Şu teste bir bakıverin lütfen

Bayanlar yükleyebildim mi bilemiyorum fotoğrafı şu an şoklardayım hamilemiyim ben.adetim bir kaç gün gecikti az önce eşime test aldırdım öylesine.bu çıktı hiç istediğim ve beklediğim bir sonuç değildi açıkçası.yanlış çıkma ihtimali var mı bu testlerin

2. Çizgi öyle yanlış olupda bu kadar net olmaz ben bile bu netlikte görmedim sonucumu

Soruna gelirsek test negatif çıkıp hamile olabilir kişi ama pozitif sonuçlar nadiren yanlıştır ki adette gecikmiş

Epey hamilesin.

Lütfen ama lütfen yanlış anlama.. Hamilelik sevinciyle test görselini buradan paylaşanları anlıyorum ama madem “istediğin sonuç değildi” neden burada bizlerle paylaştın? Çift çizginin pozitif olduğu testin her bi tarafında yazıyor olsa gerek.

Ne diyeyim hayırlı olsun :)

Şöyle ki bebek düşünmüyordum teste göre pozitif merak ettiğim bunların güvenilirliği böyle çıkıpta kan tahlillerinde negatif çıkabilir mi
Yani çook düşük bir ihtimal. Yalancı negatif daha sık ama yalancı pozitif çok endermiş. Sonuçta bu test idrarınızda b-hcg belli bir değerin üstünde mi diye bakıyor. Sizin idrarınızda saptanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…