28 yaşındayım kendimi bildim bileli zayıfım... kilo almak için çok çabaladım, doktorlara gittim, bütün hormon testelerim yapıldı, daha aklıma gelmeyen adını bile söylemekte zorlandığım testler tahliller yaptırdım, ama hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun... peki ben neden zayıfım? neden yediğim yaramıyo bana... hele birde çevremdeki insanların ayyy bu ne böyle uçacaksın, biraz ye biraz kilo al demelerinden resmen böööğğğhhh geldi yahu.. sanki ben bilmiyorum sanki kilo almaya çabalamıyorum...
hele birde o çok yemek ye biraz kilo al diyen hatunların, yemek yerken iştahımı gördüklerinde, ayyy ben su içsem yarıyor, sen löp löp götürüyon bir gr aldığın yok demeleri yokmu... yangın vaaaaarrrr diye bağırasım geliyor o esnada.. neden almıyorum bilmiyorum ama almıyorum işte.. eskiden takıyordum bilhassa evlenmeden önce, ama artık takmıyorum şükür sağlığım yerinde ya daha ne ister insan diyorum ama ahh bu çevremdeki insanların sürekli gözüme gözüme sokarcasına hatırlattıkları, zayıflığımı bizzat sorun haline getirmeme çalıştıkları huyları olmasa... evlendim çocuğum oldu, hala aynıyım... yani evlenince alırsın, yok hamilelikte alırsın zırvalıkları bana işlemedi

bu arada boyum 172, kilom 54... doktorlardan testlerden tahlillerden tavsiye vermeyin lütfen, çünkü aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptırdım... bildiğiniz başka yöntemler varsa memnun olurum... bilhassa işe yaramış şeyler...teşekkürler..