Şu olanlara bir bakın !!!

yani siz kayınvalidenizin kocası kızı evdeyken bi başka adamı eve aldığını mı sölüyosunuz.ay yok artık diyorum benakannehirkusura bakmayın da nedense pek inanılacak bişi gibi gelmedi banaakannehir

Katılıyorum bu yoruma. Ben de hiç inanmadım.
Size bunu kim söylediyse kusura bakmayın da fena sallamış..insan biraz destekli sallar bari.

56 yaşındaki bir bayana daha evli olmazken arayıp küfür mü ediyorsunuz ben sizden küçük olduğum halde ne olursa olsun utanırdım küfür etmeye.. ki çok güsel birşey yapmış gibide açtım küfür ettim demeniz gerçekten çok yanlış bir bayana küfür etmek ne kadar yakışabilirki.. evet kızabilirsin ama bunu kadını arayak iğrenç bi usluble yapmanız çok saçma.

alkisalkisalkisKatıLıyorumm..

Diğer konularını da okudum...
Görümcene gıcık oluyosunn,nişanlını annesinden kıskanıyorsun...
Senin derdin görümcenin sizin üstünüze kalıcağı korkusuibşka birşey değilll !!!

ne olursa olsun küfretmeye hakkın yok:1no2:
bu mevzu nişanlınla annesini ilgilendirir seni değil:1closedeyes:
eğer sen bu durumdan çok rahatsızsan evlenmezsin o aileye girmezsin o kadar ama kimseyi yargılayıp küfredemezsin

Herkesin anası kendine. Bırak nişanlın ilgilensin. Tabiiki onu rahatsız ediyorsa.

Sana nooluyorki? Sen onun avukatı mısın?

Kaynananın basıldığını kim anlattı , her şeyden de haberiniz var maşallah

Eger ortada bir yanlis varsa ve bu sizi rahatsiz ediyorsa nisanlinizin üzülmemesi ise kayginiz cekersiniz nisanlinizi bi kenara cözüm arasiniz...56 yasindaki bi kadina küfretmek cok yakisiksiz bir hareket...hem de hakaret...bu durumu nisanliniz nasil karsiladi cok merak ettim...ayrica nisanlinizin aile yapisi hosunuza gitmiyosa ayrilirsiniz olur biter...

Yazdiklarinizda samimi oldugunza pek inanasim gelmiyor nedense...

Her ne olursa olsun eleştirdiğiniz kadar,eleştiriyi hakediyorsunuz fazlasıyla sarfettiğiniz küfür nedeniyle ...Çok yazık...

ya kk'da da şimdi bu çıktı.
istemediği yorumlar gelince konu sahibi ortadan kayboluyor...
konuyu açıyosan her türlü eleştiriye açık olacaksın arkadaşım..
sanırım senin düşüncen farklıydı bu konuyu açarken.
herkesin sen haklısın,küfür etmekle çok iyi yapmışsın demelerini bekledin sanırım..:1closedeyes:

ben mi yanlış anladım yoksa öylemi?kızı annesini yatakta bir erkekle basıyor ve o kız annesiyle aynı evde yaşamaya devam mı ediyor?benim mantığıma göre öyle bir şey olsaydı kızı annesiyle birlikte yaşarmıydı?

Oyle bir anlatmissin ki, sanirim tebrik filan bekledin bu konuyu acarken. Ben de diger arkadaslara katiliyorum, soylenmesi gerekenleri soylemisler zaten.

Bir lafina takildim , sabir sabir, en sonunda patladim da yaptim demissin. Biraz yavas gel arkadas, daha evli bile degilsin. Herhalde evlendikten sonra ara ara boyle celallenir gider kadina sopa da cekersin sen. Yazik o kadina valla.

Saygı'nın s'sini hak etmediğini düşündüğünüz bir kadına küfür ederken sizce ne kadar saygındınız acaba?

İnsanlar haddini bilmeli...

nişanlınızın annesinin davranışları sizi ilgilendirmiyor...
en fazla nişanlınıza bu konuda destek olursunuz ve annesini hayatınıza yaklaştırmazsınız.
arayıp küfür ederek zaten en başta kendinize saygısızlık yapmışsınız.nişanlınızın yanında da böyle ileri geri konuşmayın. eminim zaten utanıyordur sizde utanılacak duruma düşürmeyin onu...

sizi ilgilendirir mi
evlenemeyecek mi bu kadın birde aradım küfür ettim diyorsunuz
valla sizde bana göre terbiyesizce davranmıssınız
dıs kapının dıs mandalı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…