Şuan çok sinirliyim

gamzeee88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
31
16
3
36
Merhabalar,, evet şuan çok sinirliyim elim ayağım titriyor ve buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim.. Daha önce eşimle aramda bir problem olmuştu.. O problemi karşılıklı konuşarak çözümledik,aramız iyi oldu. 2 aylık evliyim ve buara çok sık kavga eder olduk.. Herneyse bugün yeniden bir konuda kavga ettik telefonda.. O işyerinde,ben ise evdeyim şuan... Bir konuda inanmadım ona wattsap üzerinden yazışıyorduk.. Birden aradı, şuan yanında iş arkadaşının olduğunu onunla da konuşabileceğimi söyledi.. Buarada bu arkadaş bayan.. Ben de gerçekten sinirliydim, birden telefonu vermek isteyince ne konuşacağımı o an bilemedim emin olamadım.. O nedenle istemiyorum dedim. Aynen bana verdiği cevap şu: "CEHENNEME KADAR YOLUN VAR,BİRDAHA MESAJ ATMA" ve suratıma kapattı ... Bunu o bayanın yanında yaptı!!! Çünkü konuşturmak istemişti,yanındaydı.. Yalnız başına olsa zoruma bukadar gitmez belkii o anki sinirle yaptı derim.. Ama biz ne kavga etmiş ne yaşamış olursak olalım, onun karısını başka bir bayanın yanında küçük düşürmesi ezmesi doğru değil!!! Kendime yediremedim sinirimden aradım bağırdım ağzıma geleni sıraladım... "Senin havan kime" dedim ve biçok şey sıraladım. Öyle bağırmışım ki sinirden, şuan sesim kısıldı. Buarada o kişiyi bir kere görmüştüm, öyle alımlı güzel dikkat çekici vs.. değil yani hiç kıskanma gereği duymamıştım. Ama güzel olup olmaması önemli değil, ne olursa olsun onun yanında bu şekilde konuşmayacaktı benimle.. Nekadar sinirli olursa olsun yapmayacaktı bunu. Şuan basıp işyerine gidesim var o derece sinirliyim.. Gidicem de.. Madem o beni başka bir bayanın yanında ezdi rencide etti, inceldiği yerden kopsun

Adam aciklama yapmak istemis. Bayanlada konusmayinca bozulmustur kadinin yaninda. O yuzden bu tepkisi.

İlişkiniz felaket.
Eşin bir rezillik yapmış sen iki rezillik yapmak istiyorsun.
Basıp iş yerine gitmek rezil etmek nedir?

Saygı bitmiş arada..

İlişkiniz felaket.
Eşin bir rezillik yapmış sen iki rezillik yapmak istiyorsun.
Basıp iş yerine gitmek rezil etmek nedir?

Saygı bitmiş arada..

Çok sinirliyim çünkü.. Normalde yapacağım bir davranış değil bu.. Ama her karı koca kavga eder tartışır.. Neolursa olsun başka bir bayanın yanında bana öyle konuşmayacaktı. Öyle sinirliyim ki kopardım ipleri

Eşiniz sizi telefonda o bayanla konuşturmak istediginde yeterince küçük dusmussunuz zaten. Sonradan kurduğu cumlenin o kadar ehemmiyeti kalmadı sahsen benim gözümde. O kim ki onun sözüyle esinizle aranızdaki problem çözülecek ? Yapmayin. Asla ama asla üçüncü kişileri kavgalariniza ortak etmeyin. Değil bi yabancı ana babanız dahi olsa aranizdaki mevzuya karistirmayin. Şimdi sakin olun. Durumu daha fazla cirkinlestirmeden akşam sakince konuşun.

Evet tam bir terbiyesizlik eşinin yaptığı. Konuşturmak ne, hadi eşeklik etti o söyledikleri de ne..

Diğer mesajlarını okudum da daha 2 aylık evliyken yaşadıklarınız çok kötü.

Aman diyeyim çocuk yapınca düzelmeyecek. Ona göre korun.

Ben o bayanla konuşmak istemedim zaten.. O birden aradı ve vermek istedi.. Ben de neye uğradığımı şaşırdım. Benimle arkadaşını konuştur diye bir talebim olmamıştı ki....

Ayıp etmiş evet. Ama siz tepkinizi olayın sıcaklığıyla verirseniz hem siz zararli çıkacaksınız hem de eşiniz anlamak istemeyecek. Akşam geldiginde soğuk bir şekilde size saygısızlık yaptığını ve bir daha tekrarlarsa başına neler geleceğini anlatın. Blöf yapmayın ciddiyetinizi görsün. Eğer tekrarlarsa da dediklerinizi yapın

Evet.. Ben gerçekten çok sinirliyim. O kim ki benimle konuşturmak istiyor ve yanında bana bağırıp suratıma kapatıyor. Bu saygısızlığı yapamaz bana

Çok çabuk tüketmişsiniz
Saygı hiç yok aranızda
İkinizde fevrisiniz
Bari iş yerine gidip daha da komik duruma düşmeyin

Çok çabuk tüketmişsiniz
Saygı hiç yok aranızda
İkinizde fevrisiniz
Bari iş yerine gidip daha da komik duruma düşmeyin
Evet sorun da bu ikimizde fevriyiz. Ama bana bu saygısızlığı yapıyosa, bazı şeyleri de hakediyor.. Zaten o işyerindeki saygımı bugün sağolsun bitirdi.. Rezil etti beni..Yani işyerine gitsem de gitmesem de bişey farketmeyecek

Ben o bayanla konuşmak istemedim zaten.. O birden aradı ve vermek istedi.. Ben de neye uğradığımı şaşırdım. Benimle arkadaşını konuştur diye bir talebim olmamıştı ki....
Bu konuda eşiniz kesinlikle hatalı. Ama sizde ondan altta kalmiyorsunuz anladigim kadariyla. Sinir aninda kendine hakim olmak cok zor biliyorum ama iş yerine filan gitmeyi aklinizdan çıkarın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…