• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan çok üzgünüm :(

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Konu açmıştım buraya hangi telefonu almalıyım diye bu da dert mi demişti bir arkadaş o zaman değildi ama şimdi oldu
Neyse ben o konudan sonra s4 almaya karar vermiştim bugün telefon almaya gittim inceledim ettim ama yine gönlümdeki lumia aşkına dur diyemedim ve lumia aldım.
ben telefona müzik bile yüklemeyen bir insanım. prof. fotoğraf makinam ve mp4 üm zaten var. Yani ugulamayla işim bile olmaz.

her neyse soruna geçeyim abim ve arkadaşım bana demediğini bırakmadılar hatta abim işi hakarete götürdü windows da ezikmiş bende ezikmişim. daha bi sürü aklıma gelmeyen kırıcı sözler
kendisi s3 kullanıyor herkes kullanmak zorunda mı ya
ben tasarım olarak beğendim diye gerizekalı ezik olmayı hakettim mi yani
bi telefonu beğenmek için yazılım harikası olması mı lazım
üf çok konuştum ama bütün hevesim kaçtı çok üzgünüm :14::14:

Canim sen begenip aldiysan agbin ne karisiyor ya ?
parasi ondan mi cikiyor ?
alla alla kullanacak olan sensin bosver hic takma kafana,
sanane de gec..

arkadasina ne oluyor onu hic anlamadim,
begenip alan sensin bu ne be :37:

Canim sen begenip aldiysan agbin ne karisiyor ya ?
parasi ondan mi cikiyor ?
alla alla kullanacak olan sensin bosver hic takma kafana,
sanane de gec..

arkadasina ne oluyor onu hic anlamadim,
begenip alan sensin bu ne be :37:

telefonun parasını ben verdim anlamıyorum ki çok mu iğrenç bi telefon
madem o kadar ezikmiş windows bilgisayarında da kullanmasın nasıl sinirli ve üzgünüm anlatamam tivitim ya :14:

canım bende s4 hastasıyım ama uygalama kullanırım ve teknolojiyle aram iyi ama sen lumiayı beğeniyomuşsun ve çok uygulamayla işin yokmuş kim ne dersin desin ben bunu beğeniyorum sizene de geç :34:

canım bende s4 hastasıyım ama uygalama kullanırım ve teknolojiyle aram iyi ama sen lumiayı beğeniyomuşsun ve çok uygulamayla işin yokmuş kim ne dersin desin ben bunu beğeniyorum sizene de geç :34:

bişey demeden bile işi çirkefliğe götürüyo desem napar bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa susmıcak önceki telefonuma da beğenmiyodu elimde gördüğünde hakaret ediyodu sorunlu

telefonun parasını ben verdim anlamıyorum ki çok mu iğrenç bi telefon
madem o kadar ezikmiş windows bilgisayarında da kullanmasın nasıl sinirli ve üzgünüm anlatamam tivitim ya :14:

E ona ne o zaman ya alla alla bosver canim hic takma ya kiskandi heralde :37:

kuzenim s4 ü kasada bıraktı gitti lumia aldı :27: arkadaşımda var lumia çok harika telefon. samsung benımkısı de ve samsunglar çok sıktı artık bana göre. akıllı telefonda samsung al derdım nokıa ya oranla ama lumia başka gerçekten. ayrıca benimde bilgisayarım windows8 ben çok memnunum boşver abini. benim aptal abim de demediğini bırakmadı bilgisayarıma senin aldığına bak önce masaüstümü laptopmu belli değil hamal gibi taşı dur anca dedim :27:

kuzenim s4 ü kasada bıraktı gitti lumia aldı :27: arkadaşımda var lumia çok harika telefon. samsung benımkısı de ve samsunglar çok sıktı artık bana göre. akıllı telefonda samsung al derdım nokıa ya oranla ama lumia başka gerçekten. ayrıca benimde bilgisayarım windows8 ben çok memnunum boşver abini. benim aptal abim de demediğini bırakmadı bilgisayarıma senin aldığına bak önce masaüstümü laptopmu belli değil hamal gibi taşı dur anca dedim :27:

sen yine iyi içinde kalmamış söylemişsin ya ben :) o kasada bırakıp dönüp alan ben olabilirim aynı tepkiye verdim :D

