Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

inşallah Allah nasip eder yanlız bu su olayını ben pek hatırlamıyorum direk su mu boşaldı?yoksa akıntı şeklinde mi?benim gün için kahve rengi akıntı ve kanamam oldu sadece düşmeden yaklaşık 2 dakka önce içimden bişeyler boşaldığnı hissettim çamaşırıma baktığmda kan olmuştu ya fark edemedim suyu mutlaka gelmesi gerekiyor değil mi?

sağol canım..vajınal enfekisyon varsa devam ediyomu acaba.. acaba şimidmi yoksa hamilelik olduğundamı bakmak lazım.. sanırım ilk kayıpları çok fazla öenmsemeyip normal görüyolar bu doktor bozuntuları
ahh ahh bayram sebebiyle mecburen çıktım kabuğumdan.. telefonlara bile bakmıyoken hemen herkezle görüşmek zorunda kaldım..ama napalım en büyük acımız bu olsun..
aminn cnm inşş en kısa zamanda anne olmak nasip olur..
cnm hiç bi belirti yokken mi kayebttin sen yavrunu? süt olmamasıda normaldir bence çünkü zamanında olan doğumdan sonra bile sütü gelmeyenler var..
cnm benimkide tüp bebekti ( inşş hayırlısıyla kucağına alıp miss kokusunu doya doya koklarsın..

benim içimde resmen bi balon patladı ve 1-2saniye içinde foşş diye boşaldı suyum..tam olarak miktarını bilmiyorum sanki 2-3literydi..ve gittiğimde hiç suyum kalmamıştı..

nazcığım neden yazmıyorsun kaç gündür.merak ediyorum seni.topiğim var demiştin.sonra cevap yazmadın.iletimi görürsen mutlaka yaz oldumu.kocaman öptüm seni.

cnmm topik demek konu demek yani bnmde bi konu başlığım bebeğini yeni kaybedip korunma sürecin geçenler diye orayı kastediyodum orda bzm gibi melek anneleri war dostluklar oluştu zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın oyalanırsın hergün sabahları bz buluşuruz işimiz yoksa akşama kdr sohbet ederiz
bnmde ilk bebeklerimi kaybettiğimde mafolmuştum zaman bnm için durdu zannediyodum ama öle olmuyo cnmm zaman geçtikçe içindeki acı yerini umuda bırakıyo buna inan

bi gece öncesi sancıyla uyandım karnımda bişeyin sıcradığnı hissettim 2damlada kan geldi sabaha kadar uyumadım kanama olmadı sancım hafifleşti sabah doktorumu aradım ge l didi gittm utrasyondan baktım bebeğime kımıldıyordu kalbi atıyordu doktor iyi dedi içim rahatladı sancılarımın bebek buyudukce olacgnı söledi kanam için tahlil istedi eve gönderdi korkarak gittiğim hastaneden içim rahat bi şekilde eve döndüm bi kaç saat sonra sancılar arttı doktor normal dedi ya yerimden kımıldamadım düşeceği aklıma bile gelmedi birden içimden bişey boşaldı ama kandı su olsa pijamam ıslanırdı laobaya gittimbebeğim orda cıktığnı hissettim ama korkudan bakamdım bacaklarımın arasındaydı bakamdım bakanlarada söylettirmedim bugun tam 29 gün oldu ve regli oldum bu iyi bişey herhalde bir an evvel rahimi toparlayıp bu annelik duygusunu yeniden yaşamak istiyorum başak türlü kendime gelemem herhalde rabbim hepimizn gönlüne göre versin...

bende ağrı ile kalkmıştım benimde suyum bitmişti ama benim birden falan hiç gelmedi nasıl bitti bilmiyorum özlüyorum özledim bu gece çok oğlumu

bende ağrı ile kalkmıştım benimde suyum bitmişti ama benim birden falan hiç gelmedi nasıl bitti bilmiyorum özlüyorum özledim bu gece çok oğlumu

çok geçmiş olsun yaşayan anlar bunu bende kızımı çok özlüyorum şimdi onlar melek Allah nasip ederse cennetine orada kavuşuruz acısı dinermi bilemem ama 2. bir bebek teselli eder belki

