Şu yatağa bir bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence cok modern degisik bir sey. ama sakin yere yakin alma kullanimi zor oluyo. hic hos olmuyo

acaba bu pearl bazanın altında sandıklı bazası var mı yoksa sadece adı mı baza?

canım bende ilk zaman heveslenip almıştım...şık duruyor değişik duruyor ama büyükçe bir alanıda kaplıyor..gerçi çapına göre kapladığı alan ama..etrafında kullanmak istediğin yatak odasının parçalarını tam istediğin gibi yerleştiremeyebilirsin..
birde çarşaf sorunsalı var:))) mesela benim tüm çarşaflarım nevresim takımlarım battal boy..başka türlüsü düzgün durmuyor çünkü

bende çeyizde almıştım ama paketi hiç açılmadı şimdiki evim daha uygun artık getirtip kurdurmak istiyorum ama altı sandıklı mı değil mi bunu çok merak ediyorum. bende konfordan almıştım sizinkide mi aynı, sandığı var mıydı?

Bayıldım valla çok güzel,geniş,rahat eger oturucagın evin yatak odasıda büyükse süper olur.Yatak içine gömülügü oldugu için özel nevresim almana gerek yokki yatak boyutu degişik degil,sadece kenarları geniş.Bazasının olmamasınıda dert etme yere yakın yataklar için ıkeada 1 yada 2 karışlık yatak altı kapaklı kutular var büyük,onlar işini görür senin.Çok begendim..

180-200 yatak kullanan avrmı kızlar nevresim ve yatak örtüsü bulmak zor oluyormu, birde diyelimki 160-200 yatak aldım bunda king size 220-240 large yorgan ve nevresim kullanabilirmiyim.

aynı boyutlarda var bende canım kolaylıkla bulabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…