• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

evet yardımcı bayan alcam dedim tamam iyi olur dedi bir kez aldım para verince cepten para çıkınca çark etti ben yardım ederim almayalım dedi bir yardım etti sonra yine eski tas eski hamam
o zaman tekrar alın
yine aynı şeyi yaparsa sana güvenmiyorum diyin
artık paranızı da vermeyin kendiniz biriktirin

şöyle biraz sıkılsın o da görürüz laptop başında vakit geçirmesini

Ben de çalışıyorum ve aynı sizin gibi işten gel yemek hazırla yedir içir yıka,çocuklarla oyna pert oluyorum eşim sağolsun cepten hiç kafasını kaldırmıyor,küçükken çok ilgilenirdi artık büyüdüler onlar tek senle oynamak istiyor diyor ve sesleniyor ''oğluumm annenle mi oynamak istersin benle mii?'' çocuklar annem diyor haliyle ve ben bunun karşısında hiiçç birşey yapamıyorum.Birşey desekte sonucu yok o yüzden hiç sesimi çıkartmıyorum napıyım ,vakit geçiyor ve ben onlarla oynadığımdan daha güçlü bağ kurabiliyorum,ama tüm gün işte dinlendiğim için sesim çıkmıyor ,yorucu bir işim yok pc başındayım

bazen duruma karşı taraftan da bakmak lazım..bizim çocuğumuz yok ama eşim de işten geldiği zaman işi gereği ve keyfi bilgisayar kullanımı fazla ayrıca tv izleme de yanı şekilde..bazen bende sıkılıyorum bu duruma ama onu da anlamaya çalışıyorum..tüm gün araç başında ve yoğun çalışıyor haliyle eve gelince kafasını dağıtıp rahatlamak istiyor..ama ben şuna inanıyorum ve uyguluyorum..evliliğin en başında mutlaka evdeki iş planlamasını yapmalısınız..mutfak işi vs gibi..tatlı dille..hayatım ben şunu yaparken sende şunu halleder misin gibi.. bazı alanlarınız olmalı hem yasaklama hem serbest bırakma..mesela yemek masasına asla telefon tablet tv alet etmiyoruz..sohbet ediyoruz,günümüzü anlatıyoruz..bazen ben başka şey yapmak istediğimde ona da istediğini yapmasını teşvik ediyorum..bazen de herşeyi kapatıp karşıma alıyorum benimle ilgilenmesini istiyorum..
Tabi her erkek aynı değil ama malesef şöyle bir gerçeği kabul etmeliyiz.. benim içimden geçeni anlayıp oda yapsın asla olmayacak bir hayal :) biz ancak onları buna yönlendirebiliriz..sanırım çoğu şey bu yüzden bizim elimizde..sevgiler

Back
X