- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Bu tür şakaları genelde ergenler arasında sevgililerine yapılan şakalar diye duydum da, ondan sordum. Başka neden yok yani.ergen değilim sadece biraz kafam dağılsın istedim arkadaşıma şaka yaptım siz de yaşa indirdiniz olayı
çekiyorum galiba dedim çekiniyorum demedim algı alanlarınız kapalı galiba
garip enteresanım öylelerini de sanırım çekiyorum dedim
ergenler arasında sevgililerine yapılan şakalar olsaydı eğer kaç yaşında kaç senelik evli kadınlar eşlerine yapmazdı değil mi ?Bu tür şakaları genelde ergenler arasında sevgililerine yapılan şakalar diye duydum da, ondan sordum. Başka neden yok yani.
Müdürünün eşi olsam bu şakaya kızardım sanırım. Her şakanın altında bir gerçek yatar diye bir inanış vardır ya öyle düşünebilir belki. Biraz şaka yaparken de seçici olmak lazım. Sanırım sadece kocama yapabilirim bu şakayı.arkadaşım bekar müdürüm evli ama karısı varken de derim aile gibiyiz eşi ile falan aramız iyi şaka olduğunu zaten kabul etmeyeceğimi bilirler ne var bunda müdürüme taktınız
Ben de mi yapsam benimkine bakalım ne diyecek
Evet, bende ondan sordum yaş kaç diye. Müdüre ve arkadaşa yapınca tuhaf geldi bana. Demekki doğru duymuşum dedim. Zaten bu şakanın en mantıklı olanı eşe yapılanıdır.ergenler arasında sevgililerine yapılan şakalar olsaydı eğer kaç yaşında kaç senelik evli kadınlar eşlerine yapmazdı değil mi ?
her müdür sizin bildiğiniz gibi olacak diye bir şey yok hepiniz müdüre takmışsınız.Müdüre böyle bir şaka.
Pes doğrusu...
iş yerinizde ki müdür , önceki iş yerinden arkadaş bunların ikiside erkek dimi?
madem çok seviyorsunuz herkesin etkinliklerini denemeyi kız arkadaşlarınıza yapsaydınız şakanızı...
her müdür sizin bildiğiniz gibi olacak diye bir şey yok hepiniz müdüre takmışsınız.
arkadaşım bekar müdürüm evli ama karısı varken de derim aile gibiyiz eşi ile falan aramız iyi şaka olduğunu zaten kabul etmeyeceğimi bilirler ne var bunda müdürüme taktınız
ergenler arasında sevgililerine yapılan şakalar olsaydı eğer kaç yaşında kaç senelik evli kadınlar eşlerine yapmazdı değil mi ?
Hııı hele o MÜDÜR evli iseInstagramda baya yaygındı bu şaka. Bende yaptım sevgilime. Tam olarakta yaptım sayılmaz. bu sakayi anlattım öyle bir şey olsa sen ne yaparsın dedim sadece. Hadi sevgili eş arkadas vs. neyse de patron ne alaka diye de sorarlar adamaBirde tamam demesi de başka bi olay
Ay ben diyecektim ama belki beğenenler olur kimseyi kırmayayım dedim. Hadi beğenilir de o fiyat hiç etmez.(Gerçi bu ayakkabıya ben 50lira bile vermem)cidden bu zevksizmiş:))kim dediyse doğru bilmiş
Bende aynı senin gibiyim canım ve bu halimden çok memnunum çok şükür.Yine Mars’ta yaşadığım hissine kapılıyorum. Hangi jenerasyon yapıyor bu şakaları.
Ben tam olarak 80 kuşağındanım ne bir eksik ne bir fazla. Bu şakayı kocasına yapan kadın görmedim.
Böyle şaka olmaz ki:durumu vardır alır, durumu yoktur adam sallamaz.
Konunun sahibi acayip patron ondan daha acayipHııı hele o MÜDÜR evli iseBen eşimin yanında iken çalışanı dicekte eşime böyle bir şey valla artık ne olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?