- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
yok almadı ya alacak olan arkadaşım evli de değilannenıze kardesınıze yapsaydınız
mudure bılemedım sacma olmus
..
bırde evlıyse
karısı bdv ye konu acmasın kocam calısana ayakkabı almıs dıye
Akşam değil sabah yaptımmüdürümle akşam akşam şakalaşmacalar
yok valla o niyetle yazmadım"Dusunun yani nasil guzelim nasıl ozelim herkes bi lafimla 500 tllik ayakkabi alir bana "topiki gibi geldi bana :)
Akşam değil sabah yaptım
Evet haklısınız ben de mesafe problemi var sanırım bunda size katılıyorum aşamadım zaten ama diğer söylediklerinizle gerçekten sorumun alakası yok ben sadece arkadaşımı kırmadan nasıl sert bir dille almamasını söylerim diye konu açtım çünkü defalarca alma dedim hala ısrarlı ama siz konuyu başka yerlere çektiniz günahımı alıyorsunuz ama beni de tanımıyorsunuz ön yargılarınız çok normalSizin eski nişanlınız psikopattı ve bence ayrılmanız doğru oldu ancak siz de pek normal değilsiniz.Bazı konularda haklıymış,mesafe probleminiz var insanlarla..
Bir insan bunu patronuna ya da arkaşına niye söyler? Şaka? Ee alalım dedi buraya konu açtın? Hayır alamazsın deseydi komiğinize mi gidicekti? Amaç ne anlamadım.ya siz bu kişiden/kişilerden hoşlanıyorsunuz ve bu şakayı kendinize yol yapmışsınız.Bunu da burda yazamıyosunuz önceki konulardan tepki alırsınız diye ama insanlarında düşüncelerini merak ediyorsunuz belki size "aaa bu adam sana yazıyor"derler diye açtınız
Ya da ego tatmini..Bakın ne kadar dayanılmazım her sorduğum" irkek" bana 650 tela'lik ayakkabı alıyor,ne kadar değerliyim modu..
Zaten başka bir ihtimal yok.Gidip adamı bulup "vallahi biz şahitiz şaka yaptı"dememizi beklemiyosunuz heralde.Gerçi kimse böyle birşeyi şaka'dan saymayacağı için inanmamaları normal.yakında karşılığını da isterler
ay çok komik abartmayın lütfen bunu yaptığımda bayan pazarlamacımız da vardı bayan muhasebe müdürümüzdeMüdürün de dosya şakası yapıyor mu ?
ay çok komik abartmayın lütfen bunu yaptığımda bayan pazarlamacımız da vardı bayan muhasebe müdürümüzde
oo günah alma dosyanızı kabartmaya niyetlisiniz galiba.Oda dosyacı yani :) müdür insan sarrafı sağlam personeller almış
oo günah alma dosyanızı kabartmaya niyetlisiniz galiba.
evet bendim buna da mı bir şey diyeceksiniz.Günah sevap diye listem yok insan olmak ya da olmamak diye listem var. Nişanlısından ayrılan sizdiniz değil mi ?
evet bendim buna da mı bir şey diyeceksiniz.
ben attım nişanı neyse ya size açıklama yapamayacağım nasıl olsa kafanızda bir şey oluşturup ona inanıyorsunuzSiz düşünün onu boşuna mı nişan atmış adam bence haklı ne ise size hayırlı işler...
ben attım nişanı neyse ya size açıklama yapamayacağım nasıl olsa kafanızda bir şey oluşturup ona inanıyorsunuz
Haklısınız arkadaşım ayakkabıyı almaya gittiğini söyledi hayır dedim bin defa sonra bana istediğin rengi bulamadım arıyorum yazmış sert tepki gösterdim konuşmuyorum şimdi umarım almaz.Arkadaşınız alırsa verirsiniz 500 lira ayakkabı parasını artık. İşte çözüm. Şaka dediğiniz de cidden ele avuca gelir bir şey değil, anlamsız bence. Ya da siz çok alakasız kişilere yapmışsınız. Saka, olmuş kaka.
Müdürünüzden böyle bir şey istemek çok abes. Adamın çıkarıp kartını uzatması da ayrı bir olay. İş yerinde mesafe iyidir. O sizin kankanız değil ki, müdürünüz. İstediği kadar iyi, yumuşak biri olsun. Orası da iş yeri. Gidip de müdüre karı-koca şakası yapmanız absürd. Çok yüzgöz olmuşsunuz, bu tür samimiyetler ilerde iş yerinde sorun olabiliyor.
sanırım garip olan benim bi psikiyatriste mi gitsem acabaKız sen ne yazsan olay he farkında mısın
Canım alınma ya cidden herkes konuna yorum yapıyor ondan dedim az çok takip ettim seni ev yaşantın eski nişanlın vs zaten bence yardım almalısın ama bir şeyin olduğu için değil manevi anlamda toparlanman için çünkü zor günler geçirdin Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın.sanırım garip olan benim bi psikiyatriste mi gitsem acaba
Amin çok sağol alındığımdan değil cidden dedim sanırım benim durumun iyi değil demliğe çay koyacağıma türk kahvesi koyuyorum bu kafayla çok yaşamamCanım alınma ya cidden herkes konuna yorum yapıyor ondan dedim az çok takip ettim seni ev yaşantın eski nişanlın vs zaten bence yardım almalısın ama bir şeyin olduğu için değil manevi anlamda toparlanman için çünkü zor günler geçirdin Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?