Bu testlerin tabiki bir miktar yanılma olasılığı var ama şuan için hamile görünüyorsunuz. Bir kan testi yaptırıp netleştirin artık sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.
Lütfen ama lütfen yanlış anlama.. Hamilelik sevinciyle test görselini buradan paylaşanları anlıyorum ama madem “istediğin sonuç değildi” neden burada bizlerle paylaştın? Çift çizginin pozitif olduğu testin her bi tarafında yazıyor olsa gerek.
Bayanlar yükleyebildim mi bilemiyorum fotoğrafı şu an şoklardayım hamilemiyim ben.adetim bir kaç gün gecikti az önce eşime test aldırdım öylesine.bu çıktı hiç istediğim ve beklediğim bir sonuç değildi açıkçası.yanlış çıkma ihtimali var mı bu testlerin
Bakın şu an ben polemiğe falan girecek durumda ve psikolojide değilim ellerim titreyerek açtım konuyu çift çizginin gebelik olduğunu çok iyi biliyorum merak ettiğim bunların güvenilirliği.testte pozitif olup da sonra hamile olmayan var mı bunları merak ettim.adet öncesi hcg yükselir bu da testlerde yanlışlığa sebep olabilirmiş bunu yaşayan var mı bunu soruyorum ben
Ya ben de teste baktım diyorum kim bakacak bu çocuğa izne mi ayrılacağım falan aklımda birden deli sorular uçuşmaya başladı doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek
Bakın şu an ben polemiğe falan girecek durumda ve psikolojide değilim ellerim titreyerek açtım konuyu çift çizginin gebelik olduğunu çok iyi biliyorum merak ettiğim bunların güvenilirliği.testte pozitif olup da sonra hamile olmayan var mı bunları merak ettim.adet öncesi hcg yükselir bu da testlerde yanlışlığa sebep olabilirmiş bunu yaşayan var mı bunu soruyorum ben
Yanlışlık olsa bu kadar koyu çıkmazdı.
Hcg de oldukça yüksek çıkacak gibi görünüyor. 4 5 haftalık var gibi şu an.
Benim de 1 günlük gecikmeyle bu koyulukta çıktı ve hcg 1000'e yakındı.
1 aylık demişti dr.
Yanlışlık olsa bu kadar koyu çıkmazdı.
Hcg de oldukça yüksek çıkacak gibi görünüyor. 4 5 haftalık var gibi şu an.
Benim de 1 günlük gecikmeyle bu koyulukta çıktı ve hcg 1000'e yakındı.
1 aylık demişti dr.