Su

Şimdi 1.5 yaşında bir çocuk günde ne kadar su içmelidir, onu doktorunuza sorarak öğrenirsiniz fakat su içmeyen yetişkinlerde çok güzel işe yarayan "motivasyon bardağı"nı çocuğunuzda kullanmayı deneyebilirsiniz.

Şöyle bir bardak. Mudo'da satılıyor, fiyatı da cidden 9 TL. Ama bana kalırsa kargodan sipariş vermeyin kırılabilir, büyükşehirlerden birindeyseniz mağazalarından alabilirsiniz. 400 ml'lik bir bardak, üzerinde devam et, yapabilirsin falan yazıyor. "Haydi bakalım bunun ne kadarını bitirecek benim oğlum?" diye oyuna dönüştürmeniz mümkün, bitirdiğinde alkışlarsınız, motive edersiniz. Belki işe yarayabilir. Bu bardak sayesinde ben bol bol su içiyorum mesela, normalde de içerdim şimdi hiç aksatmıyorum. Su iç(e)meyen yetişkinlere de öneririm. :)

ben de hiç su içmiyorum gün içinde aklıma geliyor ben bugün hiç su içmedim diye ağzıma bi çikolata atıyorum onun üstüne su içiyorum bunu internette araştırdım su içmek alışkanlıkmış sanırım o alışkanlığı edinmeyince böyle olabiliyormuş

Bnm bebeğimde öyleydi ben hani meyveli sütler oluyorya onunda yanında pipet oluyorya o pipeti aldım ve bardağa su koydum ve pipeti koydum onu kabuletti çok şükür.snde bı dene istersen.2 yaşında su içmeye daha çok meyletti öncesinde hiç icmiyordu.simdi daha iyi.seninkide düzelir inş.cnm

Pipetten taze skılmıs meyva suyu içiyor. Baska bsey içmiyor canım sagol tavsıyen için inşallah içer

sulu ayran yapabilirsin cnm

Bebegımın bundan içecegını sanmam. Evde bir sürü inekli köpekli farklı farklı bardaklar var hıçbirinden içmedi.
Ama bende az içiyorum. Denemekte fayda var. Ant. Oturuyorum ama nerde var bılmıyorum gormedım hiç.
Günde 5 bardak su içerim en fazla. Unuturum hep.

Koca bardak zaten onun tamamını içemez de hani dedim belki bir umut yarısını çeyreğini falan içer. :) Ama siz az içiyorsanız cidden öneririm, baya yardımcı oluyor. Antalya'da vardır galiba Mudo mağazası, bir internetten araştırın derim.

Bakıcam bulurum umarım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…