Suan cani sikilan varmi ?

Sebebi ilgiyse o yok bende esimden dolayi 2 cocuk annesiyim esimle surekli tartismaliyiz ikimizde hazir patliyacak dinamit gibiyiz anlayis yok bebegim olali 3 ay oluyor ama surekli evdeyim disari cikarsam huzursuz oluyor agliyor gittigim zaman pismanlik yasiyorum canim

e bu durumda canının sıkılması çooooooook normal

Heyecan niyeyse şuan yok. Daha çok stres var ikinci çocuk :) yapabilecekmİyim kaygısı.
Ama sıkıntım bundan değil hayatta ki aksilikler tam herşey yoluna girerken tam oldu derken hep bir aksilik olması.
çok şükür sağlıklıyız rabbime şükürler olsun.
ama maddiyat filan herşeyi takıyorum sadece kendimininkini değil annemin babamın canı bişeye sıkılsa dert ediyorum.büyük Uşak olarak:)

Galiba hamilesin son iki ay zor geciyor benimde oyle oldu 4 de 5 kadar uyuyamiyordum sabah karsi uyuya kaliyordum senin durumun hamilelikten ve heyecandan olmasi gerek

Bugün birikim patladı sanırım :)

Son konuma bakmak istersen orda biraz bahsettim. Ufak ufak bir sürü şey var. Bu son olay da bardağı taşıran son damla oldu. Adama ben yarın gidiyorum dedim. Pes ediyorum artık olmuyor dedim. Hiçbir şey demedi. Yattı uyudu.
Erkek stili bu canim onlardan fazla birsey bekliyemiyorsun sagolsun benimki hergun babamin evine gonderiyor ama neden ben gidiyimki gidecek biri varsa oda esim yazik degilmi verdigim emege onceden ben gidiyordum 4 kere gitiim ama 7 yildir ben gitmiyorum gidersem suclu ben oluyorum 14 yildir evliyim degismedi sorunlar degiseceginide sanmiyorum ama inanki gidersende yipranan yine sen olacaksin

Heyecan niyeyse şuan yok. Daha çok stres var ikinci çocuk :) yapabilecekmİyim kaygısı.
Ama sıkıntım bundan değil hayatta ki aksilikler tam herşey yoluna girerken tam oldu derken hep bir aksilik olması.
çok şükür sağlıklıyız rabbime şükürler olsun.
ama maddiyat filan herşeyi takıyorum sadece kendimininkini değil annemin babamın canı bişeye sıkılsa dert ediyorum.büyük Uşak olarak:)

Bugün birikim patladı sanırım :)
Zaten bu hayattaki en buyuk.skinti paranin olmamasi buda herkesi yipratiyor bence evet annae ve babayada uzulmek te var hakkimizda hayirlisi diyelim

Erkek stili bu canim onlardan fazla birsey bekliyemiyorsun sagolsun benimki hergun babamin evine gonderiyor ama neden ben gidiyimki gidecek biri varsa oda esim yazik degilmi verdigim emege onceden ben gidiyordum 4 kere gitiim ama 7 yildir ben gitmiyorum gidersem suclu ben oluyorum 14 yildir evliyim degismedi sorunlar degiseceginide sanmiyorum ama inanki gidersende yipranan yine sen olacaksin
Daha önce bir kere gittim. Çocukluk yapmışım.. geri döneceğimi bile bile gittim. Sırf gözü korksun diye. Ertesi gün bir çiçek aldı geldi barıştık geri döndüm. Ama bu seferki öyle değil.

Daha önce bir kere gittim. Çocukluk yapmışım.. geri döneceğimi bile bile gittim. Sırf gözü korksun diye. Ertesi gün bir çiçek aldı geldi barıştık geri döndüm. Ama bu seferki öyle değil.
Bak canim bu seferde ayni olcak kadinda merhamet sevgi var yine onlari dusunen biz olcaz bunu tekrar etmeni istemem sinirle yapilana hic bir sey.saglikli degil bide gitmeyi mutluyken dusunsene yapabilirsen eger gercekten gitmen gerekir ozaman

Bak canim bu seferde ayni olcak kadinda merhamet sevgi var yine onlari dusunen biz olcaz bunu tekrar etmeni istemem sinirle yapilana hic bir sey.saglikli degil bide gitmeyi mutluyken dusunsene yapabilirsen eger gercekten gitmen gerekir ozaman
Kalmak da bir çare olmuyor ama...
Çok teşekkür ederim desteğin için. Hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X