Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Evet haklısınız ben de mesafe problemi var sanırım bunda size katılıyorum aşamadım zaten ama diğer söylediklerinizle gerçekten sorumun alakası yok ben sadece arkadaşımı kırmadan nasıl sert bir dille almamasını söylerim diye konu açtım çünkü defalarca alma dedim hala ısrarlı ama siz konuyu başka yerlere çektiniz günahımı alıyorsunuz ama beni de tanımıyorsunuz ön yargılarınız çok normal

Siz düşünün onu boşuna mı nişan atmış adam bence haklı ne ise size hayırlı işler...
ben attım nişanı neyse ya size açıklama yapamayacağım nasıl olsa kafanızda bir şey oluşturup ona inanıyorsunuz

Arkadaşınız alırsa verirsiniz 500 lira ayakkabı parasını artık. İşte çözüm. Şaka dediğiniz de cidden ele avuca gelir bir şey değil, anlamsız bence. Ya da siz çok alakasız kişilere yapmışsınız. Saka, olmuş kaka.
Müdürünüzden böyle bir şey istemek çok abes. Adamın çıkarıp kartını uzatması da ayrı bir olay. İş yerinde mesafe iyidir. O sizin kankanız değil ki, müdürünüz. İstediği kadar iyi, yumuşak biri olsun. Orası da iş yeri. Gidip de müdüre karı-koca şakası yapmanız absürd. Çok yüzgöz olmuşsunuz, bu tür samimiyetler ilerde iş yerinde sorun olabiliyor.

Haklısınız arkadaşım ayakkabıyı almaya gittiğini söyledi hayır dedim bin defa sonra bana istediğin rengi bulamadım arıyorum yazmış sert tepki gösterdim konuşmuyorum şimdi umarım almaz.

sanırım garip olan benim bi psikiyatriste mi gitsem acaba
Canım alınma ya cidden herkes konuna yorum yapıyor ondan dedim az çok takip ettim seni ev yaşantın eski nişanlın vs zaten bence yardım almalısın ama bir şeyin olduğu için değil manevi anlamda toparlanman için çünkü zor günler geçirdin Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın.

Müdürüne bu şakayı yapabiliyorsan aşırı samimiyet sorunun var ya da arkadaşınla da keza. Bunu yadırgamıyorlar, isteyebileceğini düşünüyorlar. İnsan ilişkilerini ve samimiyet dozunu gözden geçir derim.

Amin çok sağol alındığımdan değil cidden dedim sanırım benim durumun iyi değil demliğe çay koyacağıma türk kahvesi koyuyorum bu kafayla çok yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…