Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Ay kusura bakmayın da aşırı itici buldum yaa.

Şaka - kaka olmuş resmen yaani.

Hayır müdüre yaptınız hızı alamayıp arkadaşınıza da yapmışsınız. ama hiçbi amacı yok...sevgili/eş olsa neyse dicem de çok amaçsız yani.

Gerçekten çok şakacı bir insanmışsınız (!)
Zuhahaha

Bu şakayı ben de biliyorum ama bunu bir erkeğe yapmanın ne anlama geldiğini umarım biliyorsunuzdur. "Senden bir beklentim var. Senin de benden beklentin olabilir" demişsiniz resmen

Ben de su meşhur şakayı merak ediyorum aslında. İçeriği tam olarak ne? Yani alana kadar bekleyip alınca şakaaa mi deniyor? Vay anasını kıyak şakaymış Allah herkese böyle rahat kafa nasip etsin

Ayrıca suriyelilere beyaz eşya alması ile böyle bir isteğe cevap vermesinin aynı şey olmadığını sanırım siz de düşünüyorsunuz. Genelde düşüncelerimiz paralel ondan yazmak istedim.

Yaniii kesinlikle aynı düşünüyorum. Suriyelilere beyaz eşya alıp eşine çar çur etmesi için 4000 bin veren arkadaşlarına bonkör olan adam eve ne götürüyor yemek için cidden merak ediyorum. Kaldı ki aynı düşünüyorum tezatlık var örneklerde.

Ben şaka nın sonunu merak ettim.
Almaya gidiyorsa şimdiye almış olması gerekir.
Gerçekten de aldı mı yoksa oda size mi şaka yapmış?

Dervişin fikri neyse zikri de odur.

O şakayı bende duydum,insanlar eşini sevgilisini falan denemiş ayakkabıyı alacak mı diye,yani şakanın amacı o aslında.Ama sizin yaptığınızı saçma buldum.Bu söylediğiniz kişiler sizinle duygusal anlamda alakası olmayan kişiler.Bu durumda yaptığınız şey gereksiz yani,alsalar ne olur almasalar ne olur.O şakaya gülmedim açıkçası,hoşumada gitmedi ama en azından yapan insanların bir amaçları var,eşlerinin tepkisini ölçmüşler.Siz neyi ölçtünüz bu durumda?

Hiç öyle bir müdürüm olmadı hele arkadaşım hiç olmadı. Ben de airmax beğeniyorum bir modelini. Kocama bile soyleyemedim

hahaha bence tek care var..arkadasin alsin sende internetten parayi hesabina aktar..bi dahada boyle sakalar yapma

aklima hangi saka geldi biliyor musunuz?

su caydanlik dusurme...hahaha kadinin biride esine yapiyordu galiba..esi pata kute kadina daliyordu...hahahaha

aklima hangi saka geldi biliyor musunuz?

su caydanlik dusurme...hahaha kadinin biride esine yapiyordu galiba..esi pata kute kadina daliyordu...hahahaha
hahaha o neydi gızdan sonra eşe yapılan versiyon değil mi yazık kadın nasıl dayak yemişti

:) teşekkür ederim ırkçılıktan nefret ederim hatta son zamanlarda Suriyeli insanlara çok acımasız davrandığımı düşünüp kendimdende nefret etmeyim die kendime bunu sık sık hatırlatıyorum ( ub arada sözlerim yanlış anlaşılmasın kimseye hoyratça davranmıyorum sadece kabul edildikleri ülkenin kurallarına göre yaşamayanları tasvip etmiyorum hepsi bu )

Ay pes. Benim de bi arkadasım vardı dogum gununde vs herkese hediye listesi verirdi sen bana su markadan sunu al bunu al diye. Aklıma onu getirdiniz. Cok luzumsuz davranmıssınız.

Mudurun 10bin tl geliri olöası da hicbir sey degistirmez, benim babam aylık 10 binden fazla kszanıyodur, ama elin kızına keyfi olarak 650 liralık ayakkabı alsa kan cıkar oyle diyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…