- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Boy kilo orani normal aşiri zayif değilsiniz. İnsanlar konuşur kilo alsanizda laf ederler almasanizda. Sağlikliysaniz kimseyi takmayin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı deetten muzdaribim canım okadar çok yemek yememe rağmen gece 1 de kalpkıp yemek yiyen insanım ama alamıyorum bir türlü bende 53 kiloyum 70 boy herkes aynı şeyi söylüyor banada gına geldi bu sefer benim psikolojim bozuluyor çok zayıfım diye en iyisi takmamak akışına bırakmak :)
kilon normal ki.
28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıkları bana işlemedi
bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..
seninde iştahın yerinde mi canım? yoksa sağlık sorunun varmı?Haline şükret boyum 170 kilom 43. sen kendine zayıf diyosan ben ne desem kendime![]()
kalçam var, baldır ve bacaklarımda normal ama bilhassa belden yukarısı çok zayıf görünüyor... kollarım parmaklarım omuzlarım çok çelimsizBoyunuz çok uzun değil ve boy kilo oranınız da sıska seviyesinde değil. Yani 1.80 boya 54 çok az durabilir belki ama 1.72 diyorsunuz...
Vücut yapınız nasıl kalçanız falan mı yok? Squat yapabilirsiniz.
insanlar çok acımasız canım yaa, alınıp güceneciğini nasıl düşünemez bir insan... kilolu insanlara kilolusun denmez mesela, zayıfa da zayıfsın denmemeli...zayıflık da bir sorun...ama işte...
normal değil canım yaa, giydiklerim falan yakışmıyor... kemiklerim iri. kötü duruyorum..
gel değişelim canım, seve seve veririm valla
kendimi boru gibi hissediyorum, üstten ye alttan çıksın
annem diyor ki yediklerin de boşa gidiyor diyo
yaramadığı için sadece öğütüyorsun diyor...![]()
seninde iştahın yerinde mi canım? yoksa sağlık sorunun varmı?
ben yesemde alamıyorum.. bir sorunum yok diyor doktorlar ama yediği halde kilo alamamak nedir açıklaması nedir onu bilmiyorum....
Benim boy 1.70 e 54 kg çok normal geliyor bana o yüzden
bundan 5 yıl önce 42 kg ydum faciaydı kemiklerim sayılırdı
Evet canım ama alamıyoruuz maalesef ne popo var ne gögüs biraz dolgun olmak istiyorum yaa![]()
Benim boy 1.70 e 54 kg çok normal geliyor bana o yüzden
bundan 5 yıl önce 42 kg ydum faciaydı kemiklerim sayılırdı
valla tahammül mü edemiyorlr yoksa üzülmemden zevk mi alıyorlar anlamış değilim1.72 boy 54 kilo isen kilon ideal normlarda yani zayıf değilsin. Zayıflık bambaşka bir şey.Kesinlikle kilo almaya kalkma, fiziğini bozma ayrıca zayıf olduğunu iddia edenlere kulaklarını tıka zira, bizim Türk kadınları genelde üstleri daha ince ama altları yani kalçaları alıp başını gitmiş olduğundan, azıcık spor ve diyet yapıp kilo vermediklerinden olsa gerek normal kilodaki taş gibi hatunları görmeye tahammül edemiyolar.
Yine burda okumustum bir arkadas pekmezle kilo almıs onuda deneyebiliriz :)
valla tahammül mü edemiyorlr yoksa üzülmemden zevk mi alıyorlar anlamış değilim
üzüldüğümü de görüyorlar gayet belli ediyorum yapım gereği suratım düşüyo hemen... resmen mest oluyorlar ben üzüldükçe.. sonra güya teselli ediyorlar, ayy ben alınacağını düşünemedim, yok aslında çok zayıf deilsin , azcık alsan iyi olur diye dedim canım aman şöyle aman böyle...zırvalamaya başlıyorlar artık..
hele birkeresinde uzaktaki bir arkadaşımla netten kameralı konuşuyoruz... annesi geldi yanına... onla da konuştuk biraz.. gayet neşeliyiz keyfimiz yerinde... sonra kadın dedi ki ayy sakeena sen iyice mi zayıfladın, ellerin kolların yüzün çökmüş gitmiş resmen yok olacaksın kııızzz dedi birde kahkaha attıgelde üzülme yaa.. çok merhametsiz yorumlar duruyorum takmamak elde değil...
Tahammül edemedikleri için seni üzmeye çalışıyorlar işte.. Eskiden bana da devamlı ay çok zayıf kilo al, ay ölecek ay hasta mı deyip duruyorlardı. Bende o genişşş kalçalarına bakıp, ben halimden memnunum senin gibi olmak istemem doğrusu derdim :)Hala eskisi gibi zayıfım ama umurum değil. Boyum 1.83 kilom 49-50 buna göre hesap et ama profesyonel sporcu olduğum için kaslarım ona göre gelişti, omuzlarım geniş ve haliyle çelimsiz görünmüyorum.
Sözün özü, kilona takma manken gibi salına salına dolaş :)