yani siz kayınvalidenizin kocası kızı evdeyken bi başka adamı eve aldığını mı sölüyosunuz.ay yok artık diyorum benakannehirkusura bakmayın da nedense pek inanılacak bişi gibi gelmedi banaakannehir
Size neee ??? isterse hayat kadınlığı yapar size ne ? Size küfretme hakkını verir mi bu durum ? ay Ben de size şok oldum resmen.. kuzenim de Böyleydi.. eşinin annesi Bir adamla BeraBer diye kadını arayıp " Bizi Bir daha arama, utanıyorum senden" demişti, ona da ilk tepkim "sana nee" oldu.. Sen kimsin ki utanıyosun demiştim.. Hiç Bi analık yapmasa da dünyanın en kötü insanı da olsa sevdiği adamı 9 ay karnında taşımış Bir kadına küfür etmek saygısızlık etmek sizin haddiniz mi ? Benim eski nişanlımı annesi 5 aylık BeBekken sokağa atmış, ciddi ciddi atmış ha, evin avlusuna yere Bırakmış çekmiş gitmiş ve 10 sene hiç aramamış.. 10 sene sonra gelmiş görmüş..ve üzerinde hiç emeği yok, nişanlımı BaBaanne Büyütmüş.. Bunca şeye rağmen Ben gidip o kadının elini öptüm, anne diye hitap ettim.. nişanlım istemediği halde nişanıma davet ettim.. Size Bu hakkı veren nedir çoook merak ediyorum doğrusu
Diğer konularını da okudum...
Görümcene gıcık oluyosunn,nişanlını annesinden kıskanıyorsun...
Senin derdin görümcenin sizin üstünüze kalıcağı korkusuibşka birşey değilll !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?