Şu inadımı nasıl kırarım?

bilerek tartış sonra git özür dile deneyimleyerek alışabilirsin. tabi ufak bişey olsun tartışma kavga değil Allah korusun. yoksa yenemezsin bu inadını. Allah kocana sabır versin. İnşallah düzeltirsin bu huyunu.

Demek biz kadınlarda var bu biraz. . Törpülemeye çalışacağım ben de. .

Aminnnn. İnşallah. .

Dediğinizi de denerim bakalım. .

Ya çok güldüm yinee O nasıl olacak? Hem karnım doysun hem pastam dursun Nasıl olur ki he?? Olmaz gibi ??
Olur kız naz yaparak trip atcan azda oynaşcan civelenmeler bunlar hem kızgınım sana hem istiyom seni imajı yarat adam aşık olur kız sana

Canım ben de senin gibiydim ilk evlendigimizde. Resmen adama eziyet ediyordum.surat asmalar,tripler.. Ama inanki sen nasıl davranirsan bir sure sonra esin de senin gibi olmaya başlıyor.ve hayat çok çekilmez oluyor.o yüzden biran önce kendini dizginlemeye başla.bu benim huyum diye diretirsen emin ol sonunda en çok uzulen sen olursun.

bende odunum.
küstüğümüzde hep o gelır, hemen yumusamam. iterim gitsin diye.
aklımdan cıkmaz hemen.
ama ben haksızsam asla uzatmam hemen gülerim o anda. haksız oldugunu biliyorsan sende uzatma o sırada.
tabii ki haksız da olsam o gelır barısmak ıcın orası ayrı

Peki, aman o benim gibi olmasın da

İşte biraz ben, Allah sabır versin

İşte biraz ben, Allah sabır versin
inat işte bu
az da olsa burundan kıl aldırmamak

eğer haksız oldugunu bılıyorsan, uzattıgında bir müddet sonra
eşin sorunun sende oldugunu düşünür ve hep haksız sen olursun, haklı zamanlarda bıle
o yuzden barısma fırsatı gelınce gerı cevırme

Sen güzel bi sopa istiyosun bence şaka bi yana zamanla düzelir evliliğin daha farklı olduğunu anladığın zaman inş. Geç olmaz canım başak burcumusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…