Su

be your selff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
2.899
5.492
78
Selam herkese
Oğlum 1.5 yasında ve su içmiyor :anne:
Bana yardım edin ne yapabilirim?
Günde 3 damla suyla duruyor.
Artık düşünemiyorum her yolu denedim.
Belkı baska fikirleriniz vardır :süslü:
Bu benım için büyük dert olmaya basladı. Zaten yemekte az yıyor :63:
Kızamıyorum da :anne: kızınca ağlıyor :anne:
Sinirlenince nefesını tutuyor :110:
Bu arada emziriyorum
Cevaplar için teşekkürler :KK200:

Emzirdiginiz için su ihtiyacını oradan karşılıyodur. Dert etmeyin susasa içer. Seveceği bı alıştırma bardağı resimli falan teklif edin. İcmezse ustelemeyin. İhtiyacı yok demek ki. Yemeği de eline verin daha keyifle yiyorlar.
Sürekli emmek istıyor acaba su nıyetıne mı emiyor .

Sürekli emmek istıyor acaba su nıyetıne mı emiyor .
Şu için de emer. Rahatladigi için de emer. Üzülunce emerler keyiflenince emerler hehehe. Emzirin gitsin keseli 3 ay oldu özledim :))) doktora da çok takılmayin. Anne sütünün çoğunluğu su. İcmiyorsa istemiyordur. O da bı birey. Bize istemediğimiz halde zorla su icirilse bizde sinirleniriz;)

1.5 yasinda cogunlukla sutten beslenmesi yanlis degil mi sizce de? 1 yasindan snra hem sut emip hem de yemesi iyi olan cocuk gormedim. etkiliyo sut yeme aliskanligini bence. doktora danisarak sutu kesmenizi oneririm. 5 6 aylik bebek anne sutunu alirken su icmis gibi de olur ama 1.5 yasta biberonla icmesi gerek.

Şu için de emer. Rahatladigi için de emer. Üzülunce emerler keyiflenince emerler hehehe. Emzirin gitsin keseli 3 ay oldu özledim :))) doktora da çok takılmayin. Anne sütünün çoğunluğu su. İcmiyorsa istemiyordur. O da bı birey. Bize istemediğimiz halde zorla su icirilse bizde sinirleniriz:KK66:

Kaç aylıktı bıraktıgında canım ?

15 dk gezınıyor oynuyor gelıyor 2 dk emiyor sonra bıraz daha oynayıp geri gelıyor. Artık gına geldi :rolleyes:

1.5 yasinda cogunlukla sutten beslenmesi yanlis degil mi sizce de? 1 yasindan snra hem sut emip hem de yemesi iyi olan cocuk gormedim. etkiliyo sut yeme aliskanligini bence. doktora danisarak sutu kesmenizi oneririm. 5 6 aylik bebek anne sutunu alirken su icmis gibi de olur ama 1.5 yasta biberonla icmesi gerek.

1 yasına kadar yedıgını ckartıyordu.reflü degıldi cok sukur ama huy mudur nedir yemedi hıcbırsey. Dr. kontrolunde 1 yasında üsteledık yemeye basladı.

Back
X