D
duygut
Ziyaretçi
- Konu Sahibi duygut
-
selam kızlar ben yakın bir zamanda evlenicem. nişanlımda tutturmuş yatak odasında yatak yuvarlak olcakkaydirigubbakcemile3 diğer şeylerde anlaştık zevkimiz hemen hemen aynı ama ben yuvarlak olmasını istemiyodum sonra bunu beğendim sizce bu nasıl ya yuvarlak yatak kullanan varmı?
cnm ben yuvarlak yatak aldım ewlenırken ben cok ıstemıstım ıstersen bı bak benım kı seray mobılyanın global yuvarlak yatak modelı acıkcası gens genıs yatmak cok guzel sımdı bı kızım var ve yatak kocaman oldugu ıcın 3muz beraber yatıyoruz:) gel gelelım sorunlara eger kırada oturacaksanız tavsıye etmem benım ılk evım kıraydı yatak odası buyuktu oyuzden aldım sonra kendı evımıze gecıtık o ev kucuktu yatak odasına adım atamıyoduk dırek yataga :) sımdıkı evım yıne buyuk rahatım ...ama dedıgım gıbı yatak odasının bı haylı buyuk olması gerekıyor kendı evınse eger baska bı sorun daha var bu yataga uygun nevresım takımı bulamıyosun en buyugu battal boy oluyo oda en fazla 220.ye240 yapıyo kenarları hep acıkta kalıyo yada ozel alıcaksın kı onlar cok pahalı esıme sordurmustum yenı aldıgımız donemde nevresımınıde al dıye oda aramıs kadın ona beyefendı yatagınız yuvarlak dıye yorganında mı yuvarlak olması lazım demıs bızımkıde tamam dıyıp kapatmıs ne anlıcak kı bende deım yorgan dııl ama carsafın yuvarlak olması lazım dıye ama nıtekım alamadım sımdı satılıyomus ama fıyatı 350 lıraydı son gordugumde ben sana ıyı ve kotu yanlarını soyledım karar senın benım yatagın resımını bulup gondermeye calısıcam
Her odaya büyük yatak sığmayabilir sorun çıkarır yerin daralır. Ayrıca büyük yatakta yatınca eşler birbirinden uzak kalıyor biri bir uçta öbürü diğer uçta boşveeer.
canım bu model çok hoşmuş bence ama tabi büyük yatakodası lazım. buarada fiyatı kaça?
selam canım öncelikle oturacağınız eve uyup uymayacağına bir bak sonra yatağa gelince benim yatağımda yuvarlak ama yatak normal dikdörtgen kenarlarında deri bölümleri takınca yuvarlak oluyor..
inanılmaz memnunum harika bişey ne güzel kocaman rahat rahat yatıyoruz ayrıca yataktan kalkınca işim olunca felan kenardaki kısma oturuyorum bazen ben çok seviyorum
ayrıca 3 aylık bi bebeğim var sabahları bebeğimizle üçümüz bir arada sabah şekerlemeleri yapıyoruz rahat rahat bebeğimizde yatabiliyor yanımızda..
tavsiye ederim evin müsaitse yuvarlak yatak güzel tabii bunlar zevk meselesi
buraya resim eklemeyi bilmiyorum,yoksa kendi yatağımı koyardım ama internetten buldum bi örnek adresini vereyim. ben 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbi şikayetim yok
ayrıca nevresim derdim yok çünkü yatak iç kısımda olduğu için istediğim nevresimi kullanabiliyorum
Konfor Pearl Baza
ay bu cok hosmus normalde dıkdortgen ama yuvarlark oluyo super bısı keske vakı zamanında bundan alsaydım hem fıyatıda benım kı kadar ucuk dııl ben benım yatagın fıyatını soylıyım 6 yıl once 3 200e falan gelmıstı fıyatı hala aynı yatak sabıt baza baslık alez ve yatak ortusu fıyatı hala 3000lıra cıvarında...
nevresım ıcın sana da fıkır verıyım arkadasım ıkeanın nevresım takımları buyuk onun carsafı 240 260tı sanırım yorganıda 220 240 daha buyuk battal boy olculerıne gore kesın karar verdıysen yuvarlak yaga ordan alıverırsın nevresımı daha ıyı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?