Kiz bu adama yapilir mi kotuluk allasen,bak ufak seyden bile mutluluk duyuyor etme eylemeBi kere dışarıda ona kıyafet bakıyorduk. ''Ne sağa sola bakıyorsun sen yaa'' dedim. Mağazadan çıktım gittim dışarıya. Sonra geldi yanıma dışarıya. ''Bu ne yaa? Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Kimseye baktığım yok, atgözlüğü mü takayım napim'' dedi.
''Hadi eve gidiyoruz bi şey de almıyorum'' dedi. Çok sinirlenmişti. Otobüs geldi, içim içimi yiyor ama bi şey de yapmıyorum. Hani dışarıya çıkmışken ihtiyacı olan şeyleri alalım da istiyorum. O anda sadece bi kere inadımı yendim. Tuttum elinden ''hadi gidip bakalım kıyafet'' dedim. Gittik tekrardan alışverişe döndük.
O akşam o kadar çok mutlu olmuş ki. . ''Beni o kadar çok mutlu ettin ki elimi tuttuğunda, işte benim karım dedim'' dedi. Küçücük şey bile onu bu kadar mutlu eden biri.
aha canım o gitmez dediğin adam öyle bi gidiyor ki arkasından el bile sallayamıyon 1 sene ben onun peşinden koştum sonra çektim kendimi öküzün 2 sene boyunca kör kütük aşık olduğunu bilirim nefes alırken bile soruyordu nereye gitse ne yapsa derdi sonra tabi benim huyum huy arttı eksilmedi sonra isteme oldu yüzüğü taktı 1 tartışmada 4 yıllık ilişkinin bitmiş 10 ay oldu biteli ki ben sabrını sonuna kadar zorlardım inadımdan sonuç sevgilisiz kaldımOffff işte korktuğum da tam olarak bu. Çünkü içimde bi his var böyle gitmeyeceğine dair. Sizinle daha uzun konuşmak isterim açıkçası. Öğreneceğim şeyler var gibi . .
Lupetta valla canım yuvanı mutluluk içinde vede huzurlu hale getirmek istiyorsan inadını kırman lazım..Açıkcası evlilik her iki tarafında kendisinden özverisi sayesinde yürür.Bir taraf sürekli verici taraf olursa belli bir zaman yeterrrr isyanı ile evliliği bitirebilir.O yüzden ayna gibi düşün onun sana sürekli bu şekilde davranmasını istermiydin empati yap biraz sonrası zaten doğruyu bulursun.
Cok yuz verdim sana.sozunu biryerden hatirliyorum kendimde yasadim elbetteki yoruldugunu soylememe gerek duymiyorum ve tabiki pismanligimi...arasira.sıkin disinizi bir adimda siz atin burada neler.okuyoruz simdilik hersey guzel ama uzun vadede yipratir fazla.naz olayi herseyi isteyerek yapmiyoruzki.zaten ama.cidden iyi birsey degil degistirilemez. degilde aliskanlik hale gelen bir huy bu ,bence halledersinizO da öyle diyor bazen, çok yüz verdim sana, diye.
İşte en kötüsü de bu. . Bunun farkında olup hala bu şekilde olmak. İçten içe de o kadar kötü oluyorum ki. Kendim için de, onun için de.
canım biz empati yapamayız doğamızda yok coolluz bizBenim ilerisindeki halim sizsiniz galibaBugün bende aynısını yazdım sevgililik durumlarında hep böyleyim o yüzden tek kalıyorum sanırım diye Aldığım cevaplar hep empati yapmam yönündeydi sanırım çözüm bu
Kiz bu adama yapilir mi kotuluk allasen,bak ufak seyden bile mutluluk duyuyor etme eyleme
Cok yuz verdim sana.sozunu biryerden hatirliyorum kendimde yasadim elbetteki yoruldugunu soylememe gerek duymiyorum ve tabiki pismanligimi...arasira.sıkin disinizi bir adimda siz atin burada neler.okuyoruz simdilik hersey guzel ama uzun vadede yipratir fazla.naz olayi herseyi isteyerek yapmiyoruzki.zaten ama.cidden iyi birsey degil degistirilemez. degilde aliskanlik hale gelen bir huy bu ,bence halledersiniz
canım biz empati yapamayız doğamızda yok coolluz biz
kapıyı açıp içeri alıyosan iyi valla ben gaz döküp yakacaksın sandım. bu ne gurur kardeş?
Bak en güzel cevabı gene kendin verdin canım elindekinin kıymetini kaybetmeden bil ve sımsıkı sevgiyle sarıl eşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Ben çıldırır evi terkederim o bana bunu yapsa. . Çok haklısınız. .
Benim ilerisindeki halim sizsiniz galibaBugün bende aynısını yazdım sevgililik durumlarında hep böyleyim o yüzden tek kalıyorum sanırım diye Aldığım cevaplar hep empati yapmam yönündeydi sanırım çözüm bu
Buraya konu açtım, mesajları da gerçekten öylesine okumuyorum. Buradaki mesajlar, o anlar geldiğinde beynimde beliriyor gerçekten. Ciddiye alıyorum. Ve eminim burada yazılanlar da bana yardımcı olacak. Yok yere konu açayım derdinde de değilim açıkçası. Ciddiye alacağım ve uygulayacağım. .
Evet biz çok tatlı ve cool kızlarızcanım biz empati yapamayız doğamızda yok coolluz biz
Bak en güzel cevabı gene kendin verdin canım elindekinin kıymetini kaybetmeden bil ve sımsıkı sevgiyle sarıl eşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
bak ne güzel çok aşık çoookkkk yazmışsın. aşk kimseyi yormamalı :)Ya offfBunu o da beklerdi benden. O yüzden güldüm kusura bakmayın. Haklısınız. Buraya konu açarken ''aaa süpersin, böyle devam et'' yorumları gelmeyeceğini biliyordum. Ama burada bu konumdan sonra kendimi törpülemek adına bu duyduklarım bana süper iyi geliyor. Bu yüzden yazdım. İnşallah düzeleceğim.
Evet sanki taviz vermemem gerekiyor diyorum ama bunlarda işte çok doğru hareketler değil inşallah törüpülenir bu huyumuzYaaa bence siz de okuyun buraları. İyi geliyor gerçekten. Ki zaten içten içe hislerin de sana bunun doğru olamdığını söylüyor ama çok güçlü bi duygu içinden sana ''hayır, yapmayacaksın'' diyor. Sen de ben de onu dinliyoruz.
Kocan cok iyi biri belli ki,ve buradaki konularda ki koca profillerine bak ,gercekten sanslisin boyle bir insanla evlisin allah daha cok mutlu etsin sizi ,hatalarinin farkindasin iyi yapiyorum da demiyorsun demem o ki,az bir gayretle herseyi düzeltebilirsin sen,yaparsin yaparsin inaniyorum sana :) :)
Az bi güleryüz ,az bi tatli dil,az biraz sakinlik tamam oldu bitti :)
Hadi bakalim gazi verdim allahtan hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?