• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su İçemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxx1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende öyle susarsam hemen kahve en kısa zamanda doktora gidicem hangi bölüme gidilir ki
aynısıyım bende zorla içme durumu yok ama su içmeyi unutma problemi var su diye kalkıp başka işlere bulaşıp içmeden döndüğüm alıyor
ve dediğim gibi kahve kola vs olaylarına giriyorum
bir defa böbrek taşı düşürmüştüm ağrısı dayanılacak gibi değil :KK43: neyse o zaman doktor söylemişti günde ne kadar fazla su içerseniz böbrek o kadar ağrısız vücuda girenleri atar dedi
benimde önerim bir bardak suyun içine nane veya bir dilim salatalık gibi bir şey atman hep tadı farklı geliyor hem ferah ferah oluyor

Susuz yasayamam ben.gunde iki litre icerim rahat.ikea daki buyuk bardaklar varya asagi yukari yarim litre alir.onu birkac yudumda gotururum.bazen kendime de derim;
Höyt be deve gibi ictim hee ,diye.
Yakin bir ahbapimizin esi su icmemekten öldü.kadincagiz benzetmek gibi olmasin ama sizin gibi bir bardak zor icermis.bobrekler iflas tabi.uzun sure teshis de koyamadilar.meger bobrek vucuda taze su girisi olmadigindan idrar torbasindan idrari geri cekiyormus.tum sistemi iflas tabi.gencecik kadin iki ayda uctu gitti.
Ne zaman su icemiyorum diyen biriyle karsilassam bu olayi anlatirim ibret olur belki diye.
Su hayattir.bir surahi suya bir iki limon dilimi bir cubuk tarcin atabilirsiniz.aromasi degisir alkali degeri yukselir.
Su icin lutfen.Karniniz sudan agrimiyordur.psikolojik olarak,siz surekli icerken tiksindiginiz icin,beyniniz otomatik olarak agri yaratiyor.
Tadini degistirip deneyin.
Şuan korktum gerçekten bende psikolojik olabilceğini düşünmüştüm ama bilemiyorum kesinlikle içmeye çalışacağım örneğiniz için teşekkür ederim içemedikçe aklıma gelir kendimi zorlarım .

İyi fikir aslında diyet yapıyorum onada faydası olur deniyeceğim teşekkür ederim :)
Evet canım özellikle sabahları iyi geliyormuş aç karnına diyete :) dahiliyeye falan gidilebilir su içememe sıkıntısı için bu arada sormuşsun sanırım :)

Back
X