Konu açmıştım buraya hangi telefonu almalıyım diye bu da dert mi demişti bir arkadaş o zaman değildi ama şimdi oldu
Neyse ben o konudan sonra s4 almaya karar vermiştim bugün telefon almaya gittim inceledim ettim ama yine gönlümdeki lumia aşkına dur diyemedim ve lumia aldım.
ben telefona müzik bile yüklemeyen bir insanım. prof. fotoğraf makinam ve mp4 üm zaten var. Yani ugulamayla işim bile olmaz.
her neyse soruna geçeyim abim ve arkadaşım bana demediğini bırakmadılar hatta abim işi hakarete götürdü windows da ezikmiş bende ezikmişim. daha bi sürü aklıma gelmeyen kırıcı sözler
kendisi s3 kullanıyor herkes kullanmak zorunda mı ya
ben tasarım olarak beğendim diye gerizekalı ezik olmayı hakettim mi yani
bi telefonu beğenmek için yazılım harikası olması mı lazım
üf çok konuştum ama bütün hevesim kaçtı çok üzgünüm

Neyse ben o konudan sonra s4 almaya karar vermiştim bugün telefon almaya gittim inceledim ettim ama yine gönlümdeki lumia aşkına dur diyemedim ve lumia aldım.
ben telefona müzik bile yüklemeyen bir insanım. prof. fotoğraf makinam ve mp4 üm zaten var. Yani ugulamayla işim bile olmaz.
her neyse soruna geçeyim abim ve arkadaşım bana demediğini bırakmadılar hatta abim işi hakarete götürdü windows da ezikmiş bende ezikmişim. daha bi sürü aklıma gelmeyen kırıcı sözler
kendisi s3 kullanıyor herkes kullanmak zorunda mı ya
ben tasarım olarak beğendim diye gerizekalı ezik olmayı hakettim mi yani
bi telefonu beğenmek için yazılım harikası olması mı lazım
üf çok konuştum ama bütün hevesim kaçtı çok üzgünüm