Canim sen begenip aldiysan agbin ne karisiyor ya ?
parasi ondan mi cikiyor ?
alla alla kullanacak olan sensin bosver hic takma kafana,
sanane de gec..
arkadasina ne oluyor onu hic anlamadim,
begenip alan sensin bu ne be
canım bende s4 hastasıyım ama uygalama kullanırım ve teknolojiyle aram iyi ama sen lumiayı beğeniyomuşsun ve çok uygulamayla işin yokmuş kim ne dersin desin ben bunu beğeniyorum sizene de geç
telefonun parasını ben verdim anlamıyorum ki çok mu iğrenç bi telefon
madem o kadar ezikmiş windows bilgisayarında da kullanmasın nasıl sinirli ve üzgünüm anlatamam tivitim ya
E ona ne o zaman ya alla alla bosver canim hic takma ya kiskandi heralde
annemde öyle söyledi belkide öyledir :) hayır kendi kullandığı da mini yani çok extreme bir durum da değil
kuzenim s4 ü kasada bıraktı gitti lumia aldıarkadaşımda var lumia çok harika telefon. samsung benımkısı de ve samsunglar çok sıktı artık bana göre. akıllı telefonda samsung al derdım nokıa ya oranla ama lumia başka gerçekten. ayrıca benimde bilgisayarım windows8 ben çok memnunum boşver abini. benim aptal abim de demediğini bırakmadı bilgisayarıma senin aldığına bak önce masaüstümü laptopmu belli değil hamal gibi taşı dur anca dedim
sen yine iyi içinde kalmamış söylemişsin ya ben :) o kasada bırakıp dönüp alan ben olabilirim aynı tepkiye verdim
Ay çok güldüm ya kusura bakma amaMadem üzülecektin neden içindeki lumia aşkına dur diyemedin. Ayrıca boşver abini, windows ezik de o yüzden çoğu kişi windows tercih ediyorr demi Abindeki düşünceye de hayran kaldım doğrusu Windows'ta mühendis olaymış madem o kadar ezikliyo
Lumia bence çok güzel telefon. Bende bi ara takıldım lumia'ya ama e6 olduğu için kocam almadı5 yıl telefon yok sana dedi Önceki 2 telefonu sinirlenip attığım için Adam habire telefon mu alacak bana
Ses kamera herşey gayet hoş şuan memnunum zaten işten geldi telefonumu elinden bırakmıyor hala kendininkiyle kıyaslasadabeni üzdüğü ile kaldı işte.
e 6 nında seveni çok aslında klavye sevenler için güzel..
Seviyorum telefonumu da, ekranı biraz daha büyük olsaymış hiç fena olmazmış tabi
Ellettirmezdim telefonuma ben olsamyapardım bi de
Ses kamera herşey gayet hoş şuan memnunum zaten işten geldi telefonumu elinden bırakmıyor hala kendininkiyle kıyaslasadabeni üzdüğü ile kaldı işte.
e 6 nında seveni çok aslında klavye sevenler için güzel..
canım bende lumia kullanıyorum ve gayet tatlı ve güzel bir telefon şuan samsung falan kullananların hepsi aynı şeyi diyor zaten kıskanıyorlar windows u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?