Şu yatağa bir bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meryem canım bu kadar memnun kaldığına göre bende bir sorun yaşamam heralde=) neyse bende eşimi kırmıyim en iyisi böyle birşey alayım çok sağol canım ilgilendiğin için:1hug:

canım yakın olsaydık gel evime yakından bak derdim :)))
yani ben çok memnunum,hiçbi şikayetim yok..
mağazada da bi bak yakından gör istersen
biz konfor mağazalarından almıştık

Güzel olmasına güzel de öyle her beğendiğin nevresim takımını, yatak örtüsünü alıp kullanamazsın. Yorgan ve pike bile sorun çıkarır.
Benim yatağım 180*200 ebatlarında, buna bile doğru dürüst battal yatak örtüsü bulamıyorum. İyi düşünün bence...

canım yakın olsaydık gel evime yakından bak derdim :)))
yani ben çok memnunum,hiçbi şikayetim yok..
mağazada da bi bak yakından gör istersen
biz konfor mağazalarından almıştık

evet ne güzel olurdu ama sen adana ben istanbul=) olsun canım yinede bana çok güzel fikirler verdin teşekkür ederim ayrıca bebeğin var galiba allah sana bağışlasın=)

canım konfor pearl baza için inanki nevresim sorunu yok içinde normak yatak var örtüyü nevresimi ona göre alıyorsun zaten ,
ben taç nevresim takımlarından saten delux takımlarını kullanırım hep..hiç örtü ölçü vs sorunu yaşamadım ben.

evet ne güzel olurdu ama sen adana ben istanbul=) olsun canım yinede bana çok güzel fikirler verdin teşekkür ederim ayrıca bebeğin var galiba allah sana bağışlasın=)

:)) 3 aylık bebeğim var canım allah herkese nasip etsin.. bi fikir verdiysem ne mutlu

nasip olurda evlenirsek aşkımla istediğimiz yatak bu hatta pc ye kaydetmiştik süper birşey bu bence :lepi:

evet hep benim dediklerim olmasın kırmıycam onu dediğin gibikaydirigubbakcemile3

tabikide öyle beğenmemek en doğal hakkın:)

Hayallerimin yatağı yaa mükemmel

Tek anlamadığım nokta şu : Herkes çok yer kapladığından bahsediyor

Şimdi aklımda canlandırdım üstüne bir de kağıda çizdim. :jeyyar:

Dikdörtgenin üzerine bir yuvarlak çizdiğimde öyle çok büyük bir ebat çıkmıyor karşıma

O halde neden mutlaka büyük ev olmalı deniliyor ki CADIARZUCADIARZU

valla canım aslında diğerleriyle fazla fark yok dediğin gibi ama evin geniş olması herzaman daha iyi bence bana dar evde sıkıntı geliyo büyük konuşuyorum bide evim dar oluyomuş:) ama can sağlığı huzur mutluluk olsunda gerisi önemli değil.

brnde çok istemişştim.

inşalah alırsınız kocaman da bir yatak odanız olur iyi günlerde mutlu mutlu yatarsınız.

yuvarlar bir yorgan temin ederseniz. kumaşını alıp bir kaç çeşit nevresim diktirirsiniz. ekonomik olur. ama yatak örtüsü bulunur mu bilmem.

bende yatak odamı alırken.yatağı çok büyül almışım.ölçmedende aldığım için odaya zo sığdırdık.şimdide yatak örtüsünü örtmek,nevresimi değiştirmek büyük dert oluyor bana.çünkü yeri dar oldu.o yüzdenden ölçüp biçerek almak en iyisi derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…