Selam bayanlar 20 haftalık hamileyim inşallah ocak ayında prensesimi alıcam kucağıma..ama şimdiden kafam çok karışık..kızımın kendine ait odası olucak ama yeni dogan bebeği elbette odasında yatıramıcam ve yatak odamızda bizim yanımızda yatıcak..buraya kadar hersey güzel ama neyin içinde yatıcak??işte bu soru beynimi kurcalıyor..hemen herkes park yatakları önermiş fakat nedense ben bir türlü ısınamadım onlara çok itici geliyolar..görünüşünü de geçtim sanki içinde çocuk rahat edemez diye düşünüyorum..çünkü incecik kagıt gibi bişeyin ustunde yatıyo çocuk ve sanki üst katta havada asılı gibi hiç ergonomik ve güvenli değil gibi geliyor bana..tek iyi yanı katlanıp yazın yazlıga kışın anneanneye götürebilmek galiba..ne diyosunuz?kullananlardan fikir almaya ihtiyacım var..park yataga alternatif fikirlerinizede açıgım..şimdiden teşekkür ederim:)
bu tip beşiklerde çok sade ve hoş ama bebiş kaç aya kadar yatabilir bunlarda??
Benim kizim 8. Ayini bitirdi hala bunda yatiyor derin oldugu icin tutunup kalkamiyor henuz.. Bir iki aya odasina gecirecegim.. Park yataklar kadar uzun sureli bir urun degil malesef.. Bu daha cok ilk etapta ilk 1 yil yaninizda yatirmak icin uygun bi urun..
Bende aynen senin gibi dusunuyordum park yataklar icin.. Hem kumaslari cadir kumasi gibi pek saglikli gelmedi hemde gorunus itibariyle en iyisinide alsan kalitesiz ucuz gozukuyorlar.. Ben cross besik aldim kizim hala bizim odamizda onda yatiyor.. Cross besik ahsap ama katlanabiliyor.. Katlaninca yer kaplamiyor ve hafif.. Fiyatida cok ucuk degil ben funnababy den almistim 250tl civariydi icinde yatagi cibinligi herseyi dahil geliyor. Hem şık hem kullanisli ben cok memnunum bi arastir derim...
teşekkür ederim önerin için..evet hoşuma gitti bu ürün hem şık ufak hafif ve yanlış görmediysem sallanabiliyor..peki içindeki yatak nasıl yani bebeğin rahat etmesi için yeterli kalınlıkta mı?çünkü beşiğin kumaşı gördugum kadarıyla hurç kumaşı gibi geldi.yani ince gibi görünüyor..detayları yazarsan cok memnun olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?