Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Ölsun demedim,hayirli uzun omurlu olsun anneniz.ama herkez bigun ölecek.arkada kalanlar iyi insanmis derler dedim.

Bence yaptığınız hic olmadi , kadin dün aradi diyorsunuz siz o an evet demissiniz madem öyle dedikten 1-2 saat sonra yasaydınız bence oda olmazdi ama siz resmn sabaha karşı yazmışsiniz cocuktan firsat bulamadim dediginiz sabahın 5 i, cok ayip olmuş . Hem gel deyip geleceği gun uygun değilim

Heh işte aynen durum bu. Mesajınız güneş gibi doğdu valla. Benim istediğim bu işte yahu. İyi mesajı ben yazsam aynen böyle yazardım herhalde. Yoksa siz ben misiniz Teşekkür ederim desteğiniz için.

Bence düşüncelerimizi net bir sekilde söylemeliyiz. Kimse kimse için birsey yapmak zorunda değil. Konu sahibi sanki bagırmıs, cagırmıs gbi algılanmıs. Kibar bir dille haber ver denilmiş. Büyütecek birsey oldugunu sanmıyorum. Kayınvalideniz sizi anlayısla karsılamaz belki bilemiyorum ama siz isteğinizi belirttiniz sonucta gerisi ona kalmıs.

Evet derken de şaibeli bir evet dedim aslında. Aslında evde dandini. Baya toparlamam gerek dedim. Sorun değil dedi. Ama bence sorun. Çocuktan fırsat bulamadım demek istemedim ben orda. Çocuk uyandırdı da uyanığım şu saatte demek istedim.

eşin de bir hoşmuş, komşu mu, uzaktan akraba mı bu pessss

Kırıcı olmamaya özen gösterdim ama işte insan ister istemez kırıcı olabiliyor galiba böyle durumlarda.

eşin de bir hoşmuş, komşu mu, uzaktan akraba mı bu pessss
Hoş insandır gerçekten. Severim Şaka bir yana annesiyle çok iyi değildir zaten araları. Onun da etkisi vardır belki. Öfkelidir hep annesine karşı. Haksız da değil aslında.

Garip olan sizsiniz... bence psikolojik destek almalısınız hiç normal değil yazdığınız şeyler...

Kadın güzel güzel açıklıyor kendisine nasıl davranılması gerektiğini. Psikolojik destek ne alaka? Kaynanası geleceğim dediğinde yorgun olsa bile, kimseyle görüşecek ruh halinde olmasa bile, buyur gel deseydi psikolojisi düzgün mu olacaktı. Kaldı ki zaten gelin demiş ama sonradan kendini buna hazır hissetmemis iste. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Orası oğlunun evi değil ki sadece. Gelen misafiri gelinler ağırlıyor ve gelinin de evi. Ben kayınvalide olsam bunlara çok dikkat ederim. Anlayışlı olmak lazım ya. Ne devir eski devir ne de gelinler eski gelinler. Simdi insanlar çocuklarını gözünden sakinıyor büyütürken. Rahat etsin diye evlendiriyor. Sadece fiziksel değil, beyin olarak da rahat olmaktan bahsediyorum. Bu kadar kırıcı olmak yerine anlamaya çalışın insanları biraz.

Ben sizi anladım ama buradaki çoğu kişinin anlayacağını zannetmiyorum.
Bu gelme gitme önceden arama muhabbeti bu olaya mahsus değildir. Evveli vardır.
Fakat hatalısınız. Gel dedikten sonra gelme diye mesaj atmanız yanlış olmuş. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Bence hatanızı telafi etmelisiniz.

Kırıcı olmamaya özen gösterdim ama işte insan ister istemez kırıcı olabiliyor galiba böyle durumlarda.
İsteklerimizi söylemek ne zamandan beri kırıcı oldu anlamıyorum. Bu kayınvalide gelin ilişkileri ayrı zor zaten ama zorlastırmamak için net olmak lazım bence. En basında müsait değilim gelmeyin 2 gün sonra gel deseydiniz su an uykularınız kacmazdı gbi duruyor...

Siz de ileride gelininize el pence divan durun.bakalim yaranacakmisiniz... Simdiki nesile cook zor.yani simdi ekin ki,yarın lazım olurr..
Bu işler çok zor gerçekten. Ama durum genel olarak abartılıyor. Ben kadına bana gelme demiyorum ki. Daha geçen hafta aldım oğlumu ben gittim ona. Ama nasıl gittim? Günler önceden haber verdim. Uygunsanız şu gün gelmek istiyorum dedim. Böyle olmalı bence bu işler. Tek istediğim biraz saygı ve anlayış.

Hoş insandır gerçekten. Severim☺ Şaka bir yana annesiyle çok iyi değildir zaten araları. Onun da etkisi vardır belki. Öfkelidir hep annesine karşı. Haksız da değil aslında.
Mesele anlasildi.esim zaten takmiyor.bana tozlu yoll

Sen geleceksin diye ozel bisey yapmismi peki..

Tabii canım bunun çok öncesi var. 5senelik mevzu. Ne yapmalıyım sizce. Arayıp daha kibar bir dille şakaya vurarak mı durumu anlatayım? Aslında gelmesini kabul ederken de isteksizliğimi belirtmiştim ev uygun değil va diyerek. O önemli değil vs diyerek geçiştirince bir şey diyemedim. Sonradan da içime sinmedi tabii.

Mesele anlasildi.esim zaten takmiyor.bana tozlu yoll
Ne diyeyim ki. İnsanlar türlü türlü işte. Ben türlü siz türlü. Az biraz saygı lütfen. Çok zor değil karşıdaki insana saygı duyarak iletişim kurmak. Eşlerle de bu yüzden sorun yaşanıyor işte. Taraflardan en az biri saygısız olunca işler çıkmaza giriyor. İletişim bitiyor.

Ölsun demedim,hayirli uzun omurlu olsun anneniz.ama herkez bigun ölecek.arkada kalanlar iyi insanmis derler dedim.

Bazı durumları yaşamadan empati yapılamıyor maalesef. Kendini savun(a)mayan, ezilenler, hayır diyemeyip içine atanlar ya ruhen hastalanıyor ya da fiziksel ille de çıkıyor bir yerden.
Öldüklerinde kimse ardından iyi insandı demiyor. Ne enayiydi diyor. Bir gün yapmasa aklını kullansaydı yapmasaydı diyor. Varsın böyle kötü insanlar "iyiydi" demesin. Şu kısa dünyada "yaşamak" bazı kişilerin tekelinde olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…