Şu meşhur şaka bana dert oldu.

yooo git nike bak 500 tlye ayakkabısı yok..
Arkadaşım senin gittiğin mağazada olmayabilir,boş atıp dolu tutmaya çalışıyosun.Air max dediğin model çeşit çeşit,90 dolarada var,200dolarada var.Benim gitmeme gerek yok,sen resmi sitesinden bakabilirsin fiyat aralığına.Hoş konuylada alakası yok ama sen gereksiz bir iddaada bulundun.

Ben mudurume rahatsizlaninca aldigim raporu verirken sekilden sekile giriyorum. Ellerde ne mudurler varmis yazik gunah bana

Nişanlısı ve babası işten ayrılmasını isteyip, ayrılmadığın için nişan atan kızsın sen dimi?

Müdürünle olan laçka muhabbetini görünce ex nişanlına hak vermedim değil.

Ben de yazacaktım bunu da neyse dedim.

Demek ki rahatsız olduğu kadar vardı.

Ben bu şakayı eşime yapamazdım utanırdım.ayakkabı için yüksek bir fiyatı var cünkü siz yedi kat yabancıya yapmışsınız. Ama şunuda bilin kimse kimseye 500 tl ayakkabı almaz boşa. Yazık çok küçük düşürücü bir davranış bence .

"Dusunun yani nasil guzelim nasıl ozelim herkes bi lafimla 500 tllik ayakkabi alir bana "topiki gibi geldi bana :)
amacı o olabilir ama bize verdiği msj bizim çıkardığımız anlam bambaşka oldu

güzellikte özellikten değil de başka bir şeydendir o bu devirde kim kime karşılıksız bir şey alır

anan baban kardeşin olsa anlarım eşin nişanlın keza öyle

müdür nedir yani

müdürün kocası gibi davranması bu cesareti bulması olacak iş mi

hayatımda duyduğum en salakça muhabbet.
şaka nerde onu anlamadım ben, gülünecek yeri bulamıyorum bir türlü.

O mudur yuzunden nisan atilmis birde, cok enteresan cidden.

Gercek olmadığını umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…