Ay çok güldüm ya kusura bakma ama :D Madem üzülecektin neden içindeki lumia aşkına dur diyemedin. Ayrıca boşver abini, windows ezik de o yüzden çoğu kişi windows tercih ediyorr demi :27: Abindeki düşünceye de hayran kaldım doğrusu :60: Windows'ta mühendis olaymış madem o kadar ezikliyo :60:

Lumia bence çok güzel telefon. Bende bi ara takıldım lumia'ya ama e6 olduğu için kocam almadı :14: 5 yıl telefon yok sana dedi :14: Önceki 2 telefonu sinirlenip attığım için:31: Adam habire telefon mu alacak bana:31:

Ay çok güldüm ya kusura bakma ama :D Madem üzülecektin neden içindeki lumia aşkına dur diyemedin. Ayrıca boşver abini, windows ezik de o yüzden çoğu kişi windows tercih ediyorr demi :27: Abindeki düşünceye de hayran kaldım doğrusu :60: Windows'ta mühendis olaymış madem o kadar ezikliyo :60:

Lumia bence çok güzel telefon. Bende bi ara takıldım lumia'ya ama e6 olduğu için kocam almadı :14: 5 yıl telefon yok sana dedi :14: Önceki 2 telefonu sinirlenip attığım için:31: Adam habire telefon mu alacak bana:31:

Ses kamera herşey gayet hoş şuan memnunum zaten işten geldi telefonumu elinden bırakmıyor hala kendininkiyle kıyaslasada :9: beni üzdüğü ile kaldı işte.
e 6 nında seveni çok aslında klavye sevenler için güzel..:34:

verme telefonunu eline
ezik se benim ezigim de al elinden

bizde karde$imle çok kavga ederdik, birbirimizi yerdik gece gunduz, sen yazinca o gunler geldi aklima
bugunler guzel gunler aslinda, kiymetini bil
abine soyle begenmiyorsa sana yeni bi teelfon alsin, abi kiyagi yapsin :)

Ses kamera herşey gayet hoş şuan memnunum zaten işten geldi telefonumu elinden bırakmıyor hala kendininkiyle kıyaslasada :9: beni üzdüğü ile kaldı işte.

Seviyorum telefonumu da, ekranı biraz daha büyük olsaymış hiç fena olmazmış tabi:1:
Ellettirmezdim telefonuma ben olsam :63: yapardım bi de :D

Seviyorum telefonumu da, ekranı biraz daha büyük olsaymış hiç fena olmazmış tabi:1:
Ellettirmezdim telefonuma ben olsam :63: yapardım bi de :D

iphonelar gibi samsunglar da bagımlılık haline geldi sanırım ben de s3 kullanıyodum (abinden dolayı nefret etmişsindir ama:)) sonra galaxy note2 aldım hem iş için iyi olur dedim hem ekran büyük hem kalemi var filan şimdi bi yandan s4'e aklım gitmeye başladı bi sonraki telefonum s4 olabilir diyorum sırf bu yüzden laf yiyorum ben de sürekli.. :1:
sonu gelmezki bunun, gidip begenmişsin almışsın başkasını dinlemeye gerek yok güle güle kullan :32:

Son düzenleme:

Telefonunu elinden bırakmadıgına göre abin kesin kıskanmıştır o eline almaya çalıştıgı an verme ben olsam vermem hem telefonumu ezik görsün hemde elinden düşürmesin.:1::1::27::27::27::9::9::9:

canım bende lumia kullanıyorum ve gayet tatlı ve güzel bir telefon şuan samsung falan kullananların hepsi aynı şeyi diyor zaten kıskanıyorlar windows u :D :D :P

Back
X