su içsem yarıyor diyenler, o su birde bana yarasa...

28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıkları bana işlemedi :KK66:
bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..
Asiri zayif degilsin gayet iyi kilon

Tahammül edemedikleri için seni üzmeye çalışıyorlar işte.. Eskiden bana da devamlı ay çok zayıf kilo al, ay ölecek ay hasta mı deyip duruyorlardı. Bende o genişşş kalçalarına bakıp, ben halimden memnunum senin gibi olmak istemem doğrusu derdim :)Hala eskisi gibi zayıfım ama umurum değil. Boyum 1.83 kilom 49-50 buna göre hesap et ama profesyonel sporcu olduğum için kaslarım ona göre gelişti, omuzlarım geniş ve haliyle çelimsiz görünmüyorum.

Sözün özü, kilona takma manken gibi salına salına dolaş :)
bu arada sporcuymuşsun canım, bende bi ara uzun süreli voleybol oynadım... ama spor kilo aldırmadı bana...
tavsiye edebileceğin bir hareket çeşidi varmı, kilo aldırmaya faydalı... mesela squatın vücudu çok toparladığı kasları sıkılaştırdığı için kilolu gibi gösterdiğini duymuştum...

Gece yemek ye ve yat düzenli olarak. Uykuda fazla yakamazsin zaten. Hic degilse bu ise yarar bence.

her gece yerim.. tabak dolusu makarnalar, hamur işleri neler neler... olmuyor....
Eger gercekten elinden gelen herseyi yapiyorsan olmuyorsa olmuyordur. Kendinle baris ve laf söyleyenlere bir iki laf patlat bir daha söylemeye cekinirler. Tedavisi olmayan bir hastalik icin ayy sen de ölecen yaa bisiyler yap denir mi, denmez. Akillari almiyorsa üstüne basa basa söyle kilo alamiyorum böyle katlanacaksiniz mecburen de. Isimiz gücümüz mülleti memnun etmek olmus. Baskasini yüzüne yüzüne elestirmek ne kolaymis ya.

onu da yaptım halen de yaparım eskisi kadar olmasa da... ama olmuyor cnm..

ozaman diyetisyene gideceksin.. sana liste hazirlayacak..
veya kendin günlük kalori ihtiyacani hesaplayip onun iki katini yiyeceksin
sayfa sayfa kalori hesabi yapacaksin..
umarim istedigin kiloya ulasirsin

Bende geçen seneye kadar çok zayıftım 8 senelik bi evliligim oldu hiç kilo alamamıştım, bende kilo almak için neler yapmamıştımki ama alamıyordum, taaa ki 2. Evliligimi yapana kadar 2. evliligimi yaptım geçen sene 4-5 ay kadar sürede 10 kilo aldım ama dengesiz aldım göbek fırlıyo sanki hamileymişim gibi her gören beni hamile sanıyor, ama malesef hamile kalmayı çok istedigim halde olmuyor ne yaptıysam, ve benide çok üzen şey gören herkesin hamilemisin diye sorması :110: keşke hiç kilo almasaydım veremiyorumda kilomu kaldı öyle :110:

kıyafetlerimi falan insanların yorumlayacağı endişesiyle giyer oldum... geçenlerde dar bi badi giymiştim... ortamda kaç tane insan varsa hepsi söyledi ayy kopacaksın diye :KK43: herkes söylediğine göre gerçekten kötüyüm demekki :KK43: buna üzülüyorum aslında.. birkaç kişi olsa hadi çekemiyor vs diyecem ama...

Anladım, sen takıntı haline getirmişsin.Haklısın çok zayıfsın dememizi bekliyorsun ama matematiksel olarak oran ortada. Normalsin.Yani birde benden en az 11 cm kısasın 5 kg de fazlasın, ben öleyim o zaman :KK48:

Kendinle barışman lazım canım.

28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıbkları bana işlemedi :KK66:
bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..

bana da bu laflardan geliyor mesela
ben böyle yesem obez olurum
yok nasıl böyle incesin vs
diyorum ben spor yapıyorum ama insanlar biraz kıskanç bence takma benim yanıma her gelen kilo konusunu açar özellikle kilolu olanlarda diyet muhabbeti baslar ama bu tarz laflardan da vazgecmezler bence de asla zayıf değilsin

Ben 25 yaşındayım bu yaşıma kadar liseden beri hep 42 kiloydum. Düşüyordum ama alamıyordum. Gıda takviyeleri vitaminler kullandım yok. Buraya da yazdım alamıyorum diye.
Sonra bana bişey oldu. Tam 3 ay önce. Kilo almaya başladım. Yediklerim karbonhidrat ağırlıklı. Çok fazla ekmek tüketiyorum. Bu da beni şişirdi 3 ayda 4.5 kilo aldım
Dengesiz bi dağılım oldu ama
Sadece göbeğim var artık.
Şimdi de bu kiloyu nasıl dağıtırım diğer bölgelere diye düşünüyorum..

Kizlar tum yorumlari okuyamadim ama benim sorunumda buyuk. ..164 boyum 51 _52 arasi kilom var

Ama bacaklarim kalin yani sinir oluyorum inanin bacaklari nasil inceltenilirim cok moralim bozuluyo. ...bi ara cok yuruyus yapiyordum biraktim kaslar yag donustu sanki resmen :(

Back
X