çok geçmiş olsun yaşayan anlar bunu bende kızımı çok özlüyorum şimdi onlar melek Allah nasip ederse cennetine orada kavuşuruz acısı dinermi bilemem ama 2. bir bebek teselli eder belki

aynen bilmiyoruz canım herşeyi var ama kuzum yok ALLAH tan yapacak bişeyimiz yok yapamadık işte bişey anlamadım bile anlasamda zaten kuzum melek olacakmış saati gelince ben 2 hamile kalınca hergün ağlarım o kesin doktora gitcem bakalım korkuyorum çok

benimde bugün 29gün oldu ve bende regl oldum.. ayenen cnm bende hemen en kısa zamanda yeniden yaşamak istiyorum.. belki yüreğim ağzımda olacak hep,gülmekten,hapşurmaktan korkucam ama çok istiyorum başka türlü kendime gelemicem..

rabbim hepimize hayırlısıyla tekrardan nasip etsin,kucağımıza alalım,mis kokusunu çekelim içimize inşş..

bizde bebeğimizi patalojiye göndermedik yada otopsi yaptırmadık zaten doğum anında 5 tane dr. vardı (prematüre bebek dr, 2 kdoğumcu, 2 çocuk dr.) onlarda göndersenizde bir sonuç alamazsınız nedeni pek bilinmiyor fln dediler. o andan sonra artık yapılcak birşey kalmıyor malesef drlar bana en azından hamile kalabileceğini biliyorsun yeterki sen ve eşinin sağlığına birşey olmasın dediler. bizler yeni doğacak olan bebeklerimizi düşünüp güçlü olmalıyız bence. bu arada benimde 4 yılım geçti mardinde.

teşekkür ederim güzel dileğin için amin canım allah isteyen herkesin yüreğine göre versin inşallah

cnm benimkide tüp bebekti ( inşş hayırlısıyla kucağına alıp miss kokusunu doya doya koklarsın..[/QUOTE]
tüp bebek olunca insan birde ona üzülüyor zaten zar zor hamile kalıyorsun sonra oh tamam artık deyip rahatladığın bir an da böyle birşey yaşayınca insan kendini tamamen bir boşluğa teslim ediyor (artık olmaz birdaha başaramazsam fln diye) tamamen acını yaşayıp kendine geldiğinde de işte allahım böyle 2. bir hamileliğide nasip ediyor. isteyen herkes duysun inşallah o mis kokusunu evladının

tüp bebek olunca insan birde ona üzülüyor zaten zar zor hamile kalıyorsun sonra oh tamam artık deyip rahatladığın bir an da böyle birşey yaşayınca insan kendini tamamen bir boşluğa teslim ediyor (artık olmaz birdaha başaramazsam fln diye) tamamen acını yaşayıp kendine geldiğinde de işte allahım böyle 2. bir hamileliğide nasip ediyor. isteyen herkes duysun inşallah o mis kokusunu evladının [/QUOTE]

evet cnm maddi kısmı bi tarafa vücuduma yüklediğim ilaçlar,olurmu olmazmı diye psikolojık tarafı daha çok yıpratıyo ..ama napalım rabbim nasip etsin 2.ye inşş..

ben bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum bugun bebeğimin patolojı sonucu aldık onu da göstercem hem çok istiyorum bir an evvel vakit gecsin çalışmalara başlamk için sabırsızlanıyorum hemde çok korkuyorum bir daha hamile kalırsam 9 ay nasıl gecer bende bilemiyorum çalışıyorum ben dogumdan sonrada çalışcaktım ama iş güç umrumda değil artık hamile kalırsam bırakcam işi dotor o zman çalışma deseydi bırakırıdm demedi ama ....

biz patoloji sonucunu alalı çok oldu,normal dedi dr. ben çalışmıyorum,yemek yapmak dışında hiç bi işte yapmıyodum artık onuda yapmam heralde..rabbim nasip etsin,kucağımıza alalım inşş..

ne kadar guzel yazmıssın...ama herkesın acısı kendıne işte...en son van depremınde 15 yıllık oğretmen arkadasımı kaybettım...tek cocuktu gözde ..annesinin yıllarca üzerine titrediği üniversitede bile yanından ayırmadıgı tek yasama sebebi kızı depremde şehit oldu ..hem de çok sevdıgı meslegı oğretmenlık ıcın aydından oralara kosa kosa gıtmıstı...beterın beterı var derler ya..buyutup yasanmıslıklardan sonra kaybetmek cok acıdır..ama ona ragmen annesının dedıgı tek sey suydu hafıf hafıf gözpınarlarından süzülen yaşlar eşliğinde...ben nasıl isyan edeyim allahın takdırı bu..benden cok sevmıskı aldı yanına...tek paca getırdım ya şükürler olsun..o zaman anladım ki bir anne bu kadar metanetliyse gerçektende inancı çok kuvvetli olmalı...hyır da ser de alahtan ..bize düşense kaderimizi yaşamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…