- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ergen değilim sadece biraz kafam dağılsın istedim arkadaşıma şaka yaptım siz de yaşa indirdiniz olayıYaş kaç?
Benimkide n11 demi fiyati ne yazmis fiyati duyunca cvp gelmedi konuyu degistirdi:)eşime ayakkabıdan bahsettım alalım canın sagolsun yavruuum dedı
nerede ayakkabı bılmem ne
fıyatını en son sımdı sordu
cevrım ıcı hala bır 5 dk fılandır cevrımıcı kaldı garıbım
müdür olayına gelince bu da 2.si . o müdürünle ilişkine bağlı olan bişey ben şimdiki müdürümle herşeyimi konuşurum oda konuşur gidip 650 tl lik ayakkabıda isterim istersemde alır yani aralarındaki ilişkiyi bilemezsiniz evet bundan önceki müdürümde çok resmiydi lavaboya onun odasının önünden geçerek giderdik ordan geçmeye bile çekinirdim,Müdürüne şaka yapabilen çalışan. Vallahi tebrik ettim
Ben önünden geçerken bile geriliyorum kaldı şaka yapmak.
Ayrıca hiç komik değil açıkçası
gerçekten açıkladım müdürümle her şeyi konuşuyoruz 3 patronum var 3üyle de sevgilimle aramdaki sorunları bile paylaşıyorum yani aile ortamımız var burada arkadaşımın da almaya kalkacağı aklımın ucuna dahi gelmedi bin defa da söyledim şaka diye yorumun için teşekkürleraralardaki yazıları okumadım ama çok sert eleştiriler gelmiş eleştirileri çok gereksiz ve yersiz buldum insan bu şakayı erkek arkadaşınada yapabilir bunda ne var çok ileri gidip karşılığında sizden ne isteyecek çok merak ediyorum diyen saygısızlarda olmuş bu 1.si herkes bunu yanlış bişey gibi görse bile kime göre neye göre yanlış sana yanlışsa yapma ama yapanı bu kadar acımasız yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok bazen şeyi bile düşünüorum benim 650 tl lık ayakkabı al diince alabilecek arkadaşım yok diyemi kıskanıyorlar acaba
müdür olayına gelince bu da 2.si . o müdürünle ilişkine bağlı olan bişey ben şimdiki müdürümle herşeyimi konuşurum oda konuşur gidip 650 tl lik ayakkabıda isterim istersemde alır yani aralarındaki ilişkiyi bilemezsiniz evet bundan önceki müdürümde çok resmiydi lavaboya onun odasının önünden geçerek giderdik ordan geçmeye bile çekinirdim,
ama ne yazıkki bu konudada bu kadar HUNHARCA eleştirilecek bi durum yok ortada kasmamak gerek çok
aynen canım ben eşim ve müdürümle karşılıklı içiyorum bile noluo yani anlamadım hayat bu kadar kasacak kadar uzun değil artı etrafnızdakiler kasıosa onlara uymak yerine uzaklaştırırsınız olur bitergerçekten açıkladım müdürümle her şeyi konuşuyoruz 3 patronum var 3üyle de sevgilimle aramdaki sorunları bile paylaşıyorum yani aile ortamımız var burada arkadaşımın da almaya kalkacağı aklımın ucuna dahi gelmedi bin defa da söyledim şaka diye yorumun için teşekkürler
altındanmı ne alakası var sacmalama dıye kızdıBenimkide n11 demi fiyati ne yazmis fiyati duyunca cvp gelmedi konuyu degistirdi:)
Garibim mesai yaparsam anca alirim cok paraymis diyoraltındanmı ne alakası var sacmalama dıye kızdı
sonrada karsılıgı agır olur soylıyım dedı
aman be
hevesım kactı dedım bende :)
yooo git nike bak 500 tlye ayakkabısı yok..Yanlışınız var,en pahalısı sizin baktığınız mağaza için geçerli herhalde.
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/kadin-nike-air-max-ayakkabi-100-orijinal-beyaz-182301429yooo git nike bak 500 tlye ayakkabısı yok..
arkadaşım bekar müdürüm evli ama karısı varken de derim aile gibiyiz eşi ile falan aramız iyi şaka olduğunu zaten kabul etmeyeceğimi bilirler ne var bunda müdürüme taktınızAynı şeyi sen de yapar mıydın arkadaşlarına ya da müdürüne?
Kaldı ki bu arkadaşların ya da müdürün karısı yok mu adama demezler mi “sen neden arkadaşına 500TL lik ayakkabı alıyorsun?”
Hadi müdürün bonkör diyelim bir de arkadaşının da bu kadar bonkör olması çok ilginç.
Artık insanlar bir çay parasının hesabını yapıyor iş hayatında. Ben mi Mars’ta çalışıyorum acaba.
sanırım öyle çekiyorum galiba
çekiyorum galiba dedim çekiniyorum demedim algı alanlarınız kapalı galibaÇekinmesen kim bilir ne şakalar yapardın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?