.ikea daki buyuk bardaklar varya asagi yukari yarim litre alir.onu birkac yudumda gotururum.bazen kendime de derim;Kızlar selam birşey sormak istiyorum ben su içemiyorum içince resmen midem ağzıma geliyor karnım ağırmaya başlıyor günde anca 1 bardak zorla içebiliyorum sizde de böyle bir sorun var mı ?