- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ben onu adamın neden al kartımı beğendiğin ayakkabıyı al dediğini açıklamak için yazdım yani onun için o miktarın önemi yoktur diye yoksa banane onun parasındanAy pes. Benim de bi arkadasım vardı dogum gununde vs herkese hediye listesi verirdi sen bana su markadan sunu al bunu al diye. Aklıma onu getirdiniz. Cok luzumsuz davranmıssınız.
Mudurun 10bin tl geliri olöası da hicbir sey degistirmez, benim babam aylık 10 binden fazla kszanıyodur, ama elin kızına keyfi olarak 650 liralık ayakkabı alsa kan cıkar oyle diyim:)
Olay budur
Şimdi ekledim :))Gözükmüyoooooo
Sesli güldüm çok yaşayın"tebrikler, bu şakayı yaparak kaş yapayım derken göz çıkaran 1 milyonuncu kişisiniz!!!"
*** click here ***
Aslında olur :))Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti.
Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim.
Ama eşim veya sevgilim yoktu.
İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti.
İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı hemen al kaç para olduğu önemli değil dedi.
Tabiki şaka olduğunu anlattım ve kabul etmedim.
Bir arkadaşım var önceki iş yerimden sürekli konuşuyoruz gene muhabbet sırasında bir de ona yapayım dedim.
Nasıl bir ayakkabı bakayım diye tutturdu.
Aman boşver ya çok pahalı dedikçe ısrarla çok merak ettim beğendiğin ayakkabıyı dedi.
Ben de Nıke air max var 500 tl gibi bir şey beğendiğim ayakkabı attım fotosunu.
Aaa alayım güzelmiş diye tutturdu.
Şaka olduğunu anlattım hatta link gönderdim hepsini okudu.
Hala alıcam diyor.
Yok istemiyorum dedikçe o günden beri ısrar ediyor.
Şimdi de sipariş verdim almaya gidiyorum diye mesaj atmış.
Alma diye bin defa dedim.
Napıcam ben ya pahalı bir hediye kabul edemem.
Kabul etmesem kabalık olmaz demi.
İlk defa duydum teknolojiden cok geri kalmisimmadem saka neden begendigin ayakkabinin fotosunu atiyosun demekki sen de istemissin almasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?