- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Evlatsevgisidegisilmez
Çekirdeğimi de yedim aslında ama bugün çirkin bir mutsuzluk var üstümde, geçmedi bir türlü. Sabaha geçse bari.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebi ilgiyse o yok bende esimden dolayi 2 cocuk annesiyim esimle surekli tartismaliyiz ikimizde hazir patliyacak dinamit gibiyiz anlayis yok bebegim olali 3 ay oluyor ama surekli evdeyim disari cikarsam huzursuz oluyor agliyor gittigim zaman pismanlik yasiyorum canim
Galiba hamilesin son iki ay zor geciyor benimde oyle oldu 4 de 5 kadar uyuyamiyordum sabah karsi uyuya kaliyordum senin durumun hamilelikten ve heyecandan olmasi gerek
Aslında canımın sıkkın olması lazım ama nedense üzerimde anlamsız bir durgunluk var.
Bir buçuk yıllık evliliğim an itibariyle sona yaklaşıyor. Yarın babamın evine gidiyorum.
Erkek stili bu canim onlardan fazla birsey bekliyemiyorsun sagolsun benimki hergun babamin evine gonderiyor ama neden ben gidiyimki gidecek biri varsa oda esim yazik degilmi verdigim emege onceden ben gidiyordum 4 kere gitiim ama 7 yildir ben gitmiyorum gidersem suclu ben oluyorum 14 yildir evliyim degismedi sorunlar degiseceginide sanmiyorum ama inanki gidersende yipranan yine sen olacaksinSon konuma bakmak istersen orda biraz bahsettim. Ufak ufak bir sürü şey var. Bu son olay da bardağı taşıran son damla oldu. Adama ben yarın gidiyorum dedim. Pes ediyorum artık olmuyor dedim. Hiçbir şey demedi. Yattı uyudu.
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah
Zaten bu hayattaki en buyuk.skinti paranin olmamasi buda herkesi yipratiyor bence evet annae ve babayada uzulmek te var hakkimizda hayirlisi diyelimHeyecan niyeyse şuan yok. Daha çok stres var ikinci çocuk :) yapabilecekmİyim kaygısı.
Ama sıkıntım bundan değil hayatta ki aksilikler tam herşey yoluna girerken tam oldu derken hep bir aksilik olması.
çok şükür sağlıklıyız rabbime şükürler olsun.
ama maddiyat filan herşeyi takıyorum sadece kendimininkini değil annemin babamın canı bişeye sıkılsa dert ediyorum.büyük Uşak olarak:)
Bugün birikim patladı sanırım :)
Daha önce bir kere gittim. Çocukluk yapmışım.. geri döneceğimi bile bile gittim. Sırf gözü korksun diye. Ertesi gün bir çiçek aldı geldi barıştık geri döndüm. Ama bu seferki öyle değil.Erkek stili bu canim onlardan fazla birsey bekliyemiyorsun sagolsun benimki hergun babamin evine gonderiyor ama neden ben gidiyimki gidecek biri varsa oda esim yazik degilmi verdigim emege onceden ben gidiyordum 4 kere gitiim ama 7 yildir ben gitmiyorum gidersem suclu ben oluyorum 14 yildir evliyim degismedi sorunlar degiseceginide sanmiyorum ama inanki gidersende yipranan yine sen olacaksin
Desene bize cekirdekte fayda etmez ozaman gece gece sahilde tek basina yurumek gerek oda zor yaniÇekirdeğimi de yedim aslında ama bugün çirkin bir mutsuzluk var üstümde, geçmedi bir türlü. Sabaha geçse bari.
Tövbeeeeeeise yarasa belki ama sakat kalmakta var
Evet ama pozitif olmak icin ugrasiyorum hayati relaks yasamak var ama yapamiyorum bi turlue bu durumda canının sıkılması çooooooook normal
Evet tovbe atlarsam birazdan not yazarim tavsiye ettiler diyeTövbeeeeee
Yarın imkanım varsa al bi dene onuvalla canım çekti yaaa
Allah'tan hamile değilim![]()
Sende saol al tabi hayırlı geceler :)Yarin cikabilirsem aliyim alirsam unutmadan resmini cekip atarim sagol tavsiyen icin
Bak canim bu seferde ayni olcak kadinda merhamet sevgi var yine onlari dusunen biz olcaz bunu tekrar etmeni istemem sinirle yapilana hic bir sey.saglikli degil bide gitmeyi mutluyken dusunsene yapabilirsen eger gercekten gitmen gerekir ozamanDaha önce bir kere gittim. Çocukluk yapmışım.. geri döneceğimi bile bile gittim. Sırf gözü korksun diye. Ertesi gün bir çiçek aldı geldi barıştık geri döndüm. Ama bu seferki öyle değil.
Sagol canim sanada hayirli geceler olsunSende saol al tabi hayırlı geceler :)
Sezen Aksu'nun şarkısında dediği gibiDesene bize cekirdekte fayda etmez ozaman gece gece sahilde tek basina yurumek gerek oda zor yani
Bana ozel yazilmisSezen Aksu'nun şarkısında dediği gibi
Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur
![]()
Kalmak da bir çare olmuyor ama...Bak canim bu seferde ayni olcak kadinda merhamet sevgi var yine onlari dusunen biz olcaz bunu tekrar etmeni istemem sinirle yapilana hic bir sey.saglikli degil bide gitmeyi mutluyken dusunsene yapabilirsen eger gercekten gitmen gerekir ozaman