Başka bir yerde kpnuşma gibi bir şansı olmamış sanırım eşinizinÇok sinirliyim çünkü.. Normalde yapacağım bir davranış değil bu.. Ama her karı koca kavga eder tartışır.. Neolursa olsun başka bir bayanın yanında bana öyle konuşmayacaktı. Öyle sinirliyim ki kopardım ipleri
Haklısınız.. Ama ben bugüne kadar hiç hakaret etmedim ona.. Bugün o bu hareketi yapınca da öfkeden deliye döndüm soğukkanlı olamadım
Evet evlenirken epey emek verdik.. Zaten kendi imkanlarımızla evlendik ailelerden kuruş destek almadan. Şuanda da fazlaca borcumuz taksidimiz var.. 2 ayda biz bu hale nasıl geldik diyorum.. Buarada ben kayınvalidem ile yaşıyorum.. En baştan kendim kabul ettim yaşamayı normalde böyle şeylere karşı olduğum halde.. Bazı sebeplerden dolayı kabul ettim iyilik yapmak istedim..Ama istediğim gibi gitmedi hiçbişey.. Örneğin evlendiğimizden beri eşimle evde 1 gün bile yalnız kalmadık.. Diğer çocuğu 2 sokak ötede oturuyor olmasına rağmen.. Belki bazı şeylerin dolmuşluğu var üzerimde bilmiyorum.. Düşünüyorum, evlenmeden önce hiç kavga etmezdik..İki ayda nasıl bu hale geldiniz. Yazık ne emekler veriliyor evlenmek için eminim siz de bir hayli çaba harcamışsınızdır maddi manevi. Biz de eşimle tartışırız, kavga ederiz ama seviyeyi korumak gerekiyor.Tartışma anında sinirle söylenen laflara çok takılmayın. Umarım her ikinizin de uslübü değişir zaman içinde. Madem buraya konu açmışsınız fikir istiyorsunuz siz olumlu bir adım atın. Eşinizi alın karşınıza konuşun. Genel bir konuşma yapın sadece bu konuya özel değil.
konuyla alakası yok ama diğer konunuzda da hiç kaynanayla oturuyormuş gibi değilsiniz. 1 gün bile yalnız kalmadık diyorsunuz da kalmışsınız .. şimdi size nasıl inanalım?Evet evlenirken epey emek verdik.. Zaten kendi imkanlarımızla evlendik ailelerden kuruş destek almadan. Şuanda da fazlaca borcumuz taksidimiz var.. 2 ayda biz bu hale nasıl geldik diyorum.. Buarada ben kayınvalidem ile yaşıyorum.. En baştan kendim kabul ettim yaşamayı normalde böyle şeylere karşı olduğum halde.. Bazı sebeplerden dolayı kabul ettim iyilik yapmak istedim..Ama istediğim gibi gitmedi hiçbişey.. Örneğin evlendiğimizden beri eşimle evde 1 gün bile yalnız kalmadık.. Diğer çocuğu 2 sokak ötede oturuyor olmasına rağmen.. Belki bazı şeylerin dolmuşluğu var üzerimde bilmiyorum.. Düşünüyorum, evlenmeden önce hiç kavga etmezdik..
Kayınvalidem konusunda niye yalan söyleyeyimki ne çıkarım olabilir? Biz yatakodasında yalnız kalıyoruz sadece. Tartışmalarımız kavgalarımız hep bu dört duvar içinde..Eşim işe gittiğinde kayınvalidem de çıkar dışarı çünkü gündüzleri bahsettiğim diğer çocuğunun oğluna bakıyor... O gün salonda yattığımı kayınvalidem de gördü ertesi sabah da yalnızdım zaten ikisi de evden gitmişti. hatta bugün kavga ederken de yalnızdım telefonda eşime bağırırken evde. Eşim pazar günleri izinli buarada ve kayınvalidem de pazar günleri çocuk bakmıyor hep bizimle çünkü onlar da izinli.. O gün konuyu açtığımda ertesi gün pazardı ve eşim izinliydi..Kayınvalidem biryere gidecekti ilk kez o gün yalnız kalacaktık bizi yalnız bırakacaktı.. O nedenle kızgındım ve yalnız kalmak istemiyordum.. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum. O yüzden öyle konuşmuştum yalnız kalmak istemiyorum diye..Ama sağolsun gitmedi o gün de yalnız bırakmadı... Bir pazar daha geçti...konuyla alakası yok ama diğer konunuzda da hiç kaynanayla oturuyormuş gibi değilsiniz. 1 gün bile yalnız kalmadık diyorsunuz da kalmışsınız .. şimdi size nasıl inanalım?
ne konuştunuzda bu karara vardınız iki ayda insan boşanırmı yahu yuva kolaymı kuruluyor kendinize çeki düzen verin saygılı sevgili olmayı ögrenin boşanmak ne kadarda kolayBoşanmaya karar verdik...
Boşanmaya karar verdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?