Doğuma Hazırlık Şu park yatak dedikleri...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

happylife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
381
1
96
İstanbul
Selam bayanlar 20 haftalık hamileyim inşallah ocak ayında prensesimi alıcam kucağıma..ama şimdiden kafam çok karışık..kızımın kendine ait odası olucak ama yeni dogan bebeği elbette odasında yatıramıcam ve yatak odamızda bizim yanımızda yatıcak..buraya kadar hersey güzel ama neyin içinde yatıcak??işte bu soru beynimi kurcalıyor..hemen herkes park yatakları önermiş fakat nedense ben bir türlü ısınamadım onlara çok itici geliyolar..görünüşünü de geçtim sanki içinde çocuk rahat edemez diye düşünüyorum..çünkü incecik kagıt gibi bişeyin ustunde yatıyo çocuk ve sanki üst katta havada asılı gibi hiç ergonomik ve güvenli değil gibi geliyor bana..tek iyi yanı katlanıp yazın yazlıga kışın anneanneye götürebilmek galiba..ne diyosunuz?kullananlardan fikir almaya ihtiyacım var..park yataga alternatif fikirlerinizede açıgım..şimdiden teşekkür ederim:)

bizkullanıyoruz cok memnunuz altına kağıt gibi bişey koymuyorsun onlara özel yatak var onlardan alıyorsun elbette.. hatta ben ortapedik aldım..hatta istersen yatastan falan bile en baba yatağı o boyutta kestirebiliyorsun

incecik seyın üzerınde yatmıyor kı canım onun üzerıne ona gore olan yataklar var onu koyup ta yatırıyorsun benımde yakınım aldı ben almayı dusunmedım banada kuması durusu falan itici geldı...bebişinin odasında zaten yatağı olcak dıyosun bambu besikler oluyorya küçük tüllü falan ayaklı bişeyler onlardan düşün bi..iyi olur odanda da yer kaplamamış olur..belli bi aya kadar yatar onda yanında sonra uyku düzeni falan olunca artık gecirirsin odasına... saglıkla gelsın canım bebişin...

$826_buyuk_1239494333.webp

bu nasıl mesela bunu gibi şeylere ne derssın bunların boyutlarıda farklı oluyor

Selam bayanlar 20 haftalık hamileyim inşallah ocak ayında prensesimi alıcam kucağıma..ama şimdiden kafam çok karışık..kızımın kendine ait odası olucak ama yeni dogan bebeği elbette odasında yatıramıcam ve yatak odamızda bizim yanımızda yatıcak..buraya kadar hersey güzel ama neyin içinde yatıcak??işte bu soru beynimi kurcalıyor..hemen herkes park yatakları önermiş fakat nedense ben bir türlü ısınamadım onlara çok itici geliyolar..görünüşünü de geçtim sanki içinde çocuk rahat edemez diye düşünüyorum..çünkü incecik kagıt gibi bişeyin ustunde yatıyo çocuk ve sanki üst katta havada asılı gibi hiç ergonomik ve güvenli değil gibi geliyor bana..tek iyi yanı katlanıp yazın yazlıga kışın anneanneye götürebilmek galiba..ne diyosunuz?kullananlardan fikir almaya ihtiyacım var..park yataga alternatif fikirlerinizede açıgım..şimdiden teşekkür ederim:)

canım ben iki kızımıda onda büyüttüm biri 4 yaşında digeri 9 aylık hala onu kullanıyorum çok kullanışlı ben yatak almadım içine ama yatak yaptım yani tercih meselesi ben cok cok memnunum kısacası

bu sepetler çok şık kızlar ama park kadar kullanışlı deilmiş diyorlar. ben de çok sevmiyorum, kaba ve hantal buluyorum park yatakları ama kullanım bakımından avantajlı olduğu için tercih edicem mecburen

teşekkür ederim bayanlar cevaplarınız için..dolunay50 saol cnm onerilerin için onları da düşünüyorum..ama işin bitince o tarz beşikleri saklama kolaylıgı parkyataklar gibi değil katlanıp kaldırılmıyor sonucta ama daha şık durdukları kesin hatta bambular var onlarda cok zevkli..ne zormuş onumuzde doguma 4 ay var ama biliyorum ki zaman cok cabuk geçicek ve kosturma yasamak istemiyorum:(arastırmalara devam edicem..inşallah en dogrusunda karar kılabiliriz:)

Bende aynen senin gibi dusunuyordum park yataklar icin.. Hem kumaslari cadir kumasi gibi pek saglikli gelmedi hemde gorunus itibariyle en iyisinide alsan kalitesiz ucuz gozukuyorlar.. Ben cross besik aldim kizim hala bizim odamizda onda yatiyor.. Cross besik ahsap ama katlanabiliyor.. Katlaninca yer kaplamiyor ve hafif.. Fiyatida cok ucuk degil ben funnababy den almistim 250tl civariydi icinde yatagi cibinligi herseyi dahil geliyor. Hem şık hem kullanisli ben cok memnunum bi arastir derim...

bu tip beşiklerde çok sade ve hoş ama bebiş kaç aya kadar yatabilir bunlarda??

Benim kizim 8. Ayini bitirdi hala bunda yatiyor derin oldugu icin tutunup kalkamiyor henuz.. Bir iki aya odasina gecirecegim.. Park yataklar kadar uzun sureli bir urun degil malesef.. Bu daha cok ilk etapta ilk 1 yil yaninizda yatirmak icin uygun bi urun..

Benim kizim 8. Ayini bitirdi hala bunda yatiyor derin oldugu icin tutunup kalkamiyor henuz.. Bir iki aya odasina gecirecegim.. Park yataklar kadar uzun sureli bir urun degil malesef.. Bu daha cok ilk etapta ilk 1 yil yaninizda yatirmak icin uygun bi urun..

evet bende ilk 1 yıl maximum yanımızda yatması için düşünüorum. odası olucak zaten onun için 1 yıl idare etse yeter. pratik bişeye benziyor. taşınabilmesi de kolaymı? bi de sallanabiliyormu?

Bende aynen senin gibi dusunuyordum park yataklar icin.. Hem kumaslari cadir kumasi gibi pek saglikli gelmedi hemde gorunus itibariyle en iyisinide alsan kalitesiz ucuz gozukuyorlar.. Ben cross besik aldim kizim hala bizim odamizda onda yatiyor.. Cross besik ahsap ama katlanabiliyor.. Katlaninca yer kaplamiyor ve hafif.. Fiyatida cok ucuk degil ben funnababy den almistim 250tl civariydi icinde yatagi cibinligi herseyi dahil geliyor. Hem şık hem kullanisli ben cok memnunum bi arastir derim...

teşekkür ederim önerin için..evet hoşuma gitti bu ürün hem şık ufak hafif ve yanlış görmediysem sallanabiliyor..peki içindeki yatak nasıl yani bebeğin rahat etmesi için yeterli kalınlıkta mı?çünkü beşiğin kumaşı gördugum kadarıyla hurç kumaşı gibi geldi.yani ince gibi görünüyor..detayları yazarsan cok memnun olurum:)

beşiklerin yataklarını kendin ayrı alıyorsun istediğini seçebilirsin..ama bu uzun kullanım için ideal değil..

ben park yatak aldım daha doğuma var ama erkenden aldım kurdum öyle itici gelmiyor bana belki markayla ilgilidir..

ve resimlere bakıp karar verme park yataklar ilerde oyun parkıda oluyor..çok avantajı var aslında iki tarafı tekerlekli ve yatak odasına taşıyabiliyorsun sallanabilme özelliğide var bence iyi düşün gezip görüp karar ver..

teşekkür ederim önerin için..evet hoşuma gitti bu ürün hem şık ufak hafif ve yanlış görmediysem sallanabiliyor..peki içindeki yatak nasıl yani bebeğin rahat etmesi için yeterli kalınlıkta mı?çünkü beşiğin kumaşı gördugum kadarıyla hurç kumaşı gibi geldi.yani ince gibi görünüyor..detayları yazarsan cok memnun olurum:)

Malesef tek eksisi bu sallanmiyor:( yatagi takim olarak geliyor.. Park yataklarin ust kisminda kullanlan pamuk yataklarin aynisi.. Besigin kendi kumasida tamamen pamuk ne cok ince ne cok kalin.. Park yataklar daha cok cadir kumasi gibi gelmisti bana icime sinmemisti.. Bunda bebegin temas ettigi herseyin pamuk olmasi hosuma gitti.. Ayaklari tekerlekli ve boyutlarida kucuk oldugu icin ilk zamanlar gunduzleride salona tasiyordum. Park yataklar acik vaziyette kapidan gecmiyor kapatman gerek oda uzun is.. Bu senin ihtiyaclarina bagli tabi:) sallanan muzigi olan park yataklarda var.. Ben bi projektor aldim muzik ve oyalanma isini onla hallettim:) bence gidip gorerek inceleyerek karar ver.. Park yataklar ileride oyun parki olarakta kullaniliyor diyor herkez ama buda bebege gore degisiyor.. Ben yazliga park yatak aldim haftasonlari gidince kullaniyoruz.. Oyun
Arki olarak kullanmak istedigimde 1 dakika kalmiyor icinde...

Birde aklimdayken sunu soylemek isterim.. Herkez sana kendi ne kullaniyosa o iyidir diyecektir:) sende kullanana kadar bunu bilemeyeceksin.. Park yatak alirsan diger besiklerin dahami iyi oldugunu bilemiyeceksin.. Ahsap besik alirsanda digerleri dahami iyiydi onuda bilemiyeceksin ve senin kullandigin sana en iyisi gelicek:) kisinin kullanimina ve ihtiyaclarina gore degisiyor bu.. Ben haftada 4 gun evimde cross besik 3 gun yazlkta park yatak kullaniyorum.. Cross besikten cok daha memnun kaldim...

Park yataklar çok kullanışlı ve pratik belki ama bana da hiç sıcak gelmiyor. Sonuçta plastik menşeili birşeyin içinde yatırmış oluyorsun çocuğunu.Ahşap kadar sağlıklı olmayacağı kesin...Renkleri çok çirkin ve karışık geliyor, aynı zamanda bana da sağlıksız boya ile üretilmiş izlenimi veriyor.Çok uyguna ahşap karyolalar veya beşikler var.Yine de herkese hayırlı olsun şimdiden, bebişler güle oynaya büyüsünler :)

biz hiç sevmedik park yatakları almadıkta çok itici sanki çocuğu hapsetmiş gibi hiç hoş değil ve çokta kaba tabi herkese göre değişir onun yerine 1 yaşına kadar rahatlıkla yatabileceği büyüklükte ahşap beşik aldık izmirden getirttik bebekonfor diye bir mobilyacı google a yazarsan çıkar fiyatları da uygun tavsiye ederim çok güzel duruyor odasına da büyüyen karyolalı takım aldık eğer oda yapmıyorsan kendi odana mobilya beşikler var onlardan da alabilirsin canım

Son düzenleme:
Back
X