- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi be your selff
-
Bende okudum dger kızımda tecrubelıyım ama yınede zor gunlerdiKorkma nasıl davranacağını bilirsen en az hasarla atlatirsinben o sıralar ne kadar çocuk gelişimi kitabı makalesi programı varsa okudum dinlediydim
Bnm bebeğimde öyleydi ben hani meyveli sütler oluyorya onunda yanında pipet oluyorya o pipeti aldım ve bardağa su koydum ve pipeti koydum onu kabuletti çok şükür.snde bı dene istersen.2 yaşında su içmeye daha çok meyletti öncesinde hiç icmiyordu.simdi daha iyi.seninkide düzelir inş.cnm
30 aylıkti.ozleniyor sonradan ya.
sulu ayran yapabilirsin cnmSelam herkese
Oğlum 1.5 yasında ve su içmiyor
Bana yardım edin ne yapabilirim?
Günde 3 damla suyla duruyor.
Artık düşünemiyorum her yolu denedim.
Belkı baska fikirleriniz vardır
Bu benım için büyük dert olmaya basladı. Zaten yemekte az yıyor
Kızamıyorum dakızınca ağlıyor
Sinirlenince nefesını tutuyor
Bu arada emziriyorum
Cevaplar için teşekkürler
Bebegımın bundan içecegını sanmam. Evde bir sürü inekli köpekli farklı farklı bardaklar var hıçbirinden içmedi.Şimdi 1.5 yaşında bir çocuk günde ne kadar su içmelidir, onu doktorunuza sorarak öğrenirsiniz fakat su içmeyen yetişkinlerde çok güzel işe yarayan "motivasyon bardağı"nı çocuğunuzda kullanmayı deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2004395
Şöyle bir bardak. Mudo'da satılıyor, fiyatı da cidden 9 TL. Ama bana kalırsa kargodan sipariş vermeyin kırılabilir, büyükşehirlerden birindeyseniz mağazalarından alabilirsiniz. 400 ml'lik bir bardak, üzerinde devam et, yapabilirsin falan yazıyor. "Haydi bakalım bunun ne kadarını bitirecek benim oğlum?" diye oyuna dönüştürmeniz mümkün, bitirdiğinde alkışlarsınız, motive edersiniz. Belki işe yarayabilir. Bu bardak sayesinde ben bol bol su içiyorum mesela, normalde de içerdim şimdi hiç aksatmıyorum. Su iç(e)meyen yetişkinlere de öneririm. :)
Bugun düzenli olarak güzelce alıstırmaya calıstım. Simdilik ıkna oldu bakalım bi kaç yudumda olsa içtisulu ayran yapabilirsin cnm
Bebegımın bundan içecegını sanmam. Evde bir sürü inekli köpekli farklı farklı bardaklar var hıçbirinden içmedi.
Ama bende az içiyorum. Denemekte fayda var. Ant. Oturuyorum ama nerde var bılmıyorum gormedım hiç.
Günde 5 bardak su içerim en fazla. Unuturum hep.
Bakıcam bulurum umarım sağol canımKoca bardak zaten onun tamamını içemez de hani dedim belki bir umut yarısını çeyreğini falan içer. :) Ama siz az içiyorsanız cidden öneririm, baya yardımcı oluyor. Antalya'da vardır galiba Mudo mağazası, bir internetten araştırın derim.
İçemez o kadar dimiKoca bardak zaten onun tamamını içemez de hani dedim belki bir umut yarısını çeyreğini falan içer. :) Ama siz az içiyorsanız cidden öneririm, baya yardımcı oluyor. Antalya'da vardır galiba Mudo mağazası, bir internetten araştırın derim.
Bakıcam bulurum umarım sağol canım
İnşallah canımRica ederim, umarım bebeğiniz de annesinden görerek su içmeye özenir. Belki bu şekilde ona rol model olursunuz. :)
Kaç aylık canımBenimki de aynı su doldurduğumu görür görmrz depar atıyor
Diğer odaların köşelerinde sıkıştırıyorum anca içiyor
16 aylık...yapacak bişey yok vhallaKaç aylık canım
Napalım bu kuzuşları
Benmki 1816 aylık...yapacak bişey yok vhalla
Zaten önce bir yudumla başlıyor.bide gece agladiginda su teklif et.once hiç hoslanmicak sonra kendi su getir diyecek:)Bugun düzenli olarak güzelce alıstırmaya calıstım. Simdilik ıkna oldu bakalım bi kaç yudumda olsa içti